ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

21.9.11

ΠΡΟΣ ΚΟΤΕΣ ΤΗΣ Κ.Ο ΠΑΣΟΚ: "ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΘΑ ΣΑΣ ΞΕΠΟΥΠΟΥΛΙΑΣΟΥΜΕ "

ΟΙ ΚΟΤΕΣ ΤΗΣ Κ.Ο. ΠΑΣΟΚ ΔΗΘΕΝ ΠΑΛΙ ΣΗΚΩΣΑΝ "ΤΖΑΝΟ" ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΠΑΡΑΤΩΝ ΝΕΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΠΟΥ ΦΙΛΟΤΕΧΝΗΣΕ ΟΠ ΝΕΟΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΣΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΩΝ ΚΑΤΑΚΤΗΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΝ ΑΥΤΟ ΝΕΟΤΑΞΙΤΩΝ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΗΣ ΕΛΙΤ!!! 
Ο ΚΟΜΠΟΣ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΟ ΧΤΕΝΙ!! Ο ΞΥΝΙΔΗΣ ΑΠΟΔΕΧΘΗΚΕ ΚΑΙ ΑΣΠΑΣΤΗΚΕ ΤΟ ΓΙΑΟΥΡΤΩΜΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ 
ΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΑΒΑΣΕ (ΕΔΩ & ΕΔΩ )??? ΠΡΙΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΥΤΕΣ??

ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΚΟΤΕΤΣΙ ΟΙ ΚΟΤΕΣ !! ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ!! 
 ========================================================================

Μεγάλη ένταση στην ΚΟ του ΠΑΣΟΚ... Απειλούν με παραιτήσεις για τις απολύσεις

Κόκκινη γραμμή θεωρούν πολλοί βουλευτές του ΠΑΣΟΚ τις απολύσεις στο δημόσιο και την εργασιακή εφεδρεία και απειλούν με παραιτήσεις από το βουλευτικό αξίωμα, στην περίπτωση, που οι δεσμεύσεις της κυβέρνησης οδηγούν στο δρόμο χιλιάδες εργαζόμενους. 
 
Ακόμη δεν μπορεί να εκτιμηθεί η εσωκομματική κρίση, που θα προκληθεί, καθώς οι προβληματισμένοι και διαφωνούντες βουλευτές περιμένουν τις οριστικές αποφάσεις της κυβέρνησης. Αρκετοί φέρονται αποφασισμένοι να παραιτηθούν από το βουλευτικό τους αξίωμα, εάν υπάρξει εκτεταμένο πρόγραμμα απολύσεων και εργασιακής εφεδρείας, ενώ ρόλο θα έχει και το πώς και το πότε θα γίνουν όλα αυτά...

Προσοχή στα καλτσόν παιδιά...

Ορισμένοι εκ των διαφωνούντων έχουν διαμηνύσει τις προθέσεις τους στο Μέγαρο Μαξίμου, το οποίο έχει εξαπολύσει επιχείρηση να μεταπειστούν, ωστόσο υπάρχουν και άλλοι, που δεν έχουν εκδηλωθεί ανοιχτά και δεν μπορεί να προσδιοριστεί το πρόβλημα στην κοινοβουλευτική ομάδα...
 
Οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ θεωρούν ότι δεν μπορεί να αντέξει η ελληνική κοινωνία αθρόες απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων, ούτε όμως και το Κίνημα θα μπορέσει να διασωθεί πολιτικά, μετά από μία τέτοια κυβερνητική απόφαση. «Κάναμε ήδη πάρα πολλά, για να μπορέσουμε να αντέξουμε και μία τέτοια απόφαση» δηλώνει βουλευτής. Άλλοι βουλευτές τονίζουν ότι προτιμούν να πάνε σπίτια τους μόνοι τους, αφού έτσι κι αλλιώς θα είναι πολιτικά τελειωμένοι στο μέλλον, παρά να έχουν το βάρος των απολύσεων, παρά να νιώθουν εκτεθειμένοι και κυνηγημένοι μία ζωή.


Σιγά μη σπάσουν τα ράμματα...

Πάντως το πιο κρίσιμο σε αυτή τη φάση είναι να μην υπάρξουν ανεξαρτητοποιήσεις βουλευτών, που θα οδηγήσουν σε μείωση της κοινοβουλευτικής δύναμης του ΠΑΣΟΚ και άρα σε αποδυνάμωση της κοινοβουλευτικής του πλειοψηφίας ή και σε απώλεια αυτής.
 
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια: