ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

18.7.11

Η ΧΟΥΝΤΑ ΕΔΩΣΕ ΑΦΕΙΔΩΣ ΤΙΣ ΑΔΕΙΕΣ ΤΑΧΙ ...ΚΑΙ Η ΧΟΥΝΤΑ ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΙΣ ΠΑΡΕΙ

Θα συνεχίσουν τα μπλόκα οι ταξιτζήδες

Αποχώρησαν από τα μπλόκα οι οδηγοί ταξί. Χωρίς προβλήματα πλέον η κυκλοφορία στο κέντρο της Αθήνας, σε λιμάνια και στον Ελ. Βενιζέλος. Σε κατασχέσεις αδειών ταξί προχωρούν οι εισαγγελείς. Κινητοποιήσεις σε όλη την Ελλάδα. Τη ΝΔ "βλέπει" το ΠΑΣΟΚ πίσω από τις κινητοποιήσεις (Vids)


Εξομαλύνεται σταδιακά η κυκλοφορία σε όλο το
Λεκανοπέδιο μετά το χάος που προκλήθηκε από τις κινητοποιήσεις των ιδιοκτητών ταξί από νωρίς το πρωί της Δευτέρας, στα πλαίσια της 48ωρης απεργίας τους για την απελευθέρωση του επαγγέλματός τους.
Οι ιδιοκτήτες αποχώρησαν αρχικά από το λιμάνι και το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος και κατευθύνθηκαν στο Κέντρο της Αθήνας, όπου όμως δεν τους επετράπη να πραγματοποιήσουν πορεία στο Σύνταγμα, καθώς ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις μπλόκαραν τη διέλευσή τους.
Στο μεταξύ, η Τροχαία απέκλεισε με γερανούς την πρόσβαση στο Σύνταγμα.
Νέο ραντεβού δίνουν για τις 10 το πρωί της Τρίτης στα γραφεία της Ένωσής τους, με ανοικτό το ενδεχόμενο να πραγματοποιήσουν πεζή πορεία στο Σύνταγμα.
Στο μεταξύ, εντολή να προχωρούν σε κατασχέσεις οχημάτων ταξί στις περιπτώσεις, που οι οδηγοί δεν συμμορφώνονται με το νόμο, έχουν πλέον οι εισαγγελείς.
 Οι ίδιοι θα μελετούν τις δικογραφίες, οι οποίες σχηματίζονται για παρακώλυση συγκοινωνιών και στη συνέχεια θα περνούν σε κατασχέσεις. Ήδη οι αρμόδιοι εισαγγελείς έχουν προχωρήσει σε δικογραφίες.
Τα κίτρινα μπλόκα
* Ένα μπλόκο στήθηκε στη λεωφόρο Αμαλίας και Όλγας με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ουρά δεκάδων χιλιομέτρων μέχρι την Λαγουμιτζή στη λεωφόρο Συγγρού.
* Ένα ακόμα μπλόκο στήθηκε στο ύψος του ΝΙΜΙΤΣ, απέναντι από το Hilton.
* Η κυκλοφορία των οχημάτων γινόταν από μία και μόνο λωρίδα με αποτέλεσμα και εκεί να έχει δημιουργηθεί τεράστια ουρά δεκάδων χιλιομέτρων στην κάθοδο της λεωφ. βασιλίσσης Σοφίας.
* Τρίτο μπλόκο της Τροχαίας στήθηκε στην περιφερειακή του Υμηττού, για τους ιδιοκτήτες ταξί που κατευθύνονταν στο Κέντρο από την Αττική Οδό.
* Τελικά, λίγο μετά τις 2.30 το μεσημέρι αποφάσισαν να αποχωρήσουν από όλες τις οδικές αρτηρίες.
Τη ΝΔ βλέπει πίσω από την κινητοποίηση ο Γ. Ραγκούσης
Η απελευθέρωση του επαγγέλματος των ιδιοκτητών ταξί θα προχωρήσει κανονικά, διεμήνυσε ο υπουργός Υποδομών Γιάννης Ραγκούσης, υποστηρίζοντας ότι η 48ωρη απεργία στερείται κάθε ουσιαστικής αιτιολογίας και πως αποφασίστηκε με την πολιτική ενθάρρυνση της ΝΔ.
"Είναι γνωστό ότι ο διάλογος για τους κανόνες απελευθέρωσης του επαγγέλματος, που σύμφωνα με το Ν. 3919 έχει συντελεστεί από 2 Ιουλίου, έχει ήδη ξεκινήσει με την προ δεκαημέρου επίσημη συνάντηση τους με την πολιτική ηγεσία του υπουργείου".
"Στο πλαίσιο του συγκεκριμένου διαλόγου, οι προτάσεις των ιδιοκτητών ταξί εστάλησαν μόλις την περασμένη βδομάδα, και οι ίδιοι χωρίς καν να περιμένουν την απάντηση του υπουργείου προχώρησαν στην 48ωρη απεργία τους, προφανώς μετά την πολιτική ενθάρρυνση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης Α. Σαμαρά", συμπλήρωσε ο κ. Ραγκούσης.
Ο υπουργός διεμήνυσε σε αυστηρό τόνο ότι "οι μορφές κινητοποιήσεων που επέλεξαν οι ιδιοκτήτες των ταξί είναι, όχι μόνο από κάθε άποψη απαράδεκτες, αλλά και δεν πρόκειται να φέρουν κανένα αποτέλεσμα".
"Σε κάθε περίπτωση, η απελευθέρωση του επαγγέλματος με κανόνες θα προχωρήσει κανονικά, ο διάλογος θα εξελιχθεί όπως έχει ήδη ανακοινωθεί από το υπουργείο από την πρώτη στιγμή", κατέληξε.
Γ. Μιχελάκης: "Η ευθύνη είναι μόνη δική σας"
Στην αντεπίθεση πέρασε η ΝΔ, απαντώντας στις επικρίσεις του υπουργού Γιάννη Ραγκούση για τις κινητοποιήσεις των αυτοκινητιστών ταξί.
Όπως ανέφερε ο εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Μιχελάκης, "αντί να απολογηθεί για το χάος που προκάλεσε η βεντέτα του με τον κ. Ρέππα και η παράλογη απόφασή του να ακυρώσει, με το έτσι θέλω, τη συμφωνία που είχε επιτευχθεί με τους οδηγούς ταξί, ο κ. Ραγκούσης ανακαλύπτει συνωμοσίες για δήθεν πολιτική ενθάρρυνση στις σημερινές κινητοποιήσεις".
Χαρακτηρίζει μάλιστα πολιτική αθλιότητα το οποίο κατονόμασε ως υποκινητή τη Νέα Δημοκρατία "το πρώτο κόμμα που έσπευσε - όπως δεν έκανε ποτέ το ΠΑΣΟΚ ως αντιπολίτευση- να καλέσει τους οδηγούς ταξί να ανοίξουν αμέσως το αεροδρόμιο και το λιμάνι του Πειραιά. Αποδεικνύει, έτσι, ότι το ΠΑΣΟΚ παραμένει και σήμερα ανεύθυνο και δημαγωγικό κόμμα, όπως ήταν και προεκλογικά, γεγονός που έχει ομολογήσει και ο κ. Λοβέρδος".
Ο κ. Μιχελάκης υποστηρίζει ακόμη πως "η ευθύνη για το χάος που έχει προκληθεί από την απεργία των ταξί, είναι αποκλειστικά δική του".
Κινητοποιήσεις και στην υπόλοιπη χώρα
Πορεία τα διόδια των Ν. Μαλγάρων και άνοιγμα των διοδίων έκαναν ιδιοκτήτες ταξί της Θεσσαλονίκης, που αντιδρούν στον τρόπο απελευθέρωσης του επαγγέλματος τους.
Χίλια τριακόσια πενήντα ταξί συγκεντρώθηκαν στη λαχαναγορά γύρω στις εννιά το πρωί και λίγο αργότερα ξεκίνησαν για το σταθμό των Μαλγάρων, όπου παρατάχθηκαν δεξιά, αριστερά και στη μέση.
Κινητοποιήσεις διαμαρτυρίας έγιναν και σε άλλες πόλεις της Β. Ελλάδας. Στην Κατερίνη απέκλεισαν τα γραφεία των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ και στην Ημαθία τον αρχαιολογικό χώρο της Βεργίνας.
Σε εξέλιξη βρίσκονται οι κινητοποιήσεις των ιδιοκτητών ταξί της Δυτικής Ελλάδας. Ειδικότερα, ιδιοκτήτες ταξί από την Αχαΐα και την Ηλεία έχουν αποκλείσει τις εισόδους, τόσο του νέου όσο και του παλιού λιμανιού της Πάτρας, ενώ άλλοι συνάδελφοί τους έχουν μεταβεί στα διόδια του Ρίου, επί της εθνικής οδού Πατρών-Κορίνθου, όπου επιτρέπουν στα οχήματα την ελεύθερη διέλευση.
Επίσης, ιδιοκτήτες ταξί από την Αιτωλοακαρνανία, αφού απέκλεισαν για λίγη ώρα τη γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου, στο ύψος του Αντιρρίου, μετέβησαν στα διόδια όπου, και εκεί, επιτρέπουν την ελεύθερη διέλευση των οχημάτων και των δικύκλων.
Ιδιοκτήτες ταξί από την Τρίπολη, τη Σπάρτη, το Άργος, το Ναύπλιο και αγοραία από τους νομούς της Πελοποννήσου, έχουν σηκώσει τις μπάρες στον σταθμό διοδίων Νεστάνης, από τις 9.30 το πρωί, στον αυτοκινητόδρομο Κορίνθου-Τρίπολης, και τα διερχόμενα αυτοκίνητα περνούν ελεύθερα.
Σε συμβολική κατάληψη του μεθοριακού σταθμού Προμαχώνα προχώρησαν το πρωί οι ιδιοκτήτες οδηγοί ταξί των Σερρών αντιδρώντας στα νέα μέτρα της κυβέρνησης για την απελευθέρωση του επαγγέλματός τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: