ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

17.9.11

ΤΑ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΑ ΜΜΕ "ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ - ΔΕΝ ΑΚΟΥΝΕ" ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟ ΜΟΣΙΑΛΟ Ή ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΥΠΟΥΡΓΙΣΚΟ ΤΥΠΟΥ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

Η "Καθημερινή" ή δεν το είδε το θέμα με την Στατιστική Υπηρεσία ή το έφαγε η μαρμάγκα!

Το θέμα της στατιστικής υπηρεσίας και της καταγγελόμενης δημιουργίας τεχνητού ελλέιματος κάνει τζιζ!
Παρόλα αυτά τα περισσότερα ΜΜΕ αναγκαστήκανε να το "παίξουν" ακόμη και αν το πέρασαν στα ψιλά.
Εντύπωση μου έκανε σήμερα το πρωί που έμπαινα στις ιστοσελίδες των εφημερίδων για να ενημερωθώ πως μια μεγάλη και με ιστορία εφημερίδα το "ξέχασε". Έψαξα από εδώ, έψαξα από εκεί...ΤΙΠΟΤΑ!
Σε άλλη περίπτωση δεν θα έμπαινα στην διαδικασία να ασχοληθώ καν, αλλά τέτοιους καιρούς και με αυτά που συμβαίνουν στην χώρα το να "ξεχνιέται" ένα τέτοιο θέμα, είναι σημαντικό έως και πολιτικά ανάγλητο. Αν γινόταν σε μια τοπική η περιφερειακή εφημερίδα θα ήταν λογικό αλλά σε μια εφημερίδα με δεκάδες δημοσιογράφους και βαριά ιστορία...σημαίνει ΜΑΡΜΑΓΚΑ!


Επεξήγηση της λέξης Μαρμάγκα

μαρμάγκα θηλυκό

Εκφράσεις

  • τον έφαγε η μαρμάγκα: για κάποιον/κάτι που εξαφανίστηκε χωρίς να αφήσει ίχνη
pes-ta-ola

ΣΧΕΤΙΚΟ:ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΠΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟ ΓΙΑ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΜΑΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΟΤΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΑ ΤΩΝ ΚΑΤΑΚΤΗΤΩΝ! Η ΤΥΧΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ "ΑΥΤΟΔΙΚΙΑ" ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ! ΟΙ "ΒΟΜΒΕΣ" ΕΡΧΟΝΤΑΙ!!


Δεν υπάρχουν σχόλια: