ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

20.7.11

Οι Ιρανοί δεν “παίζουν” με τον αμερικάνικο ιμπεριαλισμό! Κατέρριψαν κατασκοπευτικό αεροσκάφος των ΗΠΑ!


Το Ιράν κατέρριψε αμερικάνικο κατασκοπευτικό αεροσκάφος των ΗΠΑ, κοντά στο Ιρανικό εργοστάσιο που θεωρούν οι αμερικανοί ότι κατασκευάζει πυρηνικά όπλα.
Οι Φρουροί της Επανάστασης του Ιράν κατέρριψαν στην περιοχή Qom (κεντρικό Ιράν), το κατασκοπευτικό αμερικάνικο αεροπλάνο. Βέβαια μούγκα στη στρούγκα των ΗΠΑ και των διεθνών ΜΜΕ, για να μην θιγεί το κύρος της μεγάλης υπερδύναμης και...
 προστάτιδας της «παγκόσμιας δημοκρατίας»!
Για μια ακόμη φορά, μετά την κατάρριψη του αμερικάνικου αεροπλάνου, ο εκπρόσωπος του Ιρανικού ΥΠΕΞ Ramin Mehmanparast, ανακοίνωσε ότι το Ιράν επισπεύδει τις έρευνες του στο πυρηνικό του πρόγραμμα, που είναι για ειρηνικούς σκοπούς.
Για τα πυρηνικά που διαθέτει «παράνομα» -σύμφωνα με τον ΟΗΕ- το σιωνιστικό ναζιστικό καθεστώς του Ισραήλ, γιατί δεν μιλάει κανείς;

Δεν υπάρχουν σχόλια: