ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

23.9.11

Μπαράζ προσφυγών κατά εισφοράς αλληλεγγύης


Φ
Μπαράζ προσφυγών κατά της έκτακτης εισφοράς αλληλεγγύης και του τέλους επιτηδεύματος αναμένεται να κατατεθεί προσεχώς στο ΣτΕ, ενώ η αρχή έγινε ήδη από τον δικηγόρο Αθηνών κ. Αγγελο Τσιγκρή. Εντός των ημερών αναμένεται να καταθέσει προσφυγή κατά των νέων οικονομικών μέτρων και ο Δικηγορικός Σύλλογος της Αθήνας ζητώντας μάλιστα την άμεση συζήτηση του θέματος από την Ολομέλεια του Αρείου Πάγου με την διαδικασία της «πρότυπης δίκης».
Ο δικηγόρος Αθηνών προσέφυγε κατά της απόφασης του υπουργού Οικονομικών (2.8.2011) που καθορίζει τη «διαδικασία για την βεβαίωση και είσπραξη της ειδικής εισφοράς αλληλεγγύης στα φυσικά πρόσωπα, της έκτακτης εισφοράς και του τέλους επιτηδεύματος».
Σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει στην προσφυγή του ο δικηγόρος, η εν λόγω υπουργική απόφαση είναι αντισυνταγματική, παράνομη και αντίθετη στην Ευρωπαϊκή Σύμβαση Δικαιωμάτων του Ανθρώπου.

«Στην πραγματικότητα με το προβλεπόμενο τέλος επιτηδεύματος , επιβάλλεται κεφαλικός φόρος, δεδομένου ότι οι φορολογούμενοι, επιτηδευματίες και ελεύθεροι επαγγελματίες αποτελούν τη βάση του εν λόγω φόρου», αναφέρει ο κ. Τσιγκρής.
Ως προς την ειδική εισφορά αλληλεγγύης , ο κ. Τσιγκρής υπογραμμίζει οτι παραβιάζει τις συνταγματικές αρχές της φοροδοτικής ικανότητας και της μή αναδρομικότητας των φορολογικών νόμων.
http://www.marketbeast.gr

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Πιο μεγάλη τη φώτο να φαίνεται και το Α από κάτω. Μην ντέπεστε