ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

16.9.11

Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ Η ΝΔ ΚΑΙ Ο ΓΑΛΑΖΙΟΣ ΣΥΡΦΕΤΟΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΑΣΟΚ!! ΟΙ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΦΥΡΑΜΑΤΟΣ ΣΥΓΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΑ ΑΝΟΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ

Ο Αναπληρωτής Υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Οικονομίας της Νέας Δημοκρατίας, Βουλευτής Φθιώτιδας, κ. Χρήστος Σταϊκούρας, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Η Νέα Δημοκρατία, κατ’ επανάληψη, έχει επισημάνει ότι η Κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ φέρει ευθύνη για τη διαμόρφωση του ελλείμματος το 2009.
Πρόσφατα, τη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου, με σχετικό Δελτίο Τύπου, το επαναλάβαμε.
Η Κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, μεταξύ άλλων, ενσωμάτωσε στα ελλείμματα και στα χρέη εγγυήσεις των ΔΕΚΟ.
Όπως αναφέρει και πρώην Υπουργός Οικονομικών του ΠΑΣΟΚ κ. Χριστοδουλάκης, στο βιβλίο του “Σώζεται ο Τιτανικός”, «η Ελλάδα (η Κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ) δεν έπρεπε να αποδεχθεί πρωτοβουλίες που οδήγησαν σε απρόσμενη διόγκωση του ελληνικού χρέους … κανένα από αυτά δεν ήταν κρυφό, άγνωστο ή μη εξυπηρετήσιμο χρέος … άλλες χώρες δεν περιέλαβαν τις εγγυήσεις των ΔΕΚΟ στο κρατικό χρέος …».
Σήμερα, μέλος του Δ.Σ. της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής καταγγέλλει, με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο, εσκεμμένη διόγκωση του ελλείμματος για το 2009.
Ενώ, η Επιτροπή για την Αξιολόγηση των Δημοσιονομικών Στοιχείων, που συνέστησε ο πρώην Υπουργός Οικονομικών κ. Παπακωνσταντίνου εκτιμούσε, στην Έκθεσή της, πέρυσι το Φεβρουάριο, πολύ χαμηλότερο έλλειμμα για το 2009.
Απαιτούνται άμεσες εξηγήσεις από την Κυβέρνηση.
Επιβάλλεται η άμεση και ανεξάρτητη διερεύνηση των καταγγελιών». 
ΣΧΟΛΙΟ ΛΗΜΕΡΙ: Εδώ υπάρχει μείζον θέμα εσχάτης προδοσίας και η ΝΔ απαντά χλιαρά αντί να έχει ξυλώσει τα πεζοδρόμια και να έχει ζητήσει την παρέμβαση της ολομέλειας του κοινοβουλίου ,αλλά και επίσης να ζητήσει την παρέμβαση εισαγγελικών αρχών ......πάρα ταύτα η ΝΔ περιορίζεται στο να ζητά "εξηγήσεις"  από το κόμμα που είναι στην εξουσία! 
ΣΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΡΕ ΑΛΗΤΕΣ!!!! ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΠΑΤΡΙΔΑ ΟΥΤΕ ΙΕΡΟ ΚΑΙ ΟΣΙΟ!!! ΟΙ ΑΥΤΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΕΔΩ ΚΑΙ 35 ΧΡΟΝΙΑ!! Ο ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΣΤΟ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΟ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗΣ ΤΟΥ ΚΕΝΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΑΚΡΑΤΟΥ ΝΕΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΠΑΤΡΙΔΟΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ ΠΟΥ ΔΙΕΠΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΤΟΝ ΑΠΑΥΤΟ ΤΟΥ ΣΤΑ ΕΔΡΑ ΤΟΥ ΧΟΙΡΟΣΤΑΣΙΟΥ ΒΟΥΛΗ!!

ΣΧΕΤΙΚΟ ΘΕΜΑ: ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΠΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟ ΓΙΑ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΜΑΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΟΤΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΑ ΤΩΝ ΚΑΤΑΚΤΗΤΩΝ! Η ΤΥΧΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ "ΑΥΤΟΔΙΚΙΑ" ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ! ΟΙ "ΒΟΜΒΕΣ" ΕΡΧΟΝΤΑΙ!!




Δεν υπάρχουν σχόλια: