ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

1.7.11

ΑΠΟ «ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ»: Οι Έλληνες ραγιάδες είμαστε ένας τιποτένιος λαός!!

Από «ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ»
Μετά από σιωπή πολλών μηνών, νιώθω την ανάγκη να απευθυνθώ στους τιποτένιους Έλληνες ραγιάδες προκειμένου να τους συγχαρώ για τη νέα μεγάλη τους επίκυψη.
Το μεσοπρόθεσμο πέρασε με 155 ηχηρά ΝΑΙ απέναντι σε μερικά χλιαρά όχι και κάποια παλικάρια που για ώρες ανέπνεαν τα δακρυγόνα στο Σύνταγμα, αποτελώντας μια μικρή εξαίρεση στον θλιβερό κανόνα αυτού του άχρηστου λαού.
Ο Έλληνας ραγιάς για άλλη μια φορά έκανε αυτό που ξέρει να κάνει καλύτερα από τον κάθε λαό πάνω σ’ αυτή τη γη. Έσκυψε όσο πιο πολύ μπορούσε για να απολαύσει τον παρά φύσιν βιασμό του από τα εκλεγμένα ανδρείκελα του «κοινοβουλίου».
Αντί να μαζευτεί 1.000.000 λαός στο Σύνταγμα και 200.000 χιλιάδες στο Λευκό Πύργο, συγκεντρώθηκαν κάποιοι λίγοι άξιοι αλλά τελικά γραφικοί για να ξελασπώσουν το σίχαμα που θέλει να λέγεται Νεοέλληνας.
Πριν αρχίσετε να με βρίζετε θα σας πω προσοχή να μη σκίσετε κανένα καλσόν. Εκ του ασφαλούς θα πείτε όλοι ότι ήσασταν εκεί ή θα βρείτε αστείες δικαιολογίες. ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ. Δεν ήσασταν εκεί ραγιάδες και τιποτένιοι γιατί τότε τα 100 – 200 αμειβόμενα κοπρόσκυλα του παρακράτους δε θα τολμούσαν ούτε καν να εμφανιστούν. Δεν ήσασταν εκεί κοπρίτες Νεοέλληνες γιατί τότε οι 155 ως θρασύδειλοι όπως και όλοι εσείς δε θα τολμούσαν να φωνάξουν ΝΑΙ στο ξεπούλημα της χώρας και την εξαθλίωσή της.
Όσοι φωνάζετε και γράφετε τόσες μέρες στα blog, θα σας πρότεινα να αγοράσετε κανένα καινούριο στρινγκ για να είστε πιο επιθυμητοί από τον επίσημο και εκλεγμένο επιβήτορά σας. Αυτό δεν κάνετε εξάλλου τόσες μέρες; Αποδείξατε ότι τα blog για το μόνο που είναι ικανά, είναι να δίνουν χώρο σε κάθε πικραμένο να γράφει  ότι σαχλαμάρα του κατεβαίνει στο κεφάλι. Κατά τα άλλα, η δυνατότητα των blog να κινητοποιήσουν τον κόσμο και η συνεισφορά τους στη διαμόρφωση θέσεων, απόψεων και κατ’ επέκταση δράσεων είναι ανύπαρκτη. 

Τους χιλιάδες καθημερινούς αναγνώστες τους θεωρώ αόρατους από τη στιγμή που ενώ θα έπρεπε να υπερασπιστούν την τιμή και την αξιοπρέπεια τους δεν ήταν εκεί. Γιατί δεν ήταν εκεί.
Ραγιά των 30, 40, 50 ετών, κυριούλα των αντίστοιχων ηλικιών, χαζογκόμενες των 20 και τσουρόμαγκες των 25 δείξατε για άλλη μια φορά ποιοι είμαστε ως λαός. Όλοι εσείς αναγνωρίζετε τον εαυτό σας σε κάποια κατηγορά; Δε μπορεί, είμαι σίγουρος.
Βέβαια, μπορεί και όχι γιατί  υπάρχει και μία άλλη κατηγορία. Οι βολεμένοι ή αλλιώς γυμνοσάλιαγκες. Το ίδιο είναι. Και αυτή η κατηγορία είναι το ίδιο απαίσια και απεχθής όπως και oi προηγούμενες.
Σίγουρα όμως ανήκετε σε κάποια από αυτές. Γιατί διαφορετικά θα ήσασταν εκεί. Αλλά δεν ήσασταν και γι’ αυτό δεν υπάρχει άλλη δικαιολογία. Σήμερα με τη δική σας σιωπηλή συμφωνία τελείωσε η Ελλάδα που κάποιοι πολύ διαφορετικοί από εσάς αγωνίστηκαν να την κάνουν κράτος και να την απελευθερώσουν, για να έρθετε εσείς και οι εκλεγμένοι όμοιοί σας να τη διαλύσετε.
Σας εύχομαι να μάθετε καινούρια κόλπα στο κρεβάτι για να ικανοποιήσετε ακόμα περισσότερο τον επιβήτορά σας στο επόμενο μνημόνιο.
Καλό καφέ, καλή τηλεθέαση, καλό «αγώνα» στα πληκτρολόγια και τον καναπέ. Εξάλλου τι σε νοιάζει εσένα; Κάποιο κορόιδο θα βρεθεί να βγάλει το φίδι από την τρύπα. Εσένα σε νοιάζουν οι διακοπές, το γκομενάκι, ο φραπές και η τηλεόραση. Οι έννοιες της αξιοπρέπειας, της τιμιότητας και της ηθικής δεν υπάρχουν στο λεξιλόγιό σου.
Γεια σου Νεοέλληνα ραγιά. Εύχομαι να μη ξαναμιλήσω ποτέ μαζί σου.
Αναρτήθηκε από ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

Μπαρμπανικος

-=========================================================================
ΣΧΟΛΙΟ ΛΗΜΕΡΙ: ΣΥΝΥΠΟΓΡΑΦΟΥΜΕ και συγκεκριμένα ΣΥΝΥΠΟΓΡΑΦΩ εγώ ο ΟΡΙΖΟΝΤΑΣ γιατί οι φίλοι συνδιαχειριστές τις σελίδας αυτής έτσι και αλλιώς είναι εκτός Ελλάδας και από εκεί αναρτούν τα θέματα τους!!

Συγκεκριμένα και ενδόμυχα είχαμε αυτήν την εκφραζόμενη.... ωμά ομολογουμένως από τον φίλο της ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ...... ΕΝΟΧΗ!! 

Θεωρώ ότι εμείς ..ο λαός είμαστε οι αποκλειστικά ένοχοι για την δρομολόγηση της εξαθλίωσης μας!! Ναι είναι γεγονός ότι η ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ μέσω των blogs τρομάζει τους κυβερνώντες αλλά δεν τους ανατρέπει τα σχέδια καθόσον Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ αρκεί μόνον για την ΑΝΑΤΡΟΠΗ της κραταιάς κοινοβουλευτικής χούντας και του κονκλάβιου των πολιτικών εκπροσώπων των κομματικών οργανισμών του ελληνικού κοινοβουλίου οι οποίοι όσον αφορά την παραδοσιακή αριστερά και των ακτινών της ως διάσπαση είναι μέρος του στυμμένου παιχνιδιού και προσφέρουν ακριβώς το αυτό με την ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ και την ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ των blogs και των bloggers.

Όσο αφορά τους δύο βασικούς παίχτες του δικομματισμού αυτοί εξυπηρετούν τις εντολές των εντολέων τους και γενικά είναι οι αποκλειστικοί υπαίτιοι της κατάντιας του ελληνικού λαού και της χώρας διαχρονικά ως προτεκτοράτου των ανομολόγητων διεθνών επιδιώξεων .....και οι οποίοι λοιπόν αφού συμμετείχαν με νύχια και με δόντια μαζί με τους ημέτερους τους στο μεγάλο  πάρτι της διασπάθισης του δημόσιου χρήματος σήμερα με προκλητική αμετροέπεια παρουσιάζονται ως σωτήρες εξυγιαντές της κοινονικοπολιτικοοικονομικής ζωής του τόπου!!

Η αλήθεια είναι πικρή! Αλλά δεν παύει να είναι η αλήθεια!!

ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΑΝΤΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΕΚ ΤΩΝ ΒΙΩΜΑΤΩΝ ΤΟΥΣ ΤΟ ΔΡΟΜΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟ ΤΕΛΟΣ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΓΕΝΝΑΙΩΝ!!

Παρόλα αυτά ο ΝΟΜΟΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ είναι νόμος του κράτους με μια ανεξήγητη ΑΝΟΧΗ από μέρους της κοινωνίας!

ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ?? 

ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΜΙΑ ΧΟΥΦΤΑ ΜΗ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥΣ  ΚΑΙ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΩΝ ΚΑΙ ΓΕΡΑΚΙΩΝ ................ και εμείς ακόμα ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ!!!!

ΝΑΙ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ και διαλεγόμαστε με τον «ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ» που μας έμαθε η μεταπολίτευση !!! και πρέπει να διαλεγόμαστε όταν μας ΒΙΑΖΟΥΝ ΑΣΥΣΤΟΛΑ  όλοι αυτοί που δεν ΔΙΑΛΕΓΟΝΤΑΙ αλλά  ΝΕΟΛΟΓΙΖΟΝΤΑΙ  και απαιτούν τον βιασμό μας ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ που δεν θέλουμε να βιαστούμε εμείς και τα παιδιά μας από τους ΟΡΕΓΟΝΤΕΣ  τις τρυφερές σάρκες της νέας ΓΕΝΙΑΣ των ΕΛΛΗΝΟΠΑΙΔΩΝ !! και της ΠΑΤΡΙΔΑΣ!!
ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΘΕΑΤΕΣ …..

ΣΣ: Ντρέπομαι αλλά το ομολογώ σε εσάς που έχετε το κουράγιο να διαβάζεται αυτό το βήμα αντίστασης (νόμιζα εγώ!! )  είμαι ...... ΡΑΓΙΑΣ!! ...  ΝΑΙ!!! ΡΑΓΙΑΣ!! γιατί ακόμα είμαι ΕΔΩ!!!! 

ΥΓ1: Δεν είμαι σίγουρος…. αλλά δεν ξέρω αν ακόμα πρέπει να συνεχίσουμε να γράφουμε εδώ......

ΥΓ2:Ζητάω συγνώμη από καρδιάς από όλους !! εσάς που ίσως να σας αδίκησα !!!!

*το σχόλιο είναι αποκλειστικά του ΟΡΙΖΟΝΤΑ ...

15 σχόλια:

ΜπαρμπαΝίκος είπε...

ΕΧΩ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΘΕΙ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ. ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΤΕΘΕΙ ΜΕ ΧΙΛΙΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΣΕΛΙΔΑ. ΜΕ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΕ Ο ΠΕΙΡΑΣΜΟΣ ΑΡΚΕΤΕΣ ΦΟΡΕΣ, ΜΕ ΤΗ ΦΡΑΣΗ ΟΤΙ "ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ".....
ΑΛΛΑ.....
ΟΧΙ... ΔΕΝ ΤΑ ΒΑΖΕΙ ΜΕ ΕΜΕΝΑ, ΜΕ ΕΣΕΝΑ Η "ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ".
ΤΑ ΒΑΖΕΙ ΜΕ ΤΗ ΠΑΝΟΥΚΛΑ ΠΟΥ ΔΙΑΔΊΔΟΥΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΣΑΝ ΤΑ ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΤΡΩΚΤΙΚΑ, ΣΑΝ ΤΑ PRESS-GR ΣΑΝ ΤΑ PREZA, ΣΑΝ ΤΑ ΚΟΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΠΟΥ ΦΤΙΆΧΝΟΥΝ ΜΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΟΥΝ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΣΕ ΚΑΛΠΙΚΟ ΗΛΙΟ, ΠΑΤΟΝΤΑΣ ΕΠΙ ΠΤΩΜΑΤΩΝ.
ΤΑ ΒΑΖΕΙ ΜΕ ΤΑ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΑΚΙΑ, ΠΟΥ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΜΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΖΗΛΕΨΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΟΠΟΥΛΑΙΟΥΣ. ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΟΥΛΑΝΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗ ΜΑΝΑ ΤΟΥΣ.
ΤΑ ΒΑΖΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΝΤΕΡΝΕΤΙΚΟΥΣ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΥΣ, ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΠΟΛΙΑΣΟΥΝ ΜΕ ΔΙΧΟΝΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΔΙΑΤΗΡΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ. ΝΑ ΣΙΧΑΘΟΥΜΕ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ, ΝΑ ΠΑΨΟΥΜΕ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ. ΜΑΣ ΕΦΟΔΙΑΖΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΜΕ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΜΑΪΜΟΥ "ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΕΣ", ΓΙΑ ΝΑ ΤΣΑΝΤΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΣΤΕ ΣΑΝ ...ΠΗΓΗ!!!
ΜΠΛΟΚΑΡΩ 3,5 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΦΕΥΓΩ ΚΑΠΟΙΑ ΔΗΘΕΝ ΔΥΝΑΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΤΗ ΜΥΡΟΥΔΙΑ ΤΗΣ ΚΥΠ. ΕΧΟΥΝ "ΕΙΔΗΣΕΙΣ" ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΑΠΟ ΤΗ ΚΥΠ.
ΜΠΛΟΚΑΡΩ 3,5 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΥΓΑΔΩΝ, ΕΧΩ ΤΣΑΚΩΘΕΙ ΜΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 50 ΚΑΘΙΚΙΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΑ, ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ.
ΣΙΓΟΥΡΑ, ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΨΑ ΠΟΤΕ, ΟΤΙ Η ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ "ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ" ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΕΙ ΤΗ ΣΑΠΙΛΑ, ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΕΝΟΣ ΣΑΠΙΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ. ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΜΑΧΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ.
ΟΙ ΜΑΧΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΤΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΕΙΑ, ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ, ΣΤΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΔΥΝΑΜΙΚΗ.
ΟΜΩΣ, ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΧΕΙΡΙΣΤΟΥΝ, ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΕΤΑΞΟΥΝ. ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΤΗ ΚΥΠ, ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΝΥΧΘΗΜΕΡΟΝ ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΛΥΣΕΙ, ΓΙΑ ΝΝΑ ΤΑ ΚΟΥΡΑΣΕΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΕΙ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ...>>>> ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

ΜπαρμπαΝίκος είπε...

ΣΥΝΕΧΕΙΑ >>>>
...... ΛΟΙΠΟΝ, ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ (ΑΘΡΟΙΣΤΙΚΑ Η ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ 82%), ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΘΑ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΝΝΟΩ ΟΤΙ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΘΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΣΟΥ ΠΕΡΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΑ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΑΠ' ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΣΟΥ. ΕΝΝΟΩ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ, ΝΑ ΤΟ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΜΕ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΥΠΟΜΟΝΗ. ΝΑ ΤΟ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΚΥΡΙΩΣ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΣΟΥ, ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΟΥ. ΝΑ ΤΟ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΣΤΕΛΝΕΙΣ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΑΠΟΤΕ ΘΑ ΠΙΑΣΟΥΝ ΤΟΠΟ. ΝΑ ΤΟ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ.
ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΚΑΙ ΕΒΓΑΛΑΝ ΤΗ "ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ" ΣΤΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ, ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΟΔΗΓΟΥΝ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΣΤΙΣ ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ.
ΚΡΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΤΗ ΧΑΡΑ, ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΘΕΜΕΛΙΩΣΟΥΝ ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ. ΜΗ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΠΟΣΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ. ΜΗ ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΙ ΠΡΙΝ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΗΤΑΝ ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ ΤΟ ΚΑΡΠΑΖΩΜΑ, ΤΟ ΟΜΑΔΙΚΟ ΚΡΑΞΙΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΓΙΑΟΥΡΤΩΜΑ ΤΩΝ ΛΗΣΤΟΣΥΜΜΟΡΙΤΩΝ.
ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΠΩΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ Η ΣΑΠΙΛΑ, ΠΡΟΣΕΞΕ ΛΙΓΟ:
ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ, ΤΗΣ ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΩΝ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΘΗΚΑΝ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΟΥΝ, ΕΠΕΙΔΗ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΑΣ ΑΠΕΙΛΗΣΕ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ...ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ. ΕΝΩ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΒΙΝΤΕΟ-ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ, ΧΘΕΣ ΒΡΑΔΥ Η ΚΥΠ, ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΝΤΑΣ ΤΟ "PREZA", ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΕ ...ΠΑΛΙΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΣΤΟ ΜΕΤΡΟ, ΩΣ ΔΗΘΕΝ ΤΩΡΙΝΟ!!! ΑΜΕΣΩΣ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ, ΒΟΗΘΟΥΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΤΩΝ ΕΡΓΟΛΑΒΩΝ, ΠΑΡΑΤΗΣΑΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΒΙΝΤΕΟ-ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΤΟΥ "PREZA"!!!
ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΑΡΚΕΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΑ ΣΑΠΙΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΟΥ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΩΣ, ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΑΜΦΙΒΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΝ ΤΗΝ ΕΓΚΥΡΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΩΝ. ΕΤΣΙ, ΑΝΑΚΑΤΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΧΩΡΟ ΣΤΗ "ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ", ΠΟΥ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΕΙΧΑΝ ΧΑΣΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΙ ΑΠΟΘΡΑΣΥΝΟΝΤΑΙ.
ΑΝ ΦΥΓΕΙΣ, ΚΑΠΟΙΟΝ ΧΩΡΟ ΘΑ ΑΦΗΣΕΙΣ ΚΕΝΟ.
ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΟΦΕΛΗΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ή ΣΑΝ ΕΜΕΝΑ. ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙΣ ΘΑ ΤΟΝ ΚΕΡΔΙΣΕΙ Η ΧΟΥΝΤΑ.
ΟΡΙΖΟΝΤΑ, ΟΤΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΦΤΥΝΕΙΣ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ ΤΗ ΣΑΠΙΛΑ, ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΡΑΓΙΑΣ. ΕΙΣΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΚΑΙ Η ΛΕΥΘΕΡΙΑ ΣΟΥ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΤΗ ΧΟΥΝΤΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΣ ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟ, ΟΥΤΕ ΜΙΣΗ ΣΠΙΘΑΜΗ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΟΥΜΕ. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΕΝΑΝ ΣΤΟΙΧΟ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑ ΑΣΙΜΟΥ
"ΕΧΩ ΦΟΒΟ ΑΛΛΑ ΒΑΣΤΑΩ, ΚΑΙ ΝΕΚΡΟΣ ΘΑ ΠΟΛΕΜΑΩ, ΔΕΜ ΕΙΜΑΙ ΡΑΓΙΑΣ ΕΓΩ"

Ανώνυμος είπε...

http://www.lamiareport.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=31407:2011-07-01-19-27-31&catid=38:2010-04-22-20-27-04&Itemid=3

Ανώνυμος είπε...

http://diktiospartakos.blogspot.com/2011/07/blog-post_378.html

Σιδηρουργική είπε...

Αν κατάλαβα καλά σταματάς να γράφεις;;;
Αν κατάλαβα καλά κλείνει άλλο ένα Blog;;;
Αν κατάλαβα καλά αυτοφιμώνεσε;;;

ΟΧΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ...ΣΟΥ ΑΦΑΙΡΩ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΓΩ Ο ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΣΟΥ...

Έπεσες;;; Ξανασήκω και μπορεί να ξαναπέσεις...Θα πρέπει να αισθάνεσαι περήφανος που ξανασηκώνεσαι, που ξανασηκωνόμαστε!

Δεν έχεις το δικαίωμα να μην ξαναγράψεις, σου το αφαιρούμε αυτό το δικαίωμα εγώ, ο μπάρμπα Νίκος και οι άλλοι φίλοι αναγνώστες σου που θέλουμε να σε διαβάζουμε...

Δεν έχουμε δικαίωμα να λιγοστέψουμε..

http://dimithliop.blogspot.com/

ΑΔΗΣ είπε...

Δύο επιλογές υπάρχουν ή είσαι μ'εμάς
ή με την δεύτερη στημένη επιλογή, με
τους "Σωτήρες" μας.
Εδώ και χρόνια ο σκοπός των δήθεν
και παντός είδους "Σωτήρες" είναι
αυτός. "ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ".
Μόνον έτσι θα κατεβάσεις τα όπλα σου
και θα παραδωθείς αμαχητί.

Αυτό είναι το σκεπτικό μου το οποίο
στο καταθέτω απο προσωπική μου εμπειρία
απο νύν βουλευτή-πράκτωρα του "είδους".
Κι εγώ σιχάθηκα και απο ένα σημείο και
μετά άρχισα να βρίζω τους Έλληνες απο το
blog μου για την απραξία τους. Μετά όμως
κατάλαβα οτι μήν κάνοντας τίποτε έπρεπε
να αρχίσω να βρίζω εμένα για την δική
μου ΑΠΡΑΞΙΑ. Σε κατανοοώ πλήρως φίλε μου.
Σου εύχομαι καλή δύναμη και πάντα το
κεφάλι ψηλά. Ποτέ μήν το γύρεις.

Unknown είπε...

....... Ε Υ Χ Α Ρ Ι Σ Τ Ω!!!!!...

από καρδιάς!!!...

σσ: η μορφή του ΑΓΩΝΑ με προβλημάτισε και συνεχίζει να με προβληματίζει!!! Η αμεσότητα του αγώνα με σκοπό πάντα να κατεδαφίσουμε και να εξαλείψουμε δια παντός το οικοδόμημα των πάσης φύσεως δυναστών μας και μεταπρατών της χώρας μας!!

ο αγώνας συνεχίζεται ..

ΑΔΗΣ είπε...

Χαίρομαι αλλα σου συνιστώ μιά
εβδομάδα διακοπούλες, ξέρεις
ίσα-ίσα για τις μπαταρίες.
Μορφή του αγώνα :
Σίγουρα δέν γίνεται με λόγια και
ΦΤΑΝΕΙ ΠΛΕΟΝ ΜΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ. Προτιμώ
ομάδες σε κάθε γειτονιά, εδώ, εκεί,
αόρατες, οι οποίες με μιάς γίνονται
στρατευμα και όχι γυρολόγοι με τις
κατσαρόλες και τα τύμπανα στα χέρια.
Χωρίς πολλά λόγια:
Καλώς εάν υπάρχουν οι Εψιλον, αλλα
μέχρι τότε, συν Αθηνά και χείρα ΠΙΠΤΕΙ!

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρα Ορίζοντα.
Ο ορίζοντας δεν χάνεται, χωρίζει τη γη απ' τον ουρανό, την πεζότητα και την κακία από το όνειρο, την ουτοπία αν θέλεις.
Ο ορίζοντας δέχεται την πίεση των προβλημάτων και μεταφέρει τις προτάσεις του ουρανού για την επίλυσή τους.
Μπορεί να φαίνεται ρομαντικό αλλά έτσι είναι.
Όσοι γράφουν στο διαδίκτυο τις άδολες σκέψεις τους, τις ολοκληρωμένες προτάσεις τους έξω από καλούπια και συναλλαγές είναι αναγκαίοι.
Ραγιάς είναι ο μοιρολάτρης, αυτός που αδιαμαρτύρητα δέχεται όσα του επιβάλουν και το Λημέρι κάθε άλλο παρά ραγιάδικο είναι.
Εγώ σου εύχομαι δύναμη και καλή συνέχεια.

Ανώνυμος είπε...

Η ΛΕΞΗ ΡΑΓΙΑΣ, ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΑΒΙΚΟ ΡΕΓΙ=ΚΟΠΑΔΙ. ΤΟ ΚΟΠΑΔΙ ΚΑΘ(ΟΔΗΓΕΙΤΑΙ, ΤΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΟ ΓΑΛΑ, ΤΟ ΜΑΛΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗ ΖΩΗ.ΤΟ ΚΟΠΑΔΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΑ.
ΩΣΤΟΣΟ, ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΓΙΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΠΑΔΙ. ΕΓΙΝΑΝ ΑΠΟ ΜΙΑ ΧΟΥΦΤΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ. ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΤΑΠΕΙΝΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ, ΑΥΤΗ Η ΧΟΥΦΤΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΤΥΧΕΙ ΜΟΝΟΝ ΕΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ. ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ, ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΕΘΕΙΞΑΝ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΟΥΦΤΑ,ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΗΘΙΚΟΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΕΥΟΝΤΩΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ.
ΚΑΤΟΧΗ ΕΧΟΥΜΕ ΑΔΕΛΦΙΑ.ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΨΗΛΑ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΕΛΠΙΔΑ ΟΙ ΞΕΝΟΚΙΝΟΥΜΕΝΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΙΣΚΟΙ.

ΕΝΑΣ ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ.

marianaonice είπε...

@Ορίζοντα
Αν κατάλαβα καλά σκέφτηκες να τα παρατήσεις??
Εύχομαι ήδη αυτή η σκέψη κι αν πέρασε στιγμιαία από το μυαλό σου ήδη να έχει γίνει παρελθόν!!!
Δεν έχεις δικαίωμα να παρατήσεις τον αγώνα σου γιατί είναι και δικός μας αγώνας!
Αλλοίμονο αν μας αφήσεις... έχουμε ανάγκη ο ένας τον άλλο και το κενό που αφήνεται από τον καθένα από εμάς που θελήσει να φύγει δεν αναπληρώνεται!!
Δημιουργεί ρήγμα και ανοίγει κερκόπορτες! Κι εσύ είμαι σίγουρη ότι το ξέρεις αυτό!!
ΕΔΩ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΙΚΗΣ ΠΤΩΣΗΣ Ή ΝΙΚΗΣ!!
Με την εκτίμησή μου και τη @φιλία μου ΠΑΝΤΑ!!!

ΜπαρμπαΝίκος είπε...

ΟΡΙΖΟΝΤΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ, ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ, ΟΤΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΠΕΘΑΜΕΝΟΙ, ΘΑ ΤΟΥΣ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΟΥΜΕ.
ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΦΘΕΙΡΟΥΜΕ ΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟ, ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ, ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΟΥΝ.
ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΑΠΙΟΙ.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΚΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ είπε...

Κάποιοι αγωνιστές με νευριάζουν όταν με αναγκάζουν να χρησιμοποιήσω το εγώ. Φίλε μου δεν ξέρω από που πέρασες και τη πέρασες και εγκαταλείπεις αυτούς που σε εμπιστεύτηκαν για την ενημέρωσή τους. Όμως θα σου πω εγώ από που πέρασα και δεν πρόκειται να τους κάνω το χατίρι να τους αφήσω έτσι! 10 χρονών παιδάκι πούλαγα ξυπόλητο κουλούρια στην ομόνοια όταν ήταν το ολύμπια ζαχαροπλαστείο εκεί που είναι η γωνία Σταδίου και ομόνοια για να μπορέσω να σπουδάσω. Πολέμησα την χούντα και φυλακίστηκα και βασανίστηκα και έχασα τους καλύτερους φίλους μου ενώ εγώ γλίτωσα και ορκίστηκα να μην εγκαταλείψω τις θυσίες τους. Γύρισα τον κόσμο πολέμησα πολιτικά και τους αντίπαλους χώρους και αυτόν που άνηκα. Όσο μπορώ να ξέρω ότι είμαι εγώ υπεύθυνος δεν αδίκησα κανένα και δεν είπα ποτέ ψέματα όποιο και να ήταν το κόστος που πλήρωσα. Τώρα συνταξιούχος με στέρημα κρατώ την ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ. Τώρα αν εσύ νομίζεις ότι έκανες περισσότερα και κουράστηκες με την πουστιά περισσότερο από εμένα δεν μπορώ να σου πω τίποτα, διαφορετικά μην τους λες ναι ρε βρομερά σκουλήκια με λυγίσατε με νικήσατε. Και ζητώ συγνώμη για το εγώ αλά πρέπει αυτές τις δύσκολες ώρες που περνά η πατρίδα μας και ο Ελληνισμός να είμαστε όλοι στις επάλξεις. Με πατριωτικούς χαιρετισμούς ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Aνεμος είπε...

η πολιτική πρόταση είχε δηλωσει οτι αποχωρεί απο 9 ΙΟΥΛ 2010
τοτε έγραψα να μην το κανει
πανο σε εχω γνωρίσει σε μια μορφή αγώνα ξέρεις εσύ οχι εικονικά αλλα πραγματικά
τώρα θέλουμε ολοι ενότητα
κάποτε κάποιος μου έγραψε δεν δικαιουσε να φύγεις έστω και ενα να σώσεις
και το απαιτώ δεν παρακαλώ πανο
απο ανθρωπους αγωνιστές το απαιτώ,γιατι τους έχουμε ανάγκη
δεν θα πω κάτι παραπάνω
ολοι ενωμενοι
τωρα μας έχουν ανάγκη
εχουμε κανει κινητοποιήσεις απο ζωακια .φωτιες εως απεργους πεινας
τώρα θα μασήσουμε;