ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

1.7.11

Οι 155 "ΝΑΙνέκοι" της "Εφαρμοστικής Υποτέλειας" της χώρας μας [Κρατήστε το video για τον ιστορικό του μέλλοντος - ή για κάθε άλλη νόμιμη χρήση]

  (click στην εικόνα)
Υπερψηφίστηκε στη Βουλή επί της αρχής και επί των άρθρων, μετά από ονομαστική ψηφοφορία που είχαν ζητήσει το ΚΚΕ και ο ΣΥΡΙΖΑ, ο εφαρμοστικός νόμος για το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα.
Επί της αρχής υπερψηφίστηκε μόνον από τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και την ανεξάρτητη βουλευτή Έλσα Παπαδημητρίου, ενώ η Δημοκρατική Συμμαχία δήλωσε "παρών". Ειδικότερα, υπέρ δήλωσαν 155 βουλευτές, κατά 136 και 5 "παρών".
Στην ψήφιση των άρθρων παρατηρήθηκαν διαφοροποιήσεις στη στάση των κομμάτων, αλλά και 
μεμονωμένων βουλευτών. Η ΝΔ υπερψήφισε 22 από τα 49 άρθρα και συγκεκριμένα αυτά που αφορούν αποκρατικοποιήσεις, περιστολές δαπανών και αξιοποίηση δημόσιας περιουσίας, ενώ καταψήφισε όλα τα φορολογικά και περιβαλλοντικά άρθρα.
Οι βουλευτές της ΝΔ Π. Καμμένος και Σπ. Γαληνός ψήφισαν "όχι σε όλα".
Επίσης, το ΚΚΕ, ο ΛΑΟΣ, ο ΣΥΡΙΖΑ και η Δημοκρατική Αριστερά δήλωσαν "όχι σε όλα", ενώ η Δημοκρατική Συμμαχία καταψήφισε τις φορολογικές ρυθμίσεις και τα άρθρα για την δημόσια περιουσία.
Η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Χρύσα Αράπογλου, εξάλλου, καταψήφισε δέκα από τα άρθρα του νομοσχεδίου που αναφέρονται στις αποκρατικοποιήσεις, το Ταμείο Αξιοποίησης Δημόσιας Περιουσίας και στην παραχώρηση αιγιαλού και παραλίας. ...
Σήμερα, το θέμα της συνεννόησης "άνοιξε" και πάλι στην Ολομέλεια, με τον κ. Βενιζέλο να ζητεί να δοθεί από την ΝΔ ξεκάθαρο το μήνυμα της σύμπνοιας ενόψει και της συνεδρίασης της Ευρωομάδας.
"Σας το λέμε ξεκάθαρα και σας το λέμε από τώρα για να κάνετε τους λογαριασμούς σας. Εμείς αν δεν έχει αλλάξει ουσιαστικά η κατεύθυνση της πολιτικής σας θα το καταψηφίσουμε και το Μνημόνιο 2. Και με 180 και με 250 και με 300 ψήφους να το φέρετε".
Με αυτή τη χαρακτηριστική αποστροφή ο πρόεδρος της ΝΔ, Αντώνης Σαμαράς, ξεκαθάρισε στη Βουλή κατά την συζήτηση του Εφαρμοστικού Νόμου, την στάση που θα κρατήσει το κόμμα του σε περίπτωση που η κυβέρνηση φέρει νέα δανειακή σύμβαση και απαιτήσει να υπερψηφιστεί με 180 βουλευτές. (ΑΠΕ)
  φώτο από newsit

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

http://youtu.be/n9JUFqrJqdI