ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

2.7.11

"ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ" ΤΗΣ ΕΚΦΡΑΖΟΜΕΝΗΣ ΠΛΕΟΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΚΡΗΞΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΟΣ! “ΑΝΟΙΞΑΝ ΟΙ ΘΥΡΕΣ” ΤΗΣ ΚΟΛΑΣΗΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΝΑΝ ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΕΙ ΧΟΥΝΤΟ ΠΑΣΟΚΟΣ ΔΙΑ ΤΗΣ ΨΗΦΟΥ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

Ξέσπασαν στα γραφεία των Εβριτών βουλευτών του ΠΑΣΟΚ

Την οργή πολιτών της Αλεξανδρούπολης γνώρισαν τα γραφεία των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ, λίγες ώρες μετά την ψήφιση του Μεσοπρόθεσμου Προγράμματος στη Βουλή, σε μια μέρα με έντονη φόρτιση και πολλά γεγονότα. Το λίγο πολύ αναμενόμενο γεγονός ότι οι κ.κ. Γ. Ντόλιος, Ελ. Τσιαούση και Ο. Ρενταρή, ψήφισαν «ναι» στην κοινοβουλευτική διαδικασία για τα νέα βαριά για τον ελληνικό λαό μέτρα, προκάλεσαν τον θυμό αρκετών διαδηλωτών. Το βράδυ της Τετάρτης, μετά το τέλος ολοήμερων συναυλιών που πραγματοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια της ημέρας από την επιτροπή αγανακτισμένων πολιτών Αλεξανδρούπολης στο πάρκο της ακαδημίας, ξεκίνησε πορεία διαμαρτυρίας. Κατά τη διάρκειά της, κολλήθηκαν σε διάφορα σημεία της πόλης αφισάκια – διαμαρτυρίας με αποδέκτες τους τρεις
βουλευτές Έβρου του ΠΑΣΟΚ, ενώ ακούστηκαν συνθήματα διαμαρτυρίας για το Μνημόνιο, την κυβέρνηση και το ΔΝΤ.
Από το πάρκο της Ακαδημίας δεκάδες κατευθύνθηκαν από την παραλία προς τον Φάρο και στη συνέχεια πραγματοποίησαν στάση κάτω από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ αποδοκιμάζοντας την κυβερνητική πολιτική. Επόμενες στάσεις τα γραφεία βουλευτών, όπου η αγανάκτηση των συγκεντρωμένων εκδηλώθηκε με κόλληση αφισών, στην είσοδο των πολυκατοικιών και με ρίψη αντικειμένων.
Το ραντεβού όλων ανανεώθηκε για χθες το βράδυ σε συνέλευση στην πλατεία του Φάρου, ώστε να συζητηθεί η από εδώ και πέρα στάση και πορεία της διαμαρτυρίας τους. Καθόλη τη διάρκεια της διαμαρτυρίας το βράδυ της Τετάρτης, η παρουσία της αστυνομίας ήταν διακριτική.

Κατακραυγή για
το χημικό πόλεμο και
την ανεξέλεγκτη βία
Τη χρήση χημικών και ανεξέλεγκτης βίας των δυνάμεων καταστολής κατά των ειρηνικών διαδηλωτών καταγγέλλει η Διεθνής Αμνηστία αλλά και ο Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος. Η Διεθνής Αμνηστία με δελτίο τύπου που εξέδωσε χθες, καταδίκασε την «υπερβολική χρήση βίας» από την αστυνομία και την ανεξέλεγκτη χρήση χημικών αερίων κατά των διαδηλωτών. «Μαρτυρίες πολιτών και βιντεοσκοπημένο υλικό δείχνουν επαναλαμβανόμενα υπερβολική χρήση βίας στις πρόσφατες διαδηλώσεις, καθώς και την δυσανάλογη και αδιάκριτη χρήση δακρυγόνων και άλλων χημικών αερίων κατά των ειρηνικών διαδηλωτών», αναφέρει το δελτίο τύπου της Διεθνούς Αμνηστίας. «Είναι παράλογο μια ουσία που είναι απαγορευμένη κατά εχθρών να χρησιμοποιείται ευρύτατα κατά των πολιτών της δικής μας χώρας», τονίζει σε ανακοίνωσή της η Πανελλήνια Ιατρική Εταιρεία για την προστασία του περιβάλλοντος και κατά της Πυρηνικής και Βιομηχανικής Απειλής, αναφορικά με την χρήση χημικών αερίων κατά των πολιτών. Επιπλέον, η Ιατρική Εταιρεία καταγγέλλει τη «συνεχιζόμενη υπερβολική χρήση χημικών» κατά των πολιτών. «Αυτό που έγινε χθες ήταν έγκλημα» κατήγγειλε ο πρόεδρος του φαρμακευτικού συλλόγου Αττικής Κωνσταντίνος Λουράντος, στον τηλεοπτικό σταθμό του Σκάι. Ο κ. Λουράντος σημείωσε πως, δεν πρόφτασε να ολοκληρώσει την έκκληση που έκανε προς τα ΜΑΤ να σταματήσουν τη ρίψη χημικών, καθώς και ο ίδιος λιποθύμησε από την έλλειψη οξυγόνου. Την αλόγιστη χρήση χημικών κατήγγειλαν και ο αντιπρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου Γιάννης Μπασκόζος, καθώς και ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Νοσοκομειακών Γιατρών Δημήτρης Βαρνάβας.
Φωτόπουλος: «Ζητώ συγνώμη από
τους πολίτες»
«Ζητάω συγνώμη από τους πολίτες. Είναι ντροπή», δήλωσε μιλώντας στον Real Fm ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων, Χρήστος Φωτόπουλος, για τη στάση συναδέλφων του στα επεισόδια. Ερωτηθείς αν είχαν πολιτικές εντολές να επιτεθούν στους πολίτες, είπε ότι δεν μπορεί να δεχθεί πως οι αστυνομικοί λειτουργούν αυτοβούλως. «Αν είναι έτσι, τότε είμαστε άτακτο σώμα και κάποιος πρέπει να μας βάλει σε τάξη», συμπλήρωσε. 


Γ.Π. 

.gnomionline

Δεν υπάρχουν σχόλια: