ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

22.9.11

Τα μέτρα που δεν μας είπαν


Παίρνει φωτιά το πετρέλαιο θέρμανσης
Κι όμως τα μέτρα που ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ΔΕΝ είναι τα τελευταία! Γράφαμε το πρωί ότι η επί τα χείρω αναθεώρηση των εκτιμήσεων του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου για την πορεία της οικονομίας (από πρόβλεψη για ανάπτυξη 0,6% σε πρόβλεψη για ύφεση 2,2% το 2012) σημαίνει ότι από την χώρα θα λείψουν 5 δισεκατομμύρια περισσότερα από όσα είχε εκτιμηθεί αρχικά!

Από μόνη της αυτή η εξέλιξη δείχνει προς ...νέα μέτρα! Ήδη, οι πληροφορίες από

το κυβερνητικό στρατόπεδο θέλουν, παρά τις έντονες διαφωνίες αρκετών βουλευτών που φτάνουν μέχρι και την μη ψήφισή τους, να περιλαμβάνονται στο νέο φορολογικό νομοσχέδιο δύο ακόμη βόμβες για το εισόδημα των πολιτών:

-Από τον Οκτώβριο του 2012 εκτοξεύεται στα ύψη η τιμή του πετρελαίου θέρμανσης, καθώς εξισώνεται ο φόρος του πετρελαίου θέρμανσης με το πετρέλαιο κίνησης. Θυμίζουμε ότι από τις 15 του προεχούς Οκτωβρίου, ο φόρος στο πετρέλαιο θέρμανσης έχει ήδη αποφασισθεί να αυξηθεί κατά 4 λεπτά το λίτρο.

-Το τέλος ακινήτων που εισπράττεται μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ ...μονιμοποιείται, καθώς θα ισχύει μέχρι και το 2014...

-Και, βεβαίως, με το ενιαίο μισθολόγιο που έρχεται εσπευσμένα να εφαρμοστεί τον ερχόμενο μήνα, οι εργαζόμενοι στο στενό δημόσιο χάνουν τουλάχιστον 20% από τις αποδοχές τους, ενώ οι πληροφορίες θέλουν η εφαρμογή του μισθολογίου να επεκτείνεται και στις ΔΕΚΟ

Και έχει ο Θεός...

από.. .protothema.

Δεν υπάρχουν σχόλια: