ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

16.9.11

Ο Γερμανικός Άξονας στον ίδιο καταστροφικό ρόλο

Σπάνια φωτογραφία από ένα ελληνικό χωριό την ώρα που εισβάλλουν Γερμανοί στρατιώτες. 

του Λεωνίδα Χ. Αποσκίτη

Έφθασε στην Αθήνα για να αναλάβει τα καθήκοντα του Ανώτατου Διοικητή της χώρας μας ο εκπρόσωπος του 4ου Ράϊχ, «Γερμανός τεχνοκράτης» Χορστ Ράϊχενμπαχ. Όσο προχωράει η διαδικασία της νέας γερμανικής κατοχής, με οικονομικό μανδύα, καλό είναι να μην ξεχνάμε τον ρόλο που έχει παίξει η Γερμανία και οι εκάστοτε σύμμαχοί της (Αυστρία, Βουλγαρία, κ.ά.) σε κρίσιμες για την Ελλάδα και τον ελληνισμό καταστροφικές περιόδους της νεώτερης ιστορίας μας.
Όταν, το πρωΐ της 27ης Απριλίου 1941, η Αθήνα ξυπνούσε τρομαγμένη μετά από ολονύκτιες εκρήξεις και οι Αθηναίοι έβλεπαν περίλυποι τα εχθρικά αεροπορικά σμήνη να πετούν επιδεικτικά πάνω από την ελληνική πρωτεύουσα, άρχιζε η μακριά νύχτα της γερμανικής κατοχής.
Ο Γερμανός στρατηγός Φον Στούμε, που έδωσε διαταγή να υψωθεί στην σκλαβωμένη πρωτεύουσα ο γερμανικός αγκυλωτός σταυρός, το έκανε με την ίδια αλαζονεία που σήμερα η φράου Μέρκελ, ο Ράϊχενμπαχ και οι λοιποί ευρωκατακτητές μάς διατάζουν… να τους πουλήσουμε την δημόσια περιουσία, τα νησιά μας και την Ακρόπολη.
Η Γερμανία, ο «μεγαλύτερος αμαρτωλός χρεών του 20ου αιώνα» -σύμφωνα με το ίδιο το γερμανικό περιοδικό Der Spiegel- έχει το θράσος να μας εκβιάζει με την ρήση: «λεφτά θα πάρετε μόνο αν κάνετε αυτά που σας λέμε» και συγχρόνως να μας σερβίρει την εξαθλίωση και την πτώχευση ως «σωτηρία».
Αν οι Έλληνες πολιτικοί είχαν το ανάστημα να ζητήσουν τις γερμανικές αποζημιώσεις του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, θα μπορούσαν να «πάρουν ακόμα και τα σώβρακα» των Γερμανών, λέει ο καθηγητής Ιστορίας της Οικονομίας Albrecht Ritsch (Spiegel Online, 21/06/2011).
Το σύνολο των γερμανικών οφειλών προς το ελληνικό δημόσιο ξεπερνάει, με πρόχειρους υπολογισμούς, το 1 τρις… χωρίς να μπορεί να υπολογιστεί το κόστος των 89 αναγνωρισμένων ολοκαυτωμάτων και των αμέτρητων αρπαγών και λεηλασιών σε όλη την Ελλάδα.
Ακόμη και την διατροφή της στρατιάς του Ρόμμελ, του περίφημου Africa Corps, είχε αναλάβει κατ’ αποκλειστικότητα η υποδουλωμένη Ελλάδα, η οποία έχανε τα παιδιά της καθημερινά από την ασιτία.
Σήμερα, στην θέση του Africa Corps και των γερμανικών στρατευμάτων κατοχής βρίσκεται η πανίσχυρη πολυεθνική τράπεζα Deutsche Bank, η οποία έχει τον πιο βρώμικο ρόλο στην διάλυση της χώρας μας. Είναι εξ άλλου γνωστό ότι ο πρόεδρος της D.B., Γιόζεφ Άκερμαν, επισκέφθηκε την Αθήνα λίγο πριν ληφθούν οι αποφάσεις για το ΔΝΤ και ελάχιστα ξέρουμε για εκείνες τις συνομιλίες του με τον ΓΑΠ και τον Παπακωσταντίνου.
Περίεργα, επίσης, θεωρούνται τα τεράστια κέρδη που παρουσίασε την ίδια περίοδο η Deutsche Bank, την ώρα που έσπρωχνε την χώρα μας στη νέα εθνική τραγωδία.

Πανηγυρισμοί για την γερμανική ενοποίηση στο Βερολίνο. Ο τότε καγκελλάριος Κολ αρνήθηκε να εφαρμόσει την Συμφωνία του Λονδίνου του 1953, που υποχρέωνε την Γερμανία, σε περίπτωση επανένωσης των δύο γερμανικών κρατών, να πληρώσει πολεμικές αποζημιώσεις στην Ελλάδα και τις άλλες χώρες της Ευρώπης. Παρ’ όλα αυτά, οι Γερμανοί έχουν το θράσος να μας επιτιμούν για τα χρέη μας απέναντί τους τα οποία έχουν πληρωθεί δύο και τρεις φορές από τους τόκους και τα γερμανικά προϊόντα που μας πουλάνε.
Ο γερμανικός δάκτυλος πίσω από την ενορχήστρωση πολλών εθνικών τραγωδιών για το νεοελληνικό έθνος-κράτος καταδεικνύεται σε πλείστες περιπτώσεις από την εποχή της Βαυαροκρατίας μετά την Ελληνική Επανάσταση. Η εξόντωση πολλών αγωνιστών του ’21 και ο εξαναγκασμός άλλων σε φυγή από την ελεύθερη πατρίδα είναι ένα από τα δραματικότερα γεγονότα που έχει καταγράψει η ιστορία μας.
Το 1897, η προσπάθεια των Γερμανών να καταστούν η κυρίαρχη δύναμη στην Μεσόγειο, ώθησε την Ελλάδα, σύμφωνα με αποδείξεις της ιστορικής έρευνας, δια των πρακτόρων της μέσα στην Εθνική Εταιρεία στον ατυχή πόλεμο με την Τουρκία.
Στις αρχές του 20ου αιώνα, οι Γερμανοί οργανωτές του τουρκικού στρατού, ιδιαίτερα οι Φον ντερ Γκολτς και Λήμαν φον Σάντερς, ήταν υπεύθυνοι για το δεκαετές σχέδιο εξοντώσεως των ελληνικών πληθυσμών της Μικράς Ασίας και του Πόντου. Η εξόντωση των Ποντίων και όλων των άλλων λαών της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας, που δεν ήταν Τούρκοι, άρχισε από την στιγμή που ο Κάϊζερ Β’ έθεσε υπό την προστασία του τους Οθωμανούς, κατά την διάρκεια του Β’ Γερμανικού Ράϊχ
Oταν ξέσπασε ο Α' Παγκόσμιος Πόλεμος οι γερμανόφιλοι του Παλατιού προκάλεσαν τον εθνικό διχασμό και συνέπραξαν στην Μικρασιατική καταστροφή.
Η γερμανική λατρεία της δύναμης, που επιχειρεί ξανά να επιβάλλει την γερμανική κυριαρχία στην γηραιά ήπειρο με οικονομικούς όρους, έχει επανειλημμένα βρει τον ελληνικό λαό απέναντί της. Δεν πρέπει να αμφιβάλλουμε ούτε στιγμή για τις διαθέσεις της Γερμανίας εναντίον μας και ούτε να εφησυχάζουμε μπροστά στο πνεύμα συγκέντρωσης της απόλυτης εξουσίας που διαφαίνεται ξανά στον ορίζοντα του Βερολίνου.
Σήμερα, όπως οι δοσίλογοι της κατοχής κραύγαζαν «βάστα Ρόμμελ» για να προστατεύσουν τα άνομα συμφέροντα που τους στήριζαν, βλέπουμε τους νεο-δοσίλογους της τροϊκανής χρεοκρατίας να συνωμοτούν πίσω από τις πλάτες του ελληνικού λαού για να μας ξεπουλήσουν.
Οι εθελόδουλοι πολιτικοί προστατεύουν καθημερινά με ψεύδη τα γερμανικά συμφέροντα και δεν διστάζουν ακόμα και να δηλητηριάζουν τον ελληνικό λαό με μολυσμένα από τον φονικό ιό e-coli γερμανικά τρόφιμα.
Όλα αυτά, τα οποία έχουν συμβεί τα τελευταία δύο χρόνια, συνιστούν έσχατη προδοσία και αυτή την φορά, μετά την απελευθέρωση της χώρας, θα πρέπει να έλθει η βαριά τιμωρία των ενόχων.
Leonidas C. Aposkiti

Δεν υπάρχουν σχόλια: