ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

6.9.11

Και νέα Μέτρα μέχρι να βάλουμε μυαλό.


Ήταν 8 Μαίου του 2011 όταν γραψαμε: Νέο μνημόνιο ή χρεοκοπία. Μέχρι να βάλουμε μυαλό.
Η είδηση σήμερα είναι ότι η τρόικα γνωρίζει ότι Κοινοβουλευτική πλειοψηφία του ΠΑΣΟΚ φυλλοροεί και η κοινωνία είναι κουρασμένη. Παρόλα αυτά κολλάει την χώρα στο τοίχο.
Είναι σαφές ότι ποντάρουν στην ΕΕ ότι κανείς  ευρωπαϊστής εδώ δεν μπορεί να τραβήξει το σκοινί. Ίσως πονταρουν και στην συναίνεση Σαμαρά. Η Κυβέρνηση δια στόματος αντιπροέδρου έβαλε ουσιαστικά Αγγελία προς αναζήτηση μιας κοινοβουλευτικής πλειοψηφίας για μια  σειρά μέτρων στην γραμμή της ύφεσης, της καταστροφής της κατανάλωσης, της εκποίησης δημόσιας περιουσίας.
Το πολιτικό θέμα είναι με 7% ύφεση, 16% ανεργία, καταστροφή της παραγωγικής βάσης, του εμπορίου και χιλιάδες θυσίες των Ελλήνων η Ευρωζώνη δεν «συγκινιέται».  Ούτε η έννοια της αλληλεγγύης υπάρχει στην ατζέντα, ούτε οι έννοια της συνοχής, ούτε καν ο Έλληνας θεωρείται ισότιμος ευρωπαίος πολίτης.
Η Ελλάδα με τις ευρωσυνταγές μπαίνει στο τέταρτο χρόνο καταστροφικής ύφεσης  και κάνεις δεν συνομιλεί  κανείς δεν νοιάζεται για τις ανάγκες  του Έλληνα  υποτιθέμενου ευρωπαίου πολίτη.
Αυτό αποδεικνύει ότι η συνταγή  της αυτοθυσίας για χάρη του ευρω που θα μας έδινε Εθνική αξιοπιστία είναι λάθος. Έσωσε   πρόσκαιρα  την κλονισμένη αξιοπιστία ενός τμήματος του πολιτικού προσωπικού και τίποτα περισσότερο.  Και αυτή την αξιοπιστία ενοχοποίησαν και πάλι λέγοντας ότι η Ελλάδα δεν έχει πράξει τα συμφωνηθέντα. Δεν μιλούν με την Ελλάδα αλλά με ένα χρεοκοπημένο πολιτικό προσωπικό που έχουν στήσει στον τοίχο.
Έτσι η Διαπραγματευτική ικανότητα της χώρας είναι στο μηδέν και θα παραμείνει στο μηδέν όσο δεν πηγαίνουμε αποφασισμένοι για  πλήρη σύγκρουση.  Όσο δεν εμφανίζονται ριζοσπαστικές δυνάμεις οι οποίες θα θέσουν το θέμα υπερασπιζόμενοι μόνο το μέσο-μακροπρόθεσμο εθνικό συμφέρον όπως έχουν υποχρέωση. Όπως κάνουν οι Γερμανοί οι Φιλανδοί και  όλοι οι άλλοι.
 Το πολιτικό θέμα είναι ότι γίνεται προφανές ότι δεν μπορούν να μας βγάλουν από την κρίση αυτή που μας έβαλαν σε αυτή.  Κάτι που το λ ψυχανεμιζόμαστε από την έναρξη της κρίσης. Και επειδή αυτό δεν είναι ακόμη πλήρως κατανοητό πάμε σε  νέα Μέτρα μέχρι να βάλουμε μυαλό.
Όλα τα μηνύματα από την Ελλάδα ακόμη και τα δημοκοπικά δείχνουν ότι προφανώς δεν αξίζει κάτι περισσότερο αυτός ο λαός. Δεν θέλει κάτι περισσότερο.  Το πολύ πολύ να θέλει τον Σαμαρά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: