ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

17.9.11

Είμαστε ΟΛΟΙ προδότες!!!!!!!!


Ασχολούμαστε ολοι με την προδοσία στα ανώτερα κλιμάκια αλλα δεν βλέπουμε την χλεμπόνα , την ηλιθιότητα ,τον παρτακισμο στα χαμηλότερα κλιμάκια!!! Υπάρχουν πέντε άτομα στην κυβέρνηση που όλοι φωνάζουμε προδότες άλλα δεν βλέπουμε ότι αυτούς τους προδότες τους υποστηρίζουν άλλοι 1000 στην αμέσως μικρότερη κλίμακα εξουσίας και άλλοι 100.000 στην αμέσως επόμενη κοκ. ΔΕν βλέπουμε οτι υπάρχουν δήμοι που θα μπορούσαν να κάνουν αντίσταση, υπηρεσίες που θα μπορούσαν να κάνουν το ίδιο, στελέχη που θα μπορούσαν να κάνουν το ίδιο!!!
Όλοι μας περιμένουμε τον "μεγάλο Αρχηγό" να μας οδηγήσει ενω δεν μπορούμε να κάνουμε μόνοι μας την παραμικρή αντίσταση !!Την παραμικρή άρνηση η πράξη που θα δηλώνει ξεκάθαρα τα πιστεύω μας!! Μα πόσο ανόητοι είμαστε τελικά ,δεν καταλαβαίνουμε οτι το σύστημα γνωρίζει ότι ποτέ δεν θα ενωθούμε? ΔΕν καταλαβαίνουμε οτι δεν χρειάζεται να βγούμε στο δρόμους εκατομμύρια ούτε να γίνει επανάσταση . Το μόνο που χρειαζόμαστε είναι μια πράξη !! Μια μοναδική πράξη προσωπική που θα πρέπει να πράξη ο καθένας μας για την πατρίδα του για να μην θεωρεί το εαυτό του προδότη!!
Αν όλοι χωρίς αρχηγούς,χωρίς ένωση απλά πράξουμε ΜΙΑ πράξη αντίστασης , πούμε μόνο ένα όχι για την πατρίδα μας ..μπορούμε να φέρουμε τα πάνω κάτω σε αυτό το σύστημα! Μην σκεφτείτε τι μπορώ να κάνω μόνος μου? ..μπορείς να κάνεις τα πάντα μόνος σου ..αν όλοι κάνουν τα πάντα μόνοι τους και προσωπικά τότε όλα μπορούν να αλλάξουν!! Γιατί δεν είναι προδότης δηλαδή ένας εισπράκτορας που πάει και κόβει το ρεύμα της ΔΕΗ και είναι προδότης ένας πολιτικός? ..Γιατί ένας αστυνομικός που βαράει τους διαδηλωτές ειναι λιγότερο προδότης από τον επικεφαλη του?? Αρνηθείτε την υποταγή πρώτα προσωπικά ,πράξτε μόνο μια αντίσταση για χάρη τις Ελλαδας..μια μόνο πράξη και θα σταματήσεις να είσαι προδότης !! Δεν είναι και τόσο δύσκολο...δεν είναι και τόσο δύσκολο να αλλάξεις αυτή την πορεία της ζωής σου!!Πες ένα όχι σε μια πράξη που δεν πιστεύεις στο αφεντικό σου...αρνησου να εκτελέσεις κάτι που είναι λάθος για τα πιστεύω σου !! Φοβάσαι οτι θα χάσεις την δουλειά σου?? Αυτό φοβατε και ο GAP ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΛΕΣ ΠΡΟΔΟΤΗ?? Αν όλοι όμως πράξουμε την ΜΙΑ πράξη μας για την πατρίδα ..κανείς δεν θα μπορεί να μας ελενξει ,απολύσει ...κανείς δεν θα μπορεί πια να μας λέει ΠΡΟΔΟΤΕΣ!!

STRANGER ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΤΟΧΙΚΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: