ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

14.9.11

ΣΟΚ! Οι Φιλανδοί θέλουν χούντα και τανκς στην Ελλάδα!


Trelo Kouneli
Οι Φιλανδοί μάλλον δεν μας έχουν και ιδιαίτερη εκτίμηση, και αυτό φαίνεται και από τις δηλώσεις τους! Πιο συγκεκριμένα, ο βουλευτής του κόμματος «Αληθινοί Φινλανδοί» διατύπωσε, στη σελίδα του, στο FaceBook, την άποψη ότι η ελληνική κυβέρνηση θα πρέπει να….
χρησιμοποιήσει τον στρατό εναντίον όσων αντιδρούν στα μέτρα λιτότητας με διαδηλώσεις και απεργίες. Ο Τζούσι Χαλαάχο γράφει στη σελίδα του δημοφιλούς site ότι είναι «…η στιγμή για μία Χούντα που επιβάλει την τάξη στην Ελλάδα και θα τακτοποιήσει τους απεργούς και τους διαδηλωτές».
Σύμφωνα με την ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ, το κείμενο προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων και καταιγισμό από αρνητικά σχόλια αναγκάζοντας τον Φινλανδό βουλευτή να αποσύρει το κείμενο. «Εκείνοι που πρέπει κατάλαβαν τι εννοούσα, ίσως όμως να ήταν λάθος ο τρόπος που το διατύπωσα και το ότι το δημοσίευσα βιαστικά», εξήγησε ο Χαλαάχο.
Πρόσθεσε ότι εκείνος εννοούσε ότι είναι πολύ δύσκολο το να παίρνεις αντιλαϊκά μέτρα σε μία δημοκρατία. Οι θέσεις του βουλευτή των «Αληθινών Φινλανδών» προκάλεσε έντονες διαμαρτυρίες και μέσα στο φινλανδικό κοινοβούλιο.
parapolitika.gr
=====================================
ΣΧΟΛΙΟ ΛΗΜΕΡΙ:
Κατά την ταπεινή άποψη μας ο Φιλανδός Βουλευτής διατύπωσε το παραπάνω βήμα που "οφείλει" κατά την άποψη του να κάνει η Χούντα Παπανδρέου προκειμένου ολοκληρώσει δια των ερπυστριών και της αρβύλας την κατάλυση του Συντάγματος μιας και ο Θεμελιώδης Νόμος της Χώρας και της πρώην Ελληνικής Δημοκρατίας έχει γίνει κωλόχαρτο για τον απόπατο της κυβέρνησης Παπανδρέου η οποία θα μείνει στην Ιστορία ως η μοναδική Χούντα που καταδυνάστευσε έναν ολόκληρο λαό και κατέλυσε το Σύνταγμα χωρίς να βγάλει  τα τανκς στον δρόμο!

Δεν υπάρχουν σχόλια: