ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

7.9.11

Ρόμπα ξεκούμπωτη έγινε. Θα γίνει και κελεμπία ξεκούμπωτη;;


Πριν λίγες ημέρες, ο πρωθυπουργεύων αντιπρόεδρος κ. Βενιζέλος έχοντας προσβληθεί, ως συνήθως, από ακατάσχετη λογοδιάρροια προσπάθησε να πείσει, με έκτακτη συνέντευξη τύπου, ότι η τρόϊκα δεν αποχώρησε από τις συζητήσεις που είχε μαζί του, αλλά η αναχώρηση ήταν προγραμματισμένη.
Χθες ο υπουργός Οικονομίας της Γερμανίας, κ. Φίλιπ Ρέσλερ, δήλωσε ότι : “Η αποχώρηση της τρόϊκας από την Αθήνα, αποτελεί ισχυρή ένδειξη ότι η Ελλάδα πρέπει να προχωρήσει στην εφαρμογή των μεταρρυθμίσεων
Γράψαμε λοιπόν ότι ο πρωθυπουργεύων αντιπρόεδρος, έγινε ρόμπα ξεκούμπωτη (ΕΔΩ).  Πριν λίγη ώρα ο κ. Βενιζέλος, μιλώντας ακατάπαυστα επί 20 λεπτά, ανακοίνωσε στους ιθαγενείς ότι θα γίνουν στις επόμενες ημέρες, ότι δεν έγινε εδώ και δύο
χρόνια, από την παλινόρθωση του σοσιαλισμού στην Ελλάδα. Δηλαδή, με απόφαση του υπουργικού συμβουλίου, που το έχει ματαξαναποφασίσει άλλες 54 φορές, προωθούνται τώρα και άμεσα, όλες οι μεγάλες διαρθρωτικές αλλαγές στο δημόσιο και ευρύτερο δημόσιο τομέα και οι ιδιωτικοποιήσεις. Το εγγύς μέλλον θα δείξει αν ο πρωθυπουργεύων αντιπρόεδρος και υπουργός οικονομικών, θα γίνει αυτή την φορά όχι ρόμπα, αλλά κελεμπία ξεκούμπωτη, τόσο λόγω όγκου (και περιεχομένου), όσο και λόγω των προσφάτων εκλεκτών επενδυτικών συγγενειών…
oπωπητήρ JR
Ειδικώτερα σε ότι αφορά στις χιλιοειπωμένες εξαγγελίες, ο κ. Βενιζέλος μας επαναδιαβεβαίωσε πως :
• άμεσα προχωρά το πρόγραμμα των ιδιωτικοποιήσεων, ώστε να επιτευχθεί ο φετινός στόχος των 5 δισ. ευρώ. Στο πρώτο κύμα περιλαμβάνονται ο ΟΠΑΠ, η επέκταση της άδειας εκμετάλλευσης του διεθνούς αεροδρομίου Ελευθέριος Βενιζέλος, η ανανέωση των αδειών κινητής τηλεφωνίας, η μείωση της συμμετοχής του κράτους στα ΕΛΠΕ, η ΔΕΠΑ και η αξιοποίηση των ακινήτων δημοσίων υπηρεσιών. "Προχωρούν τάχιστα οι ιδιωτικοποιήσεις" ήταν η χαρακτηριστική φράση του υπουργού.
• Το πρόγραμμα αναδιάρθρωσης φορέων του Δημόσιου Τομέα επιταχύνεται και θα εφαρμοστεί τώρα, ταυτόχρονα σε όλους τους φορείς από όλα τα υπουργεία. Περιλαμβάνει καταργήσεις, συνενώσεις, συρρικνώσεις οργανισμών (π.χ. ΕΡΤ, ΚΕΔ, ΟΔΔΥ, Εθνικό Ιδρυμα Νεότητας, ΙΓΜΕ, ΟΣΚ, ΕΟΜΜΕΧ, ΟΠΕΚΕΠΕ)
• Ενεργοποιείται άμεσα και διευρύνεται ο θεσμός της εργασιακής εφεδρείας στον ευρύτερο δημόσιο τομέα, με τη θεσμική εγγύηση του ΑΣΕΠ. Υπό τον έλεγχο του ΑΣΕΠ θα προσδιοριστεί ο κατάλογος του πλεονάζοντος προσωπικού που θα αξιολογηθεί. Ανοιχτό παραμένει το ενδεχόμενο εξόδου του πλεονάζοντος προσωπικού.
• Προωθούνται αλλαγές στην αγορά εργασίας ενώ η κυβέρνηση προχωρά και στον ενιαίο φορέα φόρων και εισφορών. Εντός των ημερών κατατίθεται το ν/σ για την κοινωνική εργασία και ακολουθούν οι ρυθμίσεις για την επέκταση της ειδικής επιχειρησιακής σύμβασης και η δημοσιοποίηση της λίστας βαρέων και ανθυγιεινών επαγγελμάτων.
• Επισπεύδεται το άνοιγμα όλων των "κλειστών" επαγγελμάτων. Με πρωτοβουλίες των αρμόδιων υπουργείων θα "κλείσουν όλα τα κενά σε σχέση με το άνοιγμα των επαγγελμάτων", είπε ο υπουργός Οικονομικών. Πρόσθεσε ότι "επανεξατέζεται το χρονοδιάγραμμα ώστε να γίνει άμεσα".
• Ενιαίο μισθολόγιο στο δημόσιο, με κατάργηση της προσωπικής διαφοράς και με "ίση αμοιβή για ίδια εργασία" όπως είπε ο κ.Βενιζέλος. "Το νέο μισθολόγιο θα είναι διαφανές και θα βασίζεται στην αξιοκρατία", τόνισε. Είπε ακόμη ότι όσοι έχουν θέση ευθύνης και όχι μόνο οι διευθυντές θα μπορούν να πετύχουν ένα πριμ παραγωγικότητας.
Ο υπουργός Οικονομικών αναφέρθηκε και στις άλλες αλλαγές στο δημόσιο - όπως η σχέση του 1 προς 10 στις προσλήψεις, τη μερική απασχόληση κλπ., ενώ σημείωσε ότι όποιος δημόσιος φορές δεν δηλώνει τις δαπάνες του στο Μητρώο Ανάληψης Υποχρεώσεων θα πάψει να επιχορηγείται από τον προϋπολογισμό.
Επίσης αναφέρθηκε και στη συζήτηση που άνοιξε για το νέο φορολογικό σύστημα. Επανέλαβε ότι "πρέπει να συμφωνήσουμε σε μηχανισμό είσπραξης και απόδοσης ΦΠΑ πριν δούμε τους συντελεστές".
Τέλος, ανακοίνωσε "ψαλίδι" στις δαπάνες της υγείας.
(πληροφορίες από το ΕΘΝΟΣ)
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: