ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

7.6.11

Όταν ΜΜΕ "θάβουν" θέμματα Ζωής η Θανάτου!


3 Ιουνίου και ενώ σε όλη την Ευρώπη πεθαίνουν άνθρωποι λόγω μολύνσεως λαχανικών με το μικρόβιο e-coli, ο ΕΦΕΤ δημοσιεύει την ακόλουθη είδηση στην Ιστοσελίδα του (Κλικ).
"Προληπτική ανάκληση συσκευασμένης σαλάτας, σε πρώτη ύλη της οποίας ανιχνεύτηκε το βακτήριο Listeria monocytogenes". Ανοίγοντας το αρχείο PDF διαβάζεις για την «ΑΒ Σαλάτα Μαρούλι, που παρασκευάζεται από την εταιρεία «Μπάρμπα-Στάθης – Green Food» λογαριασμό της εταιρείας «ΑΒ Βασιλόπουλος». Ελάχιστοι από τους δημοσιογράφους ίσως γνωρίζουν την επικινδυνότητα του Listeria monocytogenes, αλλά σίγουρα όλοι τρέμουν στην ιδέα να δημοσιεύσουν αρνητική είδηση με τις ανωτέρω επιχειρήσεις, που είναι από τους δυνατούς χορηγούς. Αναζητώντας την είδηση μέσω Google στο διαδίκτυο, παρατηρούμε ότι με εξαίρεση τα ΝΕΑ online, κανένα γνωστό (κερδοσκοπικό) ΜΜΕ δεν τόλμησε να αναδημοσιεύει την είδηση.
Ευτυχώς τα Ελληνικά Blogs, που όλο και περισσότερα κερδίζουν τους πολίτες , πληροφόρησαν τον κόσμο.
Αυτή είναι η ανεύθυνη στάση πολλών ΜΜΕ , και έλλειψη συνεργασίας με τους αρμόδιους φορείς. Σ ε κρίσιμα θέματα που η άμεση ενημέρωση των Πολιτών είναι θέμα ζωής η θανάτου, οι επισκέπτες της Ελλάδος , όπως και οι μόνιμοι κάτοικοι είναι εκτεθειμένοι .

http://www.adena.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: