ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

4.6.11

Το είδαμε κι αυτό από τους Γκαιμπελίσκους του «εκσυγχρονιστικού» συνονθυλεύματος που στηρίζει την τροϊκανή κατοχή της πατρίδας μας...


Γράφει ο Νεοκλής Θεοδωρόπουλος
   
…με μανδύα «ακαδημαϊκό» και «καλλιτεχνικό» παρακαλώ, «ακαδημαϊκοί και καλλιτέχνες» στηρίζουν έντεχνα την εξόντωση του λαού, μας καλούν να "τολμήσουμε" και διακηρύσσουν εκκλήσεις για «αλλαγή νοοτροπίας, παραμερισμό στις ιδιοτέλειες, τις προσχηματικές αντιμαχίες, εσωκομματικές και εξωκομματικές, τους υπολογισμούς, τους συμψηφισμούς…»
Ο ελληνικός λαός, τώρα πλέον, γνωρίζει πολύ καλά όλα τα κρατικοδίαιτα τρωκτικά που το παίζουν επιστήμονες και διανοούμενοι.
Γνωρίζει πολύ καλά ποιοι απουσίασαν από τους λαϊκούς αγώνες, ποιοι ενδύθηκαν το μανδύα του τεχνοκράτη και «εκσυγχρόνισαν» για τα καλά αυτό τον τόπο με ακριβοπληρωμένες μελέτες και αερολογίες.
Σήμερα οι εκκλήσεις για συνεννοήσεις και κουραφέξαλα είναι...
 καλοπληρωμένες υπηρεσίες στην προπαγάνδα του ΔΝΤ και των επιβητόρων της χώρας, όταν ξεπουλιέται η δημόσια περιουσία, οι νέοι μας οδηγούνται στα σκλαβοπάζαρα της ξενιτιάς, οι συνταξιούχοι εξαθλιώθηκαν, οι περικοπές τον μισθών οδηγούν στις αυτοκτονίες, οι κόρες μας στην πορνεία και η χώρα υπό τροϊκανή κατοχή!
Οι «32 άνθρωποι των γραμμάτων, των τεχνών και της επιστημονικής κοινότητας», όπως αυτοαποκαλούνται, πριν απευθύνουν τις εκκλήσεις τους οφείλουν να μας ενημερώσουν:
- Αν στην καριέρα τους διαχειρίστηκαν δημόσιο ή κοινοτικό χρήμα, επιχορηγήσεις, προγράμματα, υπηρεσίες επιστημονικών συμβουλών κ.λ.π., ώστε να γνωρίζουμε τη δική τους «νοοτροπία», πως "τόλμησαν" αυτοί και να υπομείνουμε τις μειώσεις μισθών, την ανεργία, την εξόντωση των συνταξιούχων, το ξεπούλημα της πατρίδας μας…
- Αν έχουν κάνει οποιεσδήποτε δουλειές με το δημόσιο…
- Οι υπογράφοντες «καλλιτέχνες» οφείλουν να μας ενημερώσουν για το ακριβές ύψος των επιχορηγήσεων που έχουν λάβει τα τελευταία 15 χρόνια για το καλλιτεχνικό τους «έργο» από το δημόσιο κορβανά, δηλαδή όλους εμάς…
- Πως έγιναν «ακαδημαϊκοί» και ποιες ήταν και είναι οι αποδοχές τους…
Διαβάζουμε στο περισπούδαστο κείμενό τους, μεταξύ άλλων: «Απευθύνουμε έκκληση σε όλες τις πολιτικές δυνάμεις του τόπου, σε όποια θέση και αν βρίσκονται: στον πρωθυπουργό, την κυβέρνηση και τους βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος, αλλά και τον αρχηγό και τους βουλευτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης και τους αρχηγούς και τους βουλευτές των άλλων κομμάτων. Τους καλούμε όλους να αλλάξουν νοοτροπία, να παραμερίσουν τις ιδιοτέλειες, τις προσχηματικές αντιμαχίες, εσωκομματικές και εξωκομματικές, τους υπολογισμούς, τους συμψηφισμούς, καθώς και τις αγκυλωμένες στο παρελθόν ιδεολογικές και πολιτικές περιχαρακώσεις και να αναλάβουν επιτέλους στο ακέραιο τις ευθύνες τους…» (ολόκληρη η "μεγαλειώδης" έκκλησή τους, το ιδεολογικό τους μανιφέστο, εδώ!
Κύριοι και κυρίες «άνθρωποι των γραμμάτων, των τεχνών και της επιστημονικής κοινότητας», το Λαϊκό κίνημα έχει πάρει τις αποφάσεις του: Ανυπακοή! Εξέγερση, ΟΧΙ εξαθλίωση!

Δεν υπάρχουν σχόλια: