ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

27.9.11

10 λόγοι που τελικά θα έπρεπε να παραιτηθεί (αύριο) ο κ. Βούρος...



Από τον Αντώνη-Μάριο Παπαγιώτη
Ο νυν ηθοποιός, αλλά και βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, δήλωσε στο λογαριασμό που διατηρεί στο twitter ότι δεν πρόκειται να παραιτηθεί από το αξίωμά του, στην αυριανή κρίσιμη συνεδρίαση της Βουλής για την ψήφιση των νέων μέτρων.
O κ. Βούρος, όμως, αν είχε ευθιξία θα έπρεπε να παραιτηθεί για τους παρακάτω λόγους, που δηλώνει ο ίδιος στο twitter του:
1ος λόγος:
2ος λόγος:...

Δυστυχώς, το κόμμα του κ. Βούρου που κυβερνά, δεν μπορεί να εντοπίσει και να τιμωρήσει παραδειγματικά τους έχοντες τέτοιους λογαριασμούς, μετά από δημόσια εξομολόγηση του αρμόδιου υπουργού, κ. Βενιζέλου.
3ος λόγος:
Γιατί τα αρμόδια όργανα που εποπτεύονται από τα αρμόδια υπουργεία δεν τιμώρησαν ποτέ κανένα απ᾽ όσους τα τσέπωσαν, παρά αδειάζουν ανά τακτά χρονικά διαστήματα τις τσέπες των μικρομεσαίων και των χαμηλοσυνταξιούχων. Τώρα, και των ανέργων.
4ος λόγος:
Γιατί, δυστυχώς ο κ. Βούρος δεν έχει συνειδητοποιήσει το ρόλο του βουλευτή που δεν ταυτίζεται μ᾽ αυτόν του κοινωνικού παρατηρητή και κριτή, αλλά του βασικού θεσμοθέτη και μόνου αρμόδιου ν᾽ αλλάξει τα κακώς κείμενα αυτής της χώρας.
5ος λόγος:
Αφής στιγμής είναι τόσο ευσυγκίνητος, δεν θέλω να τον δω να κλαίει με λυγμούς αύριο που θα ψηφίζονται τα νέα χαράτσια. Εκ της κατάθεσής του, είναι προφανές ότι δεν κάνει γι᾽ αυτή τη δουλειά. Η πολιτική δεν χρειάζεται κλάμα, αλλά... πράμα.
6ος λόγος:
Γιατί θα έχει άπλετο χρόνο, εκτός Βουλής, να κάνει διακοπές και μετά αποθεραπεία απ᾽ αυτές. Όπως, δηλαδή, ο κάθε μέσος έλληνας.
7ος λόγος:
Γιατί η γενιά του κ. Βούρου, απλά ευχαριστεί τον Λεωνίδα Κύρκο, αλλά δυστυχώς μοιάζει να μην διδάχθηκε στην ουσία τίποτα από όσα παρείχε απλόχερα ένας Πραγματικός Αριστερός.
8ος λόγος:
Γιατί ακυρώνει το βασικό σύνθημα ("Λεφτά Υπάρχουν") με το οποίο εκλέχθηκε Πρωθυπουργός, ο Πρόεδρός του.
9oς λόγος:
Για να μην χρειάζεται να καταφεύγει σε όρους του ποδοσφαίρου για να περιγράψει την πολιτική που ασκεί η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ.
10ος λόγος:
Αν και κυβερνητικός βουλευτής και ποδοσφαιρόφιλος, ενώ γνωρίζει τους παραγκίτες όπως δηλώνει, δεν κάνει τίποτα για να τους αποβάλει από το άθλημα που αγαπά...
Εκ των παραπάνω αυτοδηλωτικών, νομίζω ότι ο κ. Βούρος είναι πιο χρήσιμος στο θεατρικό σανίδι, παρά στα βουλευτικά έδρανα...

Δεν υπάρχουν σχόλια: