ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

22.9.11

ΠΑΜΕ στο Σύνταγμα: Δεν πληρώνουμε τα χαράτσια!

Συλλαλητήριο παλλαϊκής άρνησης πληρωμής στα νέα φορο-χαράτσια πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Σύνταγμα, με το ΠΑΜΕ να καλεί τους πολίτες σε «άρνηση πληρωμής των χαρατσιών».
 Η προσέλευση του κόσμου ήταν σημαντική ενώ παρευρέθηκε και η γενική γραμματέας του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα. «Ούτε ένα βήμα πίσω. Αυτό που σκέφτεται η μεγάλη πλειοψηφία του λαού, να αρνηθεί να πληρώσει τα χαράτσια, να αρνηθεί να τον κολλήσουν στον τοίχο, αυτό πρέπει να το κάνει. Πρέπει να τους κάνουμε τη ζωή κόλαση. Αυτή η αναμέτρηση υπάρχει για το επόμενο διάστημα και από σήμερα» δήλωσε.
Όσον αφορά στα της συγκέντρωσης, με βασικό σύνθημα το “Δεν έχουμε – δε θέλουμε να πληρώσουμε το χρέος της πλουτοκρατίας”, οι συγκεντρωμένοι απάντησαν στην οικονομική πολιτική της κυβέρνησης.
Το ΠΑΜΕ κάλεσε τους πολίτες: “Συλλογικά-μαζικά να αρνηθούμε την πρόκληση να ληστέψουν ξανά το λαϊκό εισόδημα με την ειδική εισφορά “αλληλεγγύης”, με το ειδικό τέλος στα σπίτια μέσα απο το λογαριασμό της ΔΕΗ, για να μην πτωχέυσει η πλουτοκρατία. Συλλογικά, μαχητικά να σταθούμε απέναντι σε όλους αυτούς που μας οδηγούν στο γκρεμό”.
Ανάλογες κινητοποιήσεις με αυτήν του Συντάγματος, πραγματοποιήθηκαν στη Θεσσαλονίκη, στη Λάρισα, τα Τρίκαλα, την Καρδίτσα, την Αλεξανδρούπολη, τη Δραμα, την Κομοτηνή, την Ξάνθη, τα Γιάννενα, το Αγρίνιο, την Καλαμάτα, την Πάτρα και σε πολλές άλλες περιοχές της Ελλάδας.
enet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: