ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

30.9.11

ΤΡΕΜΟΥΝ ΤΟ "ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ" ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΜΙΣΘΩΝ ΝΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ!! ΚΑΙ ....ΕΜΕΙΣ ΤΩΡΑ ΤΟΛΜΑΜΕ ΚΑΙ ΛΕΜΕ...... "Η ΧΟΥΝΤΑ ΠΑΣΟΚ ΖΗΤΑ ΝΕΚΡΟΥΣ... ΤΟ ΑΙΜΑ ΕΠΙ ΤΩΝ ΚΕΦΑΛΩΝ ΤΩΝ ΤΕΚΝΩΝ ΣΑΣ ΑΛΗΤΕΣ"......

ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥΣ ΤΟΣΟ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΤΟΥΣ!! ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥΣ ΩΣ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ  ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ!! 
ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΑ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΚΗΡΥΞΑΝ ΤΟΝ "ΠΟΛΕΜΟ" ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ!!! 
Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΕΤΡΑ "ΑΙΜΑ"!!! Ο ΛΑΟΣ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ....ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ...ΤΩΡΑ ΘΑ ΝΟΙΩΣΟΥΝ ΤΗΝ "ΑΙΜΟΡΑΓΙΑ" ΤΟΥΣ!!

Αρκετές εφορίες το τελευταίο διάστημα έχουν προχωρήσει στην ενεργοποίηση του νόμου, που...επιτρέπει την κατάσχεση μισθών και συντάξεων, εξαιτίας των οφειλών προς το Δημόσιο.
Σύμφωνα με πληροφορίες, χρησιμοποιώντας διατάξεις του νόμου περί δημοσίων εσόδων, αρκετές εφορίες έχουν ήδη κατασχέσει από τραπεζικούς λογαριασμούς μισθοδοσίας τις μηνιαίες αποδοχές υπαλλήλων, οι οποίοι εμφάνιζαν χρέη προς το Δημόσιο.
Όπως διευκρινίζουν στελέχη του υπουργείου Οικονομικών, προϋπόθεση είναι το εναπομείναν υπόλοιπο της κατάσχεσης να μην είναι χαμηλότερο των 1.000 ευρώ.
Όπως κατήγγειλε στο ραδιοφωνικό σταθμό «Βήμα», ο πρόεδρος των εργαζομένων της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας Βασίλης Αλεβιζόπουλος, 20 υπάλληλοι της υπηρεσίας έχουν υποστεί κατασχέσεις μισθών, ενώ απειλούνται και με κατάσχεση...
περιουσιακών στοιχείων από τράπεζες, καθώς μένουν απλήρωτες οι δόσεις στεγαστικών και άλλων δανείων.
Μιλώντας στον ίδιο σταθμό, η κ. Φρόσω Σταυράκη, πρόεδρος του Γενικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας Εφοριακών Υπαλλήλων του υπουργείου Οικονομικών, επιβεβαίωσε πως ο νόμος έχει ενεργοποιηθεί και πως το μέτρο εφαρμόζεται τους τελευταίους μήνες.
Πηγές του υπουργείου Οικονομικών διευκρινίζουν ότι δεν πρόκειται για κάποια ειδική εντολή, αλλά οι κατασχέσεις ήρθαν ως αποτέλεσμα της δράσης μιας νέας υπηρεσιακής μονάδας είσπραξης του υπουργείου, η οποία έχει ξεκινήσει εντατικούς ελέγχους για τους οφειλέτες του Δημοσίου
http://www.epikaira.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια: