ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

22.9.11

Η ΧΩΡΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΥΠΟ ΚΑΤΟΧΗ: ΘΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ... ΤΕΛΟΥΣ...!!!


ΞΕΚΑΘΑΡΟΣ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΓΙΑ ΕΣΚΕΜΜΕΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ και ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ...!!!

Γράφει ο Στάθης Διομήδης

«Μόνο ένα κτήνος μπορεί να συνιστά στους φτωχούς να κάνουν οικονομία… το να συνιστούμε οικονομία στους φτωχούς είναι κάτι τόσο εξωφρενικό, όσο και υβριστικό.
Είναι σαν να συμβουλεύουμε έναν που πεινάει να τρώει λιγότερο»«Απόσπασμα από το δοκίμιο του Όσκαρ Ουάιλντ , «Ο άνθρωπος κάτω από το σοσιαλισμό» («The Soul of Man under Socialism» 1891).Με δόσεις ανακοινώνει η κυβέρνηση τα νέα απεχθή μέτρα. Για ακόμη μια φορά τα μέτρα στοχεύουν στην εξαθλίωση των ανέργων, των συνταξιούχων, των εργαζομένων, των μικροεπιτηδευματιών.Πρωθυπουργός και Αντιπρόεδρος με μια πρωτοφανή πολιτική δειλία εξαφανίζονται, και βγάζουν μόνο μια γραπτή ανακοίνωση για τα μέτρα του χάους που ετοιμάζονται να επιβάλλουν με δικτατορικές πρακτικές και φασιστικές νοοτροπίες.Βλέπετε ο στόχος των υπαλλήλων της τρόικας και κυβερνώντων της Ελλάδας είναι ένας και ξεκάθαρος. Λαϊκή εξαθλίωση, κοινωνική ανέχεια, φτώχεια, ανεργία, οικονομική και κοινωνική καταστροφή. Το δόγμα τους είναι φόβος και τρόμος σε κάθε ψυχή.Είναι πλέον ηλίου φαεινότερον ότι οι φίλοι μας οι Γερμανοί θέλουν να κλέψουν ήλιο, νερό, ενεργειακές και πλουτοπαραγωγικές πηγές ενώ οι Αμερικάνοι συμβιβάζονται και με τις τουριστικές υποδομές… όσο για τις κρατικές επιχειρήσεις και τις στρατηγικές υποδομές θα τις μοιράσουν, εις υγείαν των κορόιδων.Η δοσίλογη κυβέρνηση έχει στόχο να γίνουν οι Έλληνες σερβιτόροι, καμαριέρες και σεκιουριτάδες για τις επιχειρήσεις των κλεπταποδόχων Ευρωπαίων και Αμερικάνων, φίλων, επενδυτών, κερδοσκόπων κτλ.Με μια άνευ προηγουμένου κυνικότητα ο Αντιπρόεδρος της κυβέρνησης από το βήμα της Βουλής, ευχαρίστησε την τρόικα για τα «καλά» που έχει κάνει στη χώρα. Μετά τον αρχιερέα της διαπλοκής που είχε ευχαριστήσει τους Αμερικάνους έρχεται ο υπουργίσκος των τροικανών να υπερθεματίσει για τα αφεντικά του.Θα πρέπει να γνωρίζουν οι οργανωτές του χάους ότι θα πληρώσουν ακριβά την προσπάθεια που κάνουν να ξεπουλήσουν χώρα, λαό, πατρίδα και σημαία, αντί πινακίου φακής.Θα πρέπει να γνωρίζουν οι δυνάμεις κατοχής και οι εκτελεστές τους-κυβέρνηση, ότι όσο πιο πολύ ισοπεδώνουν την κοινωνία τόσο πιο σύντομα θα τους παρασύρει το τσουνάμι του ΛΑΟΥ.
Ίδιες ακριβώς ευθύνες έχουν και όσοι ψηφίζουν ή εφαρμόζουν τα μέτρα διάλυσης της ελληνικής κοινωνίας αλλά και όσοι απαθείς παρακολουθούν από τον καναπέ τους τις εξελίξεις.Θα πρέπει να γνωρίζουν όλοι όσοι συμμετέχουν σε αυτό το σχέδιο εξόντωσης του ΛΑΟΥ, που καταλήγουν οι ΠΡΟΔΟΤΕΣ και πως τιμωρούνται.
Το κονκλάβιο της ξενόδουλης κυβέρνησης θα αντιμετωπιστεί από το ΛΑΟ, στους δρόμους και τη δικαιοσύνη. Είναι ΛΑΪΚΗ απαίτηση να παραδώσουν την εξουσία ΕΔΩ και ΤΩΡΑ, ειρηνικά.Υ.Γ 1. Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ δεν χαρίζεται στους κατακτητές
Υ.Γ. 2 Τις τελευταίες ημέρες οι σφετεριστές της εξουσίας, οι καταληψίες της ελευθερίας των Ελλήνων, τα κυβερνητικά ανθρωποειδή, αναφέρονται όλο και πιο συχνά στον πατριωτισμό, στους κινδύνους για την πατρίδα, ενώ κάνουν συχνά εκκλήσεις στην πατριωτική μας συνείδηση.
Θα απαντήσω με μια ρήση του Σάμιουελ Τζάκσον:

«Ο πατριωτισμός είναι το τελευταίο καταφύγιο των παλιανθρώπων»

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΜΕΡΟΣ ΠΡΩΤΟ
Μια επιβεβλημένη απάντηση προς στον άγνωστο αρθρογράφο .

Φωτογραφία στο διαδίκτυο True Professionals :

http://images.sodahead.com/polls/000157301/polls_True_Professionals_2229_180420_answer_1_xlarge.gif

From HEIL GAP ( or mind the GAP )
Με συγχωρείτε πάρα πολύ κύριε αρθρογράφε μου αλλά κάνετε ένα τεράστιο λάθος , ηθελημένο η όχι ( μάλλον εσείς το γνωρίζεται καλλίτερα ) , καθώς στο παραπάνω κείμενο σας αναφέρετε ότι :

« Η δοσίλογη κυβέρνηση έχει στόχο να γίνουν οι Έλληνες σερβιτόροι, καμαριέρες και σεκιουριτάδες για τις επιχειρήσεις των κλεπταποδόχων Ευρωπαίων και Αμερικάνων, φίλων, επενδυτών, κερδοσκόπων κτλ »

Διότι θεωρώ ότι θα ήταν καλλίτερο να τα αφήνατε αυτά , ώστε να τα λένε μόνο εκείνα τα κόμματα , που εξαπάτησαν την εργατική τάξη της Ελλάδας .(άνεργη νυν)
Τώρα εάν εσείς , παρόλο που όπως εξάλλου αποδεικνύουν τα γραφόμενα σας , δεν βρεθήκατε μάλλον εντος της ελληνικής εργασιακής πραγματικότητας και εντούτοις προσπαθείτε να μας πείσετε για κάτι που αγνοείτε ( ΜΑΛΛΟΝ ΠΛΗΡΩΣ ) ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ και λίγες αλήθειες οι οποίες αφορούν την προσφορά εργασίας στην χώρα μας , ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΝΤΟΣ ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΜΟΝΟ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΥΤΗ Η ΕΡΓΑΣΙΑ .

( Εκτός εάν δουλεύετε υπέρ των γνωστών αποκομμάτων της «ΠΡΩΗΝ» ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ , Οπότε αγνοείτε «ΗΘΕΛΗΜΕΝΑ» την «φρικτή» Ελληνική εργασιακή πραγματικότητα )
ΤΟΤΕ λοιπόν , μόνο οι φίλοι αναγνώστες ας διαβάσουν ΕΔΩ :

Παντού εργάζονται αλλοδαποί, ενώ απολύονται Έλληνες

http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2011/09/blog-post_6164.html

Και κάτι άλλο κύριε μου , όταν διαβάζετε μόνο αποσπάσματα από το δοκίμιο “Ο Άνθρωπος Κάτω από το Σοσιαλισμό”, καλόν θα ήταν να πάτε και παρακάτω όπου γράφει «Κι όταν ο Σοσιαλισμός θα λύσει το πρόβλημα της φτώχειας και η Επιστήμη το πρόβλημα της ασθένειας, οι αισθηματίες θα εξαφανιστούν» , ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΙΟΤΙ Ο ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΘΕΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΕ ΚΟΚΚΙΝΟ ΦΑΣΙΣΜΟ .
« ΘΑ ΕΞΑΛΕΙΨΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ , ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΤΑ ΘΕΩΡΕΙ ΑΡΡΩΣΤΑ » εδώ ο HEIL GAP ( or mind the GAP ) δεν θα άντεχε ποτε
« τόση ελευθερία » , χα, χα, χα .

( Έτσι λοιπόν τα παραμυθάκια αλλού όχι στον HEIL GAP ( or mind the GAP )
και την παρέα του ) , Διότι, κύριε αρθρογράφε μου , αυτά τα παραμυθάκια σας , καλό θα ήταν να τα αφήνατε αφήστε τα δια τους σύγχρονους Έλληνες παραφραστές του :
Avanti o popolo, alla riscossa,
Bandiera rossa, Bandiera rossa.
Bandiera rossa trionferà.

Ανώνυμος είπε...

ΜΕΡΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ
Αυτοί ως φαίνεται μάλλον θα μυρίστηκαν εκλογές και έτσι λοιπόν τώρα , ξανανοίγουν τις αγκαλιές τους ώστε να ξαναμαζέψουν την Ελληνική άνεργη ΠΛΕΟΝ εργατική τάξη , διότι ως «αντιρατσιστες» που είναι , έχουν εξασφαλίσει πέρα από μια θέση εργασίας και μια θέση στο ΠΑκιστανοαλβανικο-ΜΕτωπο , για όλους ανεξαιρέτως τους εισαγομένους και ΝΥΝ εργαζομένους ΛΑΘΡΟ .
Φυσικά εννοείτε «εργαζόμενους στις πρώην θέσεις εργασίας των ανέργων Ελλήνων »
Έτσι λοιπόν μετά την προδοσία του «μνημονίου ένα» , το οποίο για να πούμε και την ΑΛΗΘΕΙΑ , το επέβαλλαν και αυτοί στον ελληνικό λαό , σε συνεργασία με την κυβέρνηση του ΓΑΠα .
Και τούτο , διότι αντί να κάνουν δυναμικές και πολυήμερες εκδηλώσεις διαμαρτυρίας , εντούτοις ακόμη και τότε , στην μεγαλειώδη εκείνη συγκέντρωση της 5ης Μαΐου 2010 , κατά της χούντας του ΔΝΤ , στο Σύνταγμα , έπαιρναν τους κομματικούς τους στρατούς και αποχωρούσαν , υπό τα γιουχαΐσματα εκατοντάδων χιλιάδων ακομμάτιστων τίμιων Ελλήνων ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ .
Αλλά το γελοιότερο όλων ήταν ότι αυτοί και το απόκομμα τους , είχαν « ψήσει » όλους τους αφελείς οπαδούς των , ότι θα γκρέμιζαν το μνημόνια δια της δικαστικής οδού , μαζεύοντας υπόγραφες και στέλνοντας εξώδικα μαζί με την κατάθεση κάποιων αγωγών .
Και καλά , τόσο πολύ εμπιστοσύνη ως φαίνεται είχαν στην Ελληνική δικαιοσύνη ;
Τα αποτελέσματα όμως τα είδαμε :
(ΜΙΑ ΤΡΥΠΑ ΣΤΟ ΝΕΡΟ ) .
Αν και αυτοί το πέρασαν « ΑΒΑΒΑ »

Όσο για τον περίφημο Σάμιουελ Τζάκσον και τα αποφθέγματα του , εγώ τα βράζω σε χλιαρό νερό , διότι ποτέ δεν θα έπαιρνα στα σοβαρά τις δηλώσεις ενός εθισμένου τοξικομανούς αμερικανού ηθοποιού , όπως εσείς κύριε αρθρογράφε μου .
Α ναι μαθαίνω ότι τελευταία χρόνια είχε ιδιαίτερα καλές επιδώσεις και στην κοκαΐνη.
Ας μην εμπλέκουμε λοιπόν τον μεγάλο αγωνιστή των ανθρωπίνων δικαιωμάτων , τον αιδεσιμότατο Μάρτιν Λούθερ Κίνγκ , με κάποιο Χολιγουντιανό αστέρι που παίζει τέτοιου είδους ρόλους σε ταινίες του κινηματογράφου , οι οποίες όμως ταινίες του έχουν αποφέρει συνολικά ΑΠΟ 2,81 ΕΩΣ 4,910 δισεκατομμύρια δολάρια , τοποθετώντας τον Στην έβδομη θέση του box-office των ΗΠΑ ή ως το δεύτερο υψηλότερο-αποφέροντα σταρ του σινεμά όλων των εποχών , αν δεν το γνωρίζατε .
Αυτά δια λόγους αντικειμενικής πραγματικότητας και μόνο . Τέλος .
HEIL GAP ( or mind the GAP )