ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

7.9.11

Ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Νίκος Νικολόπουλος, εξερχόμενος από την Εισαγγελία για την υποθεση ΑΝΤΡΙΚΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ προέβη στην ακόλουθη δήλωση:


«Κατέθεσα σήμερα στην Εισαγγελία Αθηνών, ενώπιον του Ανακριτού κ. Κορέα, όλα όσα υπέπεσαν στην αντίληψη μου σχετικά με το θέμα της αντιπαράθεσης του συναδέλφου μου Βουλευτή Π. Καμμένου με τον Αντρίκο Α. Παπανδρέου, ύστερα από αναφορές του πρώτου σε κερδοσκοπικά παιχνίδια σε βάρος της χώρας στα οποία εμπλέκονται και πρόσωπα σχετιζόμενα με τον κύκλο της οικογένειας Παπανδρέου.
Πάντως, όπως μέχρι στιγμής προκύπτει, οι δραστηριότητες των μελών της οικογένειας Παπανδρέου αποτελούν ταμπού.
Ελάχιστα ΜΜΕ ασχολούνται με αυτές, και μόνον ιστολόγια, όπως το antinews, το Olympia, τα Parapolitika κ.ά. σκαλίζουν πληροφορίες που θα έπρεπε να είναι δημόσιες σε μια περίοδο καχυποψίας, σκανδάλων, αλλά και «απαλλοτριώσεων» δικαιωμάτων χάριν της κρίσης.
Χαρακτηριστικό της σιωπής είναι και το γεγονός ότι δημοσιεύματα της «Κυριακάτικης Ελευθεροτυπίας» (Χρ. Ιωάννου - Βασιλική Σιούτη) τον Μάρτιο, Μάιο και Οκτώβριο του 2010 για τη ΜΚΟ του Αντρίκου Παπανδρέου μεταδόθηκαν ευρέως μόλις πριν λίγο καιρό. Η Δικαιοσύνη θα κρίνει αν υπάρχουν ποινικά κολάσιμες πράξεις ή όχι. Πιστεύω όμως ότι η πολιτική διάσταση του θέματος είναι πολύ πιο σημαντική από την ποινική. ...

ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΟ, ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΧΡΗΖΟΥΝ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗΣ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΥΠΟΘΕΣΗ
. Αφού μάλιστα έγινε ενώπιον της Βουλής από Βουλευτή που κατέθεσε πλήθος στοιχείων.
Υπάρχει ανάγκη να διαλευκανθούν άμεσα όλα αυτά και όχι μετά από χρόνια. Η δικαιοσύνη μόνο με την συνεργασία των Παπανδρέου μπορεί να καταλήξει σε άμεσα συμπεράσματα.
Το θέμα Πανευρωπαϊκά  ίσως και παγκόσμια τίθεται ως «Κερδοσκοπία του Έλληνα πρωθυπουργού σε βάρος της χώρας του». Αυτός είναι ο τίτλος που έθεσε  Αυστριακός ευρωβουλευτής στην ερώτησή του στο Ευρωπαικό Κοινοβούλιο, χωρίς να βάλει ερωτηματικό, εκφράζοντας απόλυτη βεβαιότητα για το γεγονός.
Οι απαντήσεις από όσους εμπλέκονται πρέπει να είναι πειστικές και ξεκάθαρες.
Η Ευρώπη, ο κόσμος όλος παρακολουθεί και λογικό είναι να αναρωτιέται αν αξίζει τον κόπο να προσπαθεί να διασώσει μια χώρα της οποίας η Πρωθυπουργική οικογένεια σχετίζεται, έχει συμφέροντα σε εταιρεία που στοιχηματίζει στην χρεοκοπία της».
από Στοχασμο Πολιτικη

ΣΧΕΤΙΚΟ: Εσπευσμένη κλήση του Πάνου Καμμένου από τον εισαγγελέα Κορρέα αύριο το πρωΐ στις 10. Το μενού, έχει Σόρος!

Δεν υπάρχουν σχόλια: