ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

8.9.11

ΤΑ "ΜΕΤΡΑ" ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΟΣ.... Ο ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΕΧΕΙ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΩΝ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΤΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΟΙΚΑ .....

Νέα μέτρα στον προϋπολογισμό του 2012 ζητά η τρόικα - Έρχονται νέες περικοπές δαπανών!


Ανεπαρκή φαίνεται πως κρίνει η τρόικα τα νέα μέτρα που ανακοίνωσε ο υπουργός Οικονομικών Ευ. Βενιζέλος και κάνει λόγο για απόκλιση, η οποία πρέπει να καλυφθεί, στην επίτευξη του στόχου για το έλλειμμα του 2001. Ως εκ τούτου, η τρόικα, που δεν δέχεται καμία περεταίρω αναθεώρηση στόχων, ζητεί τη λήψη και νέων μέτρων στον προϋπολογισμό του 2012, προκειμένου η Ελλάδα να λάβει την επόμενη δόση του δανείου, όπως λένε πηγές της Ευρωζώνης.
Η τρόικα υποστηρίζει ότι η μαύρη τρύπα στον προϋπολογισμό του 2011 θα είναι 2,3 δισ. ευρώ (1% του ΑΕΠ), εκ των οποίων τα 600 εκατ. ευρώ θα μπορούσαν να καλυφθούν από την καλύτερη εφαρμογή των ήδη ληφθέντων μέτρων. Επομένως, υπάρχει ανάγκη για νέα μέτρα ύψους 1,7 δισ. ευρώ. Τα πρόσθετα αυτά μέτρα που εξετάζει η κυβέρνηση αφορούν την επίσπευση ορισμένων από αυτά που είχαν σχεδιαστεί για το 2012, καθώς και περαιτέρω περικοπές δαπανών.
Υπενθυμίζεται ότι η τρόικα έχει ήδη αναθεωρήσει τους στόχους της για το έλλειμμα του τρέχοντος έτους, εκτιμώντας ότι θα «κλειδώσει» πάνω από 8% και μάλιστα στο 8,8%, από 7,4% που ήταν ο αρχικός στόχος, επισημαίνοντας ως βασικές αιτίες τα «λουκέτα» στην αγορά και το «αλαλούμ» στα ασφαλιστικά ταμεία.
Πηγή κοντά στους επιθεωρητές της τρόικας που επικαλείται το Reuters, ανέφερε ότι το φετινό έλλειμμα θα υπερβεί κατά μία ποσοστιαία μονάδα τουλάχιστον επί του ΑΕΠ τον αρχικό στόχο για 7,6% του ΑΕΠ. «Είναι ξεκάθαρο ότι δεν υπάρχει καμία περίπτωση να μπορέσουν να το διορθώσουν αυτό το 2011, επειδή έχουν απομείνει μόλις τρεις μήνες», είπε στο Reuters ο αξιωματούχος της Ευρωζώνης που συμμετέχει στις συνομιλίες. «Αλλά θα πρέπει να υπάρξει αντιστάθμισμα, και δεν μπορεί να υπάρξει αναθεώρηση των γενικών στόχων που καθορίζει το πρόγραμμα», τόνισε.
Υπενθυμίζεται ότι ανακοινώνοντας τα πρόσφατα νέα μέτρα, ο υπουργός Οικονομικών Ευ. Βενιζέλος δήλωσε πως η εφαρμογή των δρομολογημένων μέτρων θα αποδώσει περισσότερα από όσα υπολόγιζε η τρόικα
Σημειώνεται, ότι σήμερα το πρωί έφτασε στην Αθήνα ένα τεχνικό κλιμάκιο της τρόικας, το οποίο θα ενημερωθεί από την ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών για τις πρόσφατες προσαρμογές που αποφάσισε η κυβέρνηση και για τα πρόσθετα δημοσιονομικά μέτρα που προτίθεται να λάβει εφέτος και το 2012.

eklogika.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: