ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

16.6.11

Παραιτήθηκε από την παραίτηση και παραιτηθείς ανασχηματίζει κυβέρνηση υπό παραιτηθέντα πρωθυπουργό

Αρκετές ήταν οι ασήμαντες προσωπικότητες που κυβέρνησαν αυτό τον τόπο, ο Γεώργιος Α. Παπανδρέου ο Β’ ξεχωρίζει by far, αν και τόσο by far, η αλήθεια να λέγεται, δεν το περιμέναμε.
Η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ απέτυχε για τον απλούστατο (πέστε το απλουστευτικό, δεν με ενοχλεί) λόγο ότι δεν είναι δυνατόν να βγάλουν από την κρίση την χώρα οι κυριότεροι δημιουργοί αυτής της κρίσης. Δεν είναι εύκολο να δεχτεί κανείς, όσο καλοπροαίρετος κι αν είναι, ότι οι κυριότεροι πρωταγωνιστές και υπαίτιοι του διογκωμένου πελατειακού μορφώματος (ονομάζεται και Κράτος) να επιθυμούν τον εκσυγχρονισμό αυτού του μορφώματος, δεν μπορεί να γίνει πιστευτή η πρόθεσή τους να χτίσουν πάνω σε τέτοια σαθρά θεμέλια ένα γνήσιο κοσμικό Κράτος Δικαίου. Τα οδυνηρά αποτελέσματα, είναι ήδη γνωστά και στους πλέον δύσπιστους.

2 σχόλια:

Kourdistiri είπε...

ΕΜΠΡΟΣ ΡΕ ΚΟΤΕΣ!!!!!!

Απάνω σας! Εμπρός πεδίον δόξας λαμπρόν….
Εκλογές δεν θέλετε κυρίες και κύριοι της ΝΔ, του ΚΚΕ, του ΛΑΟΣ, του ΣΥΡΙΖΑ, της, ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ, της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ, των ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ, για να σωθεί η χώρα από τους ανίκανους του ΠΑΣΟΚ;
Το συμφέρον της Ελλάδας και του λαού της δεν είναι κατά τα λεγόμενα σας υπεράνω των προσωπικών και κομματικών συμφερόντων σας;
ΕΜΠΡΟΣ ΡΕ ΚΟΤΕΣ! Ναι, έτσι απλά. ΕΜΠΡΟΣ ΡΕ ΚΟΤΕΣ.!
Αν έχετε το ελάχιστο φιλότιμο, την στοιχειώδη τσίπα και ανθρωπιά, το στοιχειώδες μέχρι και τελευταίας λεπτομέρειας επεξεργασμένο σχέδιο εξόδου από την κρίση που περνούμε τώρα, την ελάχιστη έως μεγέθους βακτηριδίου πίστη μέσα σας ότι εσείς μπορείτε να σώσετε την ΕΛΛΑΔΑ και τους ΕΛΛΗΝΕΣ συνασπιστείτε, ενωθείτε σε ένα κόμμα, μια δύναμη, και ορμήστε στην εξουσία για την σωτηρία της ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.
Σε έξη μήνες το πολύ θα είσαστε κυβέρνηση και τότε με την σοφία σας, με την δύναμη και τον ενθουσιασμό σας, θα ξαναγεννηθεί όπως τώρα αφήνετε να εννοηθεί η κάθε μια και καθένας σας ο Χρυσούς Αιώνας του Περικλέους, θα αναπνεύσουμε ελευθερία, δημιουργικότητα, εθνική περηφάνια…
Και σας λέω ΚΟΤΕΣ γιατί δεν μπορείτε να κάνετε ΤΙΠΟΤΑ, απλά φωνασκείτε, ξεχνώντας την ανοχή σας στην χειρότερη κυβέρνηση που πέρασε ποτέ από εδώ, την κυβέρνηση του Καραμανλή, γιατί πολλοί από σας είτε τρώγανε είτε βολευόντουσαν, ως εκεί φτάνει η συνεισφορά σας στην Εθνική προσπάθεια για να βγούμε από τα σκατά….

Ανώνυμος είπε...

ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΕ ΤΟ ΧΡΕΟΣ Ο ΠΟΔΗΛΑΤΗΣ ΜΕΣΑ ΣΕ 1 ΧΡΟΝΟ 200 ΔΙΣ ΚΑΙ ΜΑΔΗΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΜΠΟΔΕΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΑ ΤΑ ΔΝΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ. ΔΙΠΛΟ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ.