ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

2.7.11

Ο ΓΚΕΜΠΕΛΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΑΚΕΔΩΝ ΤΥΠΟΥ ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ!! ΤΩΡΑ! ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ "ΚΑΜΕΝΗ ΓΗ" ΠΑΡΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΔ ΚΑΙ "ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ"... ΡΕ ΑΛΗΤΕΣ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΠΑΡΘΕΝΕΣ!! 30 ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΕΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ!! ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΘΥΣΙΑΖΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΙΓΜΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΧΟΥΝΤΑ!!! Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΕΛΑΣ ΤΙ ΛΕΕΙ?? ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΣΩΜΑ ΠΟΥ ΔΙΟΙΚΕΙ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΥΣ??? ΠΡΟΣ ΚΑΘΕ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΑΦΙΕΡΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΑΥΤΗ!!

Ιδού η άθλια προπαγάνδα του Πασοκ: Χρυσοχοϊδης: “Υπήρχαν δυνάμεις της Χρυσής Αυγής οι οποίες βοηθούσανε την αστυνομία να κάνει τη δουλειά της” (VIDEO)


ΝΤΡΟΠΗ επιτέλους κύριε Χρυσοχοϊδη ! Η πραγματικότητα είναι μια !


   Από τη μια πλευρά έχουμε αναρχοαριστερούς κουκουλοφόρους να καίνε ανθρώπους, μαγαζιά και σπίτια. Ακροαριστερές δεκάδες ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ οργανώσεις να δολοφονούν και να βάζουν βόμβες όπου τους καπνίσει. Από την άλλη πλευρά ανακαλύπτουμε πάντα φαντάσματα της ακροδεξιάς και το μπάχαλο, η πλήρης αποδόμηση του Ελληνικού κράτους ΕΤΣΙ συνεχίζεται.

  Πως είναι δυνατόν να συμβαίνουν αυτά που ισχυρίζεται ο κύριος από τη στιγμή που όλη η «πολιτική» βάρβαρη εγκληματικότητα βρίσκεται στην άλλη πλευρά του «ποταμού» ;

Έτσι εξαπατούν τον Ελληνικό Λαό.

  Από τη μια ο φανταστικός «μπαμπούλας» και από την άλλη η πραγματική βία και το αίμα. Από τη μια πλευρά δολοφονούν και καίνε και από την άλλη, ο κ. Υπουργός δεν λέει ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΟΝΟΜΑ αλλά γενικά και αόριστα αναφέρεται στον «μπαμπούλα». Πόσοι «ακροδεξιοί» και πόσοι «ακροαριστεροί» τρομοκράτες βρίσκονται αυτή τη στιγμή στις φυλακές για αποδεδειγμένα εγκλήματα κύριε προπαγανδιστή ;

Μετά από καιρό, σε λίγα χρόνια, θα λένε τι λάθη κάναμε, πως κοροϊδευόμαστε, πως μας τα φάγανε, πως γίναμε Μπαγκλαντές, πως και ποιοι μας εξαπάτησαν, πως διαλύθηκε η Ελλάδα.

Εμείς τα λέμε από τώρα. Εσείς ;

Δεν υπάρχουν σχόλια: