ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

21.9.11

ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ:" ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΤΑ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΤΙΚΑ ΕΠΙΤΕΥΓΜΑΤΑ"... ΤΙ ΕΝΝΟΕΙ Ο ΠΟΙΗΤΗΣ ΥΠΕΡΦΙΑΛΟΣ???

Εδώ και περίπου δύο χρόνια η ελληνική κοινωνία ανεξάρτητα των κομματικοπολιτικών πεποιθήσεων  της έχει νιώσει στο πετσί της τον άκρατο νεολογισμό των πολιτικάντηδων εγχώριων ταγοτεμπέλιδων , την διγλωσσία , τους παράλληλους μονολόγους άνευ πολιτικής ουσίας , την αποκάλυψη της ανελέητης διασπάθισης του δημόσιου χρήματος, το μιζοσύστημα και τον πλουτισμό όσων τουλάχιστον μέχρι και σήμερα έχει αποδειχθεί η εμπλοκή τους και η αποκόμιση ωφελημάτων και όχι μόνον , την επίκληση όλων όσων κρατούν τα σκήπτρα της εξουσίας και όσων  εν δυνάμει πρωθυπουργών που περιμένουν την σειρά τους για την ανάληψη της εξουσίας για να συνεχίσουν το θεάρεστο έργο οσφυοκαμψίας και γραικυλισμού προς τους πραγματικούς εξωγενείς ρυθμιστές των πολιτικών πραγμάτων της χώρας και φυσικά της προδοσίας του λαού και της χώρας, την συνεχή σφαγή των συνήθων υποζυγίων τα οποία μόνιμα καλούνται να βγάλουν το φίδι από την τρύπα, την κατάλυση νόμων και ανθρώπινων δικαιωμάτων, τις αποφάσεις ερήμην των νόμων και των ανθρώπινων αξιών όσο και της λαϊκής βούλησης και της λαϊκή κυριαρχίας για λογαριασμό των συμφερόντων ξένων δυνάμεων και της εγχώριας ελίτ, την συγκάλυψη των ημετέρων και των golden boys,την χειραγώγηση της δικαιοσύνης με σκοπό να σύρουν σιδηροδέσμιο τον κάθε αντιστεκόμενο  πολίτη......... κ.λ.π...............
ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΑΙ Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΚΑΤΑΚΤΗΤΩΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΚΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΑΙ!!
ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΠΙΤΕΥΓΜΑΤΑ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ!! ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΝΗΣΥΧΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΥΤΟΣ ΜΗΝ ΤΥΧΟΝ ΚΑΙ ΑΝΑΤΡΑΠΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΛΑΙΚΗΣ ΟΡΓΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΤΙΚΟΥ ΦΕΟΥΔΑΡΧΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΔΗ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ Η ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΥΣΕΙ ΚΑΘΕ ΕΝΟΙΑ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΕΝΝΟΜΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΑΞΗΣ!! ΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΘΕΜΕΛΙΩΔΟΥΣ ΝΟΜΟΥ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!!!

 ΜΗΝ ΑΥΤΑΠΑΤΑΣΘΕ!!

ΕΧΟΥΜΕ ΧΟΥΝΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤΟΧΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: