ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

15.9.11

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΑΛΗΤΩΝ ΕΔΩΣΕ ΕΝΤΟΛΗ ΣΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥΣ : "ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΣΤΕ ΤΟΝ ΛΑΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΣΑΣ" ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΙ ΚΑΙ ΕΞΑΠΟΛΙΕΙ ΤΑ ΕΓΧΩΡΙΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝΣΕΙΣ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ

Η ΤΑΣΗ ΠΛΕΟΝ "ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ" ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΠΑΡΕΙ ΚΙΝΗΜΑΤΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ !!!



Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΛΗΣΤΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΙΣΑΘΛΙΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΤΗΝ  ΣΤΗΡΙΖΑΝ ΕΞΑΠΕΛΥΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΚΙΝΔΥΝΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΤΟΥΣ ΒΓΑΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΕΓΧΩΡΙΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΣΤΟ ΤΗΛΕ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΕΝΤΕΛΩΣ ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΑ ΟΤΙ ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΝ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΣΕ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΒΕΒΑΙΩΘΕΙ ΧΡΕΗ ΑΝΩ ΤΩΝ 10.000 ΕΥΡΩ!!



ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΑ 2 ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ Η ΚΑΤΟΧΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ Η ΛΑΟΜΙΣΗΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΚΟΠΟΙΩ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΣΤΡΑΤΗΓΗΣΕΙ ΚΑΘΕ ΝΟΜΟ ΠΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ!!!



ΕΘΝΙΚΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΑΘΗΚΟΝ Η ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!!! ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ 



ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ!!! ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΗΣ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΛΟΥΝ ΣΤΟ "ΝΤΟΥ" ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΗΣΤΕΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!!



ΚΑΘΕ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ ΕΠΙΜΕΛΗΤΕΣ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΛΟΥΝ ΣΤΟ ΣΟΚ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΟΝ "ΣΤΟΧΟ" ΜΑΣ!!! 



ΘΑ ΦΤΥΣΟΥΝ ΑΙΜΑ!!! ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ ΑΛΗΤΕΣ !!!!




1 σχόλιο:

Κλεάνθη είπε...

Υπάρχει και μία άλλη παροιμία που την έχουν ξεχάσει. " ο βρεγμένος την βροχή δεν την φοβάται ". Γιατί να τρομοκρατιθούμε?? Τί έχουμε παραπάνω να χάσουμε?? Με την ανεργία θα τα χάσουμε όλα.