ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

9.9.11

Όλη η Αλήθεια για το φιάσκο με τα Βιβλία


 Στην Ευρώπη  αν το παρακάτω ρεπορτάζ είναι αληθές η υπουργός παιδείας δεν θα ήταν σήμερα ούτε μέλλος συμβουλίου  τοπικού εξωραϊστικού συλλόγου.
Το μεταφέρω όπως μεταδίδεται σε τοπικά τηλεοπτικά μέσα της Θεσσαλίας  (τηλεόραση της ΤΡΤ) σημειώνοντας ότι ο κ. Αγγελαρας είναι Θεσσαλός και άρα οι πηγές είναι μαλλον αξιόπιστες.
Το ελεγκτικό συνέδριο βρήκε αυξημένη κατά 20% σε σχέση με την αξία που είχε προϋπολογιστεί αρχικά η δαπάνη της προμήθειας χάρτου για την έκδοση σχολικών βιβλίων και βάση των αρμοδιοτήτων του ως Ανώτατο Δημοσιονομικό Δικαστήριο της χώρας τον ακύρωσε .
Επίσης,   εντόπισε πλημμέλειες και κατά την αξιολόγηση των προσφορών αλλά και στην επιτροπή διαγωνισμού. Όπως διαπιστώθηκε, στην επιτροπή συμμετείχαν συνταξιούχοι, οι οποίοι εμφανίζονταν ότι ήταν εν ενεργεία, ενώ την ίδια στιγμή αποκλείονταν εν ενεργεία υπάλληλοι ως δήθεν συνταξιούχοι.  Προφανώς η συγκρότηση έγινε με της οδηγίες της ηγεσίας και με «φίλους».
Έτσι ένας  Διαγωνισμός που ξεκίνησε σύμφωνα με πηγές του Ελεγκτικού Συνεδρίου, στις 21 Απριλίου του 2010 όταν με υπουργική απόφαση συγκροτήθηκε η επιτροπή τραβώντας τον χρόνο και τα μισθό των επιτρόπων στα άκρα κράτησε ένα χρόνο και έληξε τον Μάρτιο του 11.
Μεσολάβησε στις αρχές Ιουλίου η απόφαση του υπουργείου Ανάπτυξης (Λούκα Κατσέλη) σύμφωνα με την οποία ο διαγωνισμός, θα πραγματοποιούνταν από το υπουργείο Παιδείας και όχι όπως κατά πάγια τακτική γινόταν από τη Γενική Γραμματεία Εμπορίου. Η διαδικασία αυτή ολοκληρώθηκε τελικά  2 Μαρτίου 2011.
Το ΣΤ΄ κλιμάκιο του Ελεγκτικού Συνεδρίου στις αρχές Απρίλιου φέτος, πραγματοποίησε προ έλεγχο εκδίδοντας μάλιστα και σχετική απόφαση. (22/2011) όπου αναφέρονταν τα προβλήματα της διαδικασίας.
Εκείνη την εποχή η κυρία Διαμαντοπούλου, ενημερώθηκε για τα προβλήματα της διαδικασίας και της ζητήθηκε να τα αντιμετωπίσει, ώστε να συνεχιστεί ο διαγωνισμός μετά από νέα δικαστική κρίση. Αδιαφόρησε.
Το υπουργείο Παιδείας επανήλθε με νέα αίτηση η οποία συζητήθηκε στις 6 Μαΐου 2011, ενώ τέσσερις ημέρες μετά κατέθεσε και σχετικό υπόμνημα. Στις 2 Ιουνίου όμως, Τμήμα αυτή τη φορά του Ελεγκτικού Συνεδρίου, έκρινε παράνομη τη σύμβαση. Μάλιστα, η σχετική απόφαση κοινοποιήθηκε στην υπουργό στις 12 Ιουλίου 2011.
 Η υπουργός Παιδείας και για τη δεύτερη αυτή αρνητική απόφαση ενημερώθηκε εγκαίρως από το Ελεγκτικό Συνέδριο, όπως σημειώνουν οι ίδιες πηγές και μάλιστα προφορικά 7 ήμερες πριν την επίσημη κοινοποίηση  δηλαδή στις 5 Ιουλίου. Παρ’ όλα αυτά, με έγγραφό της ζήτησε από το Ελεγκτικό Συνέδριο να επισπεύσει….  Εδώ αρχίζει να παίζει το επικοινωνιακό της καθυστέρησης των εμπλεκόμενων φορέων και με αυτό το άλλοθι η κ Διαμαντόπουλου πορεύεται μέχρι σήμερα δίνοντας συνεντεύξεις και βγαίνοντας στα κανάλια οπού κατηγορεί υπάλληλους δικαστές κλπ
Ο διαγωνισμός κρίθηκε παράνομος γιατί από τα 900 ευρώ ο τόνος το Χαρτί που έχει σήμερα κοστολογήθηκε στα 1200 ευρώ. Σημειώνουμε ότι ο διαγωνισμός έγινε με ευθύνη του Υπουργείο Παιδείας.
Τέλος μάθαμε ότι ενώ έγιναν όλα αυτά από Ιούλιο και ότι το υπουργείο γνώριζε ότι δεν θα έχουν Βιβλία τα παιδιά μόλις χθες κλείδωσε ανάθεση για τα CD.
Οι ενέργειες τρομοκράτησης του ελεγκτικού συνεδρίου το οποίο αποτελείται από 8 ισότιμα μελή  θυμίζουν τη περίπτωση του εισαγγελέα Ζορμπά και την επιτροπή για το μαύρο χρήμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: