ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

26.9.11

ΜΠΕΓΛΙΤΗΣ: "ΟΙ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΦΟΒΗΘΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΗ ΤΟΥΣ" ..... ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΙΠΤΑΜΕΝΟΙ Ή ΥΠΟΒΡΥΧΙΑΔΕΣ

'Θέλω να διαβεβαιώσω όλους τους αποστράτους ότι όσοι έχουν αποστρατευθεί αυτεπάγγελτα με αποφάσεις της στρατιωτικής ηγεσίας ως ευδοκίμως τερματίσαντες τη σταδιοδρομία τους ή λόγω συμπλήρωσης ορίου ηλικίας στο βαθμό ή λόγω συμπλήρωσης 35ετίας ή ακόμα όσοι έχουν τεθεί εκτός στρατεύματος για λόγους υγείας, δεν έχουν να φοβούνται απολύτως τίποτα''
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΥΕΘΑ κ. Π. ΜΠΕΓΛΙΤΗ ΣΤO ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ  «REAL FM» ΜΕ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΚΑΤΙΑ ΜΑΚΡΗ


Π. ΜΠΕΓΛΙΤΗΣ: Αν μου επιτρέπετε, επειδή έτσι εκμεταλλεύομαι αυτή τη συνέντευξη, θα ήθελα να πω δυο λόγια για ένα θέμα που απασχολεί πάρα πολύ τις Ένοπλες Δυνάμεις και κυρίως τους αποστράτους. Επειδή κυκλοφορεί έντονα η παραπληροφόρηση ότι θα κόψουμε τις συντάξεις για όλους τους αποστράτους κάτω από τα 55 έτη, θέλω να διαβεβαιώσω όλους τους αποστράτους ότι όσοι έχουν αποστρατευθεί αυτεπάγγελτα με αποφάσεις της στρατιωτικής ηγεσίας ως ευδοκίμως τερματίσαντες τη σταδιοδρομία τους ή λόγω συμπλήρωσης ορίου ηλικίας στο βαθμό ή λόγω συμπλήρωσης 35ετίας ή ακόμα όσοι έχουν τεθεί εκτός στρατεύματος για λόγους υγείας, δεν έχουν να φοβούνται απολύτως τίποτα.  Και το λέω με γνώση του θέματος και θέλω πραγματικά να στείλω αυτό το μήνυμα με την ευκαιρία της συνέντευξής μας.


ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Ναι και καλά κάνετε και το λέτε, γιατί είναι ένα θέμα το οποίο έχει συζητηθεί, τουλάχιστον για να ησυχάσουν οι άνθρωποι.


Π. ΜΠΕΓΛΙΤΗΣ: Απλώς υπάρχει πολλή παραπληροφόρηση, που τροφοδοτείται για μικροπολιτικούς λόγους και σκοπιμότητες από την πλευρά της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.


ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Κι επειδή κι εσείς κ. Υπουργέ ως Κυβέρνηση δεν αποσαφηνίζετε τα πράγματα, δεν ανακοινώνετε ολοκληρωμένα τα μέτρα.


Π. ΜΠΕΓΛΙΤΗΣ: Αυτό θέλω να αποσαφηνίσω. Για να μην υπάρξει ευνοϊκό έδαφος μικροπολιτικής αξιοποίησης και εκμετάλλευσης από την πλευρά της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, η οποία πιστεύει ότι ο χώρος των αποστράτων είναι ένας χώρος ευνοϊκός για να κάνει τα παιχνίδια της. 


ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Λοιπόν σας ευχαριστούμε πολύ, καλό σας μεσημέρι.


Π. ΜΠΕΓΛΙΤΗΣ: Κι εγώ κα Μακρή, καλό μεσημέρι, γεια σας.
ΟΛΗ Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΕΔΩ

ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕ ΚΑΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ ΠΟΥ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ "ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ" ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΧΑΝ ΘΕΣΕΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΟΙ ΚΑΘΕ ΜΠΕΓΛΙΤΗΔΕΣ ΝΑ ΝΟΙΩΘΟΥΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ!!!

ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΟΙ ΕΝΣΤΟΛΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΗΤΑΝ ΙΠΤΑΜΕΝΟΙ ΟΙ ΟΥΚ ΤΑ ΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΥΠΟΒΡΥΧΙΩΝ  κλποι ΜΟΝΙΜΟΙ ΕΝΣΤΟΛΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΛΑΜΒΑΝΑΝ ΛΟΓΩ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ ΔΙΠΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ....... ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΔΙΑ ΝΟΜΟΥ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ  ΤΙΣ ΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΟΣ Ή ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ ΕΧΟΝΤΑΣ ΤΑ ΤΥΠΙΚΑ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΧΡΟΝΟ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ...... ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ  ΥΠΟΣΤΟΥΝ ΤΙΣ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΠΕΙΔΗ ΔΙΑΚΙΝΔΥΝΕΥΑΝ ΓΙΑ 25 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΖΩΗ ΠΡΟΣ ΧΑΡΗΝ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΗΣ ...............  

ΑΣ ΜΑΣ ΤΟ  ΔΙΕΥΚΡΥΝΙΣΗ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ .... ΘΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ Ή ΟΧΙ ΟΙ ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ???

Δεν υπάρχουν σχόλια: