ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

13.7.11

"ΜΕΤΑΚΟΜΙΖΟΥΝ" ΟΙ ΗΜΕΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟ-ΚΡΑΤΟΥΣ! ΦΟΒΟΙ ΓΙΑ ΛΑΪΚΗ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΜΟΛΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ Η ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ! Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΣΕ ΡΟΛΟ ΙΚΕΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΕΥΝΑΣΕΙ ΤΟΝ ΛΑΟ!!

Η "Αναξιοπιστία" που διακατέχει την πολιτική της κυβέρνησης είναι γνωστή τοις πάσοι και ειδικά στα ημέτερα κομματόσκυλα του κόμματος ΠΑΣΟΚ οι οποίοι επανδρώνουν την σφηκοφωλιά της απάτης , και  τα γραφεία του κόμματος!  

Το "πουλάκι" μας είπε ότι την "κάνουν" με ελαφριά πηδηματάκια τα γνωστά δεκανίκια του κόμματος καθόσον πλέον ΕΜΑΘΑΝ ότι θα ανακοινωθεί με το ωραιοποιημένο "επιλεκτικά'" η χρεοκοπία της χώρας! 
Την τιμή αυτή θα την έχει ο "λόγιος" και δεινός ρήτορας της παράταξης προκειμένου δια της ρητορείας του επιχειρήσει να κατευνάσει τα ελληνικά πλήθη ..... αυτή είναι η πληροφορία!!!!

Πηγή από την Ιπποκράτους λέει ότι "τα έφαγε τα ψωμιά της η κυβέρνηση"  και ότι στον αντιπρόεδρο Βενιζέλο στηρίζονται άπαντες της κυβέρνησης προκειμένου με τις "πασπαλισμένες" με πολύ πατριωτισμό ικεσίες του προς τον Ελληνικό λαό αποφευχθούν τα χειρότερα!!! όταν πλέον θα έχει την "τιμή" να καταγραφεί στην ιστορία ως ο υπουργός που διαπραγματεύτηκε την ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: