ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

15.9.11

ΣΚΟΥΡΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!!! Η ΕΕ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ

Μεγάλος κίνδυνος εξάπλωσης, απειλούνται οι τράπεζες, λέει η Χρηματοοικονομική Επιτροπή
 Για τον κίνδυνο νέας χρηματοπιστωτικής κρίσης και κατάρρευσης του τραπεζικού συστήματος προειδοποιεί τους υπουργούς Οικονομικών της ΕΕ η Χρηματοοικονομική Επιτροπή της Κομισιόν, επισημαίνοντας ότι η κρίση χρέους έχει γίνει πλέον συστημική και μπορεί να επηρεάσει όλες τις αγορές και τις χώρες. Για την αντιμετώπιση του κινδύνου προτείνουν περαιτέρω ενίσχυση των ιδίων κεφαλαίων των τραπεζών. Την πληροφορία μετέδωσε το Reuters, αναφέροντας ότι έχει στην κατοχή του το σχετικό έγγραφο. Σύμφωνα με το ειδησεογραφικό πρακτορείο, στους υπουργούς Οικονομικών της ΕΕ που θα συναντηθούν αύριο και το Σάββατο στην Πολωνία, εστάλη εμπιστευτικό report-«προειδοποίηση», όπου αναφέρεται ότι η ευρωζώνη αντιμετωπίζει τον κίνδυνο να βρεθεί «σε φαύλο κύκλο μεταξύ κρατικού χρέους, προβλημάτων ρευστότητας των τραπεζών και αρνητικής ανάπτυξης».
Η Οικονομική και Χρηματοοικονομική Επιτροπή προειδοποιεί τους υπουργούς ότι «οι εντάσεις στις αγορές ομολόγων και τα ρίσκα για την τραπεζική χρηματοδότηση έχουν αυξηθεί στη διάρκεια του καλοκαιριού, υπάρχει πλεον υψηλός κίνδυνος μετάδοσης και η κρίση έχει γίνει συστημική».
Η Επιτροπή συνιστά περαιτ'έρω ενίσχυση-θωράκιση των τραπεζών, επισημαίνοντας ότι πρώτο μέλημα των ευρωπαϊκών αρχών και των κυβερνήσεων πρέπει να είναι η ανάκτηση της εμπιστοσύνης των αγορών 


.sofokleousin.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: