ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

10.9.11

Πολιτική και κοινωνική "ατραξιόν" ....στην Θεσσαλονίκη με φόντο την χρεοκοπία !


Με τις ειδήσεις από τα διεθνή ΜΜΕ να βλέπουν χρεοκοπία , στάση πληρωμών και όχι μόνο ...η κυβέρνηση με επικεφαλής τον Πρωθυπουργό βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη στο καθιερωμένο ραντεβού "ατραξιόν" της ΔΕΘ, αντιμέτωπη  με πραγματικά αγανακτισμένους  πολίτες , αλλά και  με "μισθωμένους" από τους εργατοπατέρες διαδηλωτές σε ημερήσια εκδρομή, με όλα πληρωμένα, στην νύμφη του Θερμαϊκού ... ενώ αυτοί τα σπάνε ήδη σε τοπικά μπουζουξίδικα ...ανάβοντας πούρα Αβάνας  (ως μικροί Δασκαλόπουλοι ) παρέα με PR αστρολογούδες, οξυζενούδες , στριπτιζούδες  και συμπεθέρες από τα Τίρανα , την ίδια στιγμή που εκατομμύρια Ελλήνων πολιτών ζουν στην ανεργία η με μισθούς πείνας και με την απόλυτη αβεβαιότητα του αύριο.

Στο ίδιο έργο θεατές ....εδώ και χρόνια ! Παλιότερα,  όταν το κοινοτικό χρήμα  έρεε  άφθονο, όλοι περίμενα τις μέρες αυτές να δουν πόσες πλαστικές σημαίες θα σηκωθούν για χάρη του αρχηγού στο Παλέ Ντε Σπορ ,  να μάθουν  ποιοι υπουργοί τα σπάνε στα μπουζούκια , πόσες πόρνες κατεβηκαν από το πρώην ανατολικό μπλοκ ,για να καλύψουν τις ανάγκες των πολυπληθών αντιπροσωπιών των μανδαρίνων, αφισοκολλητών  λιγδιάρηδων και αμπεχονάδων που είχαν γίνει νεόπλουτοι  ...βολεμένοι στο δημόσιο, στις κρατικές επιδοτήσεις , στις μίζες και στις αρπαχτές.
Βέβαια, το πάρτι συνεχίζεται πιο σεμνά και ταπεινά ...με τα ρέστα μας, που έχουν ακόμα ενθυλακωμένα , όχι στα ταγάρια τους, όπως παλιότερα, αλλά στα χ(Α)ρμάνικα μεταλλαγμένα κουστουμάκια τους . Τα τσιμπούσια , οι σταρλετίτσες , οι πουτάνες ...έχουν την τιμητική τους ακόμα και σήμερα, αλλά σε περιορισμένο μπάτζετ και βέβαια πιο κρυφά ....και για το φόβο μην γίνουν θύματα της λαϊκής αγανάκτησης.
Ετσι σήμερα περιμένουμε να μετρήσουμε δακρυγόνα , συλλήψεις , σπασίματα ...και άλλα πολλά, να γίνουμε θέατρο των διεθνών ΜΜΕ ...περιγράφοντας το νέο χάος στην χώρα των χρεοκοπημένων της Ευρώπης !
Ξεχνώντας όλα τα άλλα και περιμένοντας την επόμενη μέρα και τα επόμενα μέτρα που θα μας δώσουν ανάσα μέχρι το τέλος του χρόνου....όταν θα γίνει το μεγάλο πάρτι με την είσπραξη των τζογαρισμένων  CDS  και οι τσέπες των εξαθλιωμένων Ελλήνων θα γεμίζουν με πληθωριστικές δραχμές προκειμένου να πάρουν  ένα καρβέλι ψωμί.
ΤΗIS IS GREECE ! 

papatzides

Δεν υπάρχουν σχόλια: