ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

6.7.11

ΜΑΪΜΟΥ ΕΙΔΗΣΗ: ΤΟ ALTER ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ….ΠΟΝΤΙΚΟΦΑΓΙΔΑ ΤΩΝ ΕΥΡΩ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥ!!!

ΜπαρμπαΝίκος  

Οι μεσημεριανο-απογευματινοί κοπρίτες του ALTER, ΜΕ ΑΝΑΠΑΛΑΙΩΣΗ παλιάς πουτανιάς του τραπεζικού κατάμαυρου συστήματος, προσπαθεί να τρομοκρατήσει κάθε συνταξιούχο που τόλμησε και έβγαλε τα λεφτά του από τις ληστρικές Τράπεζες.
Είπαν λοιπόν η παλιά καραμέλα, ότι ένας «χαζός» συνταξιούχος, σήκωσε τα χρήματά του (50.000 €) από τη τράπεζα που χρόνια τον έκλεβε και τα έχτισε με τσιμέντο σε έναν τοίχο του σπιτιού του, για να τα φυλάει. Ήταν δε τόσο ηλίθιος ο παπούς, που είχε 50.000 €, ήξερε να τα χτίζει στο ντουβάρι, αλλά δεν ήξερε ότι ….μέσα στο ντουβάρι κρυβόταν χτισμένος  ένας ποντίκαροος που πεινούσε για νόστιμα ευρά, που ήθελε και να τα κάνει ψιλά!!!! Και συνέχισε ο πανηλίθιος κατευθυνόμενος παρουσιαστής, να μας ενημερώνει, ότι ο ποντίκαρος χάλασε μόνο τις 45.000€ και άφησε μπουρμπουάρ στον χαζόγερο, ένα πεντοχίλιαρο !!!!! για τους καΪφέδες του, και για να μη πίνει καϊφέ με την Ελένη!!!!
Στο τέλος με αποτελείωσε ο ελεεινός ΑΛΤΕΡινός καθίκης, με το ηθικό συμπέρασμα, ότι όλα, μα όλα τα γερόντια πρέπει να εμπιστευόμαστε τις κλεπτομανείς τράπεζες, γιατί αλλιώς ο ποντικός θα φάει τα ευρά στη κρύπτη!!!!
ΟΧΙ ΜΩΡΗ ΞΕΦΤΙΛΑ !!!! Άσε που δεν διαθέτω ούτε 50.000 ούτε ποντικό, έστω και ένα ευρώ να έχω, προτιμώ να το φάω αυτοπροσώπως, παρά να μου το φάει ο Σάλιας, ο ….ποντικοφαγίδας!!!….
ΟΧΙ… Κανένας δεν εξέφρασε την υποψία, μήπως ο ποντικός ήταν ο ίδιος ο τραπεζίτης Σάλιας μεταμφιεσμένος, που ήθελε να δοκιμάσει τα μέτρα ασφαλείας του συνταξιούχου και περίμενε χτισμένος κι’ αυτός μέσα στο ντουβάρι.
==============================

Δεν υπάρχουν σχόλια: