ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

3.6.11

ΣΑΝ ΤΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ ΣΤΗΝ ΦΑΚΑ ΤΗΣ ΤΡΟΪΚΑΣ ΠΙΑΣΤΗΚΑΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΣΑΜΑΡΑΣ, ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ

Στους εκβιασμούς της τρόϊκας «η Ελλάδα δεν θα πάρει την  5η δόση του δανείου εάν δεν υποθηκεύσει δημόσια περιουσία της», έπεσε ο Παπανδρέου και αμέσως μετά οι Σαμαράς -
Καρατζαφέρης, αφού πρώτα οι τροϊκανοί φρόντισαν να εμφανίσουν τον… μπαμπούλα της στάσεως πληρωμών ή της επιστροφής στη δραχμή!  Τον ρόλο αυτό έπαιξαν με ιδιαίτερη επιμέλεια τα …βαποράκια της τρόϊκας, Παπακωνσταντίνου και Δαμανάκη αντίστοιχα.
Το δόλωμα τσίμπησαν και οι τρεις πολιτικοί αρχηγοί, Παπανδρέου, Σαμαράς, Καρατζαφέρης, με τον τελευταίο εξ’ αυτών, να πασχίζει να πείσει το λαό, παρομοιάζοντας τη συναίνεση-συνεννόηση με αυτή του Θεμιστοκλή - Ευριβιάδη, προκειμένου να σωθεί η πατρίδα στα 480 π.Χ.!
Αυτή τη στιγμή εξαιτίας της στάσης Παπανδρέου-Σαμαρά-Καρατζαφέρη, η χώρα μας  αναγκάζεται να ενυποθηκεύσει δημόσια περιουσία της προκειμένου να πάρει την 5η δόση!
Το σενάριο της υποδούλωσης και παραχώρησης της Ελλάδος στους διεθνείς εγκληματίες της τοκογλυφίας, βαίνει σύμφωνα με το πρόγραμμά τους.
Ενώ με το Μνημόνιο Νο1 οι τροϊκανοί δεν είχαν εξασφαλισμένη την είσπραξη των παλαιών ομολόγων και μπροστά στον κίνδυνο πτώχευσης της Ελλάδος, οδήγησαν τον Παπανδρέου και τους συναινούντες Σαμαρά-Καρατζαφέρη στο να κατοχυρώσουν με εμπράγματες ασφάλειες τα συμφέροντά τους!
Με τηνπρόσθετη χρηματοδότηση 65 δις ευρώ οι Παπανδρέου-Σαμαράς-Καρατζαφέρης κατοχύρωσαν για την τρόϊκα την αποπληρωμή και των παλαιών και του νέου δανείου, με την ενυποθήκευση της δημόσιας περιουσίας της Ελλάδος!

Την ίδια ώρα οι Παπανδρέου-Σαμαράς-Καρατζαφέρης αποκηρύσσουν ως καταστροφική την επιστροφή στη δραχμή, χωρίς να εξηγούν γιατί αυτή η επιστροφή θα ήταν καταστροφική για την χώρα. Και γιατί επί 2 εκατονταετηρίδες δεν καταστράφηκε η χώρα;
Αποκρύπτουν από τον λαό ότι η επιστροφή στην δραχμή θα ήταν πρωτίστως καταστροφική για τους εγκληματίες τοκογλύφους οι οποίοι θα έχαναν τα λεφτά τους!
Για όλους αυτούς τους λόγους, η προδοσία σε βάρος της Ελλάδος είναι δραματικότερη από αυτή του Μνημονίου Νο1.
Η χώρα διαλύεται με ραγδαίους ρυθμούς. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: