ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

17.9.11

Δυναμική διαμαρτυρία στα γραφεία βουλευτών του ΠΑΣΟΚ στην Κατερίνη : "Γιώργο ψεύτη, τζαμπατζή, δεν τα φάγαμε μαζί"

  

Δυναμική συγκέντρωση και πορεία διαμαρτυρίας προς τα γραφεία των βουλευτών ΠΑΣΟΚ Πιερίας στο κέντρο της Κατερίνης πραγματοποίησαν σήμερα το μεσημέρι πολίτες μετά από κάλεσμα της Ομάδας
Εθελοντικής Δράσης Πιερίας. Οι διαδηλωτές φώναζαν μεταξύ άλλων τα συνθήματα "Γιώργο ψεύτη, τζαμπατζή, δεν τα φάγαμε μαζί" και πάρτε το μνημόνιο και φύγετε από 'δω" και κατόπιν απευθυνόμενοι στους πολίτες ανέγνωσαν την εξής ανακοίνωση :
"Αγαπητοί συμπολίτες,


Βεβήλωσαν ασφαλιστικές κατακτήσεις, τσαλάκωσαν την αξιοπρέπειά μας, λεηλάτησαν τον εθνικό πλούτο και τα εισοδήματά μας, βύθισαν τη χώρα στη φτώχεια, την απόγνωση και τη δυστυχία. Διέγραψαν το μέλλον του τόπου και των παιδιών μας! Μετά από όλα αυτά, τα κατοχικά στρατεύματα, ζητούν και τις προσωπικές μας περιουσίες. Ζητούν την πλήρη υποταγή μας!


Οι ειδοποιήσεις για τη νέα εισφορά και για το νέο τέλος στα ακίνητα είναι ένα νέο βήμα οικονομικής εξόντωσης και κοινωνικής εξαθλίωσης.  


Στον πόλεμο αυτό, έχουμε την υποχρέωση να αντισταθούμε και να υπερασπίσουμε τις οικογένειές μας, τον τόπο μας, τη χώρα, την πατρίδα μας.


Ενώνουμε τις δυνάμεις μας και  κάνουμε το φόβο δύναμη! Κανείς πλέον μόνος του!


Ανοίγουμε μια νέα σελίδα αισιοδοξίας που θα βάλει τέλος στον εξευτελισμό της χώρας μας και των πολιτών της".

Δεν υπάρχουν σχόλια: