ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

16.9.11

Κύριοι εισαγγελείς. Είναι πολύ σοβαρό αυτό το γεγονός. Κάντε την δουλειά σας επιτέλους. Ξεπούλησαν την χώρα στους Γερμανούς. Μην περιμένετε να αποδώσει δικαιοσύνη ο λαός γιατί θα χυθεί αίμα...

«Το έλλειμμα της χώρας για το 2009 σκοπίμως παρουσιάστηκε στο 15,4% από τη Eurostat. Επρεπε να φανεί μεγαλύτερο από αυτό της Ιρλανδίας, που ήταν 14%, ώστε να παρθούν δυσβάσταχτα μέτρα κατά της Ελλάδας», αποκαλύπτει στην «Ε» η καθηγήτρια του Πανεπιστημίου Μακεδονίας και μέλος της επιτροπής της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής, Ζωή Γεωργαντά.
pontikopagida

ΣΧΕΤΙΚΟ ΘΕΜΑ: ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΠΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟ ΓΙΑ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΜΑΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΟΤΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΑ ΤΩΝ ΚΑΤΑΚΤΗΤΩΝ! Η ΤΥΧΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ "ΑΥΤΟΔΙΚΙΑ" ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ! ΟΙ "ΒΟΜΒΕΣ" ΕΡΧΟΝΤΑΙ!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: