ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

22.9.11

Απάντηση στο άρθρο "Η χώρα βρίσκεται υπό κατοχή. Θα αντισταθούμε μέχρι τέλους"


From HEIL GAP ( or mind the GAP )
Με συγχωρείτε πάρα πολύ κύριε αρθρογράφε μου , αλλά κάνετε ένα τραγικό λάθος , ηθελημένο η όχι ( μάλλον εσείς το γνωρίζεται καλλίτερα ) , καθώς στο παραπάνω κείμενο σας αναφέρετε ότι :


« Η δοσίλογη κυβέρνηση έχει στόχο να γίνουν οι Έλληνες σερβιτόροι, καμαριέρες και σεκιουριτάδες για τις επιχειρήσεις των κλεπταποδόχων Ευρωπαίων και Αμερικάνων, φίλων, επενδυτών, κερδοσκόπων κτλ »

Διότι θεωρώ ότι ΤΩΡΑ ΠΙΑ , κάτι τέτοια λόγια , θυμίζουν σε όλους μας τις ανόητες ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΟΡΤΗΣ δικαιολογίες , όλων εκείνων των κόμματων , που εξαπάτησαν την εργατική τάξη της Ελλάδας . ( την άνεργη πλέον ) , δια την ΜΗ έγκαιρη αντίδραση τους ΣΤΗΝ ΝΕΟΤΑΞΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ που μας κυβερνά .

Τώρα εάν εσείς , όπως εξάλλου αποδεικνύουν τα γραφόμενα σας , δεν γνωρίζετε την ελληνική εργασιακή πραγματικότητας και εντούτοις προσπαθείτε να μας πείσετε για κάτι που αγνοείτε ( ΜΑΛΛΟΝ ΠΛΗΡΩΣ ) . διαβάστε επιτέλους και λίγες αλήθειες οι οποίες αφορούν την προσφορά εργασίας στην χώρα μας , ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΝΤΟΣ ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΜΟΝΟ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΥΤΗ Η ΕΡΓΑΣΙΑ

( Εκτός εάν δουλεύετε υπέρ των γνωστών αποκομμάτων της «ΠΡΩΗΝ» ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ , Οπότε αγνοείτε «ΗΘΕΛΗΜΕΝΑ» την «φρικτή» Ελληνική εργασιακή πραγματικότητα )
ΤΟΤΕ λοιπόν , μόνο οι φίλοι αναγνώστες ας διαβάσουν ΕΔΩ :

Παντού εργάζονται αλλοδαποί, ενώ απολύονται Έλληνες

http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2011/09/blog-post_6164.html

Και κάτι άλλο κύριε μου , όταν διαβάζετε μόνο αποσπάσματα από το δοκίμιο “Ο Άνθρωπος Κάτω από το Σοσιαλισμό”, καλόν θα ήταν να πάτε και λίγο παρακάτω όπου γράφει « Κι όταν ο Σοσιαλισμός θα λύσει το πρόβλημα της φτώχειας και η Επιστήμη το πρόβλημα της ασθένειας, οι αισθηματίες θα εξαφανιστούν» .

ΚΑΙ ΤΟΥΤΟ ΔΙΟΤΙ Ο ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΘΕΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΕ ΚΟΚΚΙΝΟ ΦΑΣΙΣΜΟ .

Και σας ρωτώ ; « ΘΑ ΕΞΑΛΕΙΨΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ , ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ
ΤΑ ΘΕΩΡΕΙ ΑΡΡΩΣΤΑ ;»
« Τόση ελευθερία » ο HEIL GAP ( or mind the GAP ) δεν θα την άντεχε ποτέ
, χα, χα, χα .

Διότι, κύριε αρθρογράφε μου , αυτά τα παραμυθάκια σας , καλό θα ήταν να τα αφήνατε αφήστε τα δια τους σύγχρονους Έλληνες παραφραστές του :
Avanti o popolo, alla riscossa,
Bandiera rossa, Bandiera rossa.
Bandiera rossa trionferà.

Αυτοί ως φαίνεται μάλλον θα μυρίστηκαν εκλογές και έτσι λοιπόν τώρα , ξανανοίγουν τις αγκαλιές τους συγχρόνως δε ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ , ώστε να ξαναμαζέψουν την Ελληνική άνεργη ΠΛΕΟΝ εργατική τάξη .

Οι αγανακτώντας σήμερα «αντιρατσιστες» , τα αριστερά εξαπτέρυγα της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ , που έχουν εξασφαλίσει από μια θέση εργασίας για όλους ανεξαιρέτως τους εισαγομένους και ΝΥΝ εργαζομένους ΛΑΘΡΟ , μαζί με την δεύτερη θέση στο ΠΑκιστανοαλβανικο-ΜΕτωπο .

Φυσικά ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ δια « ΝΥΝ εργαζόμενους στις ΠΡΩΗΝ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΑΝΕΡΓΩΝ ΠΛΕΟΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ».

Εσείς που στο δαίμονα τις είδατε τις θέσεις εργασίας : σερβιτόρων , καμαριέρων και σεκιουριτάδων κλπ ;
Πάτε να μας τρελάνετε τελικά ;

Έτσι λοιπόν μετά την προδοσία του «μνημονίου ένα» , το οποίο για να λεμε την ΑΛΗΘΕΙΑ , αυτό επιβλήθηκε εις στον ελληνικό λαό , από μια ύπουλη συνεργασία όλων με την προδοτική κυβέρνηση του ΓΑΠα.

Και τούτο , διότι αντί να γίνουν από την αρχή , δυναμικές και πολυήμερες εκδηλώσεις διαμαρτυρίας , εντούτοις ακόμη και στην μεγαλειώδη εκείνη συγκέντρωση της 5ης Μαΐου 2010 κατά της χούντας του ΔΝΤ στο Σύνταγμα , κάποιοι έπαιρναν τους κομματικούς τους στρατούς και αποχωρούσαν , υπό τα γιουχαΐσματα εκατοντάδων χιλιάδων ακομμάτιστων τίμιων Ελλήνων ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ .

Και τώρα οι κόκκινοι συνεργοί στην εθνική προδοσία , αρχίζουν τις γελοίες δικαιολογίες τους και ΝΕΑ ΞΕΚΙΝΗΜΑΤΑ , ΝΕΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ .
Αλλά κανένας Έλληνας πατριώτης δεν πρόκειται να τους ξεχάσει κι αυτούς όταν θα έλθει η ώρα .
Αλλά το γελοιότερο όλων ήταν ότι αυτοί και το απόκομμα τους , είχαν « ψήσει » όλους τους αφελείς οπαδούς των , ότι θα γκρέμιζαν το « μνημόνιο » δια της δικαστικής οδού , μαζεύοντας υπόγραφες και στέλνοντας εξώδικα μαζί με την κατάθεση κάποιων αγωγών . χα, χα, χα .
Και καλά , τόσο πολύ εμπιστοσύνη ως φαίνεται είχαν στην Ελληνική δικαιοσύνη ;
Τα αποτελέσματα όμως τα είδαμε :
(ΜΙΑ ΤΡΥΠΑ ΣΤΟ ΝΕΡΟ ) .
Αν και αυτοί το πέρασαν « ΑΒΑΒΑ »

Όσο για τον περίφημο Σάμιουελ Τζάκσον και τα αποφθέγματα του , εγώ τα βράζω σε χλιαρό νερό , διότι ποτέ δεν θα έπαιρνα στα σοβαρά τις δηλώσεις ενός εθισμένου τοξικομανούς αμερικανού ηθοποιού , όπως εσείς κύριε αρθρογράφε μου .
Α , ναι μαθαίνω ότι τελευταία χρόνια είχε ιδιαίτερα καλές επιδώσεις και στην κοκαΐνη.

Ας μην εμπλέκουμε λοιπόν τον μεγάλο αγωνιστή των ανθρωπίνων δικαιωμάτων , τον αιδεσιμότατο Μάρτιν Λούθερ Κίνγκ , με κάποιο Χολιγουντιανό αστέρι που παίζει τέτοιους ρόλους , σε ταινίες του κινηματογράφου , οι οποίες όμως ταινίες του έχουν αποφέρει συνολικά ΑΠΟ 2,81 ΕΩΣ 4,910 δισεκατομμύρια δολάρια , τοποθετώντας τον Στην έβδομη θέση του box-office των ΗΠΑ ή ως το δεύτερο υψηλότερο-αποφέροντα σταρ του σινεμά όλων των εποχών , αν δεν το γνωρίζατε .
Αυτά δια λόγους αντικειμενικής πραγματικότητας και μόνο . Τέλος .
HEIL GAP ( or mind the GAP )

Υ.Γ. (1) ΘΑ ΕΠΙΘΥΜΟΥΣΑ ΝΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΟΥΝ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ 198 ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΑΝΕΓΕΡΣΕΩΣ ΤΟΥ ΤΕΜΕΝΟΥΣ , ΔΙΟΤΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ , ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΕΛΘΕΙ ΚΑΙ Η ΩΡΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ Η ΝΕΜΕΣΙΣ .
Υ.Γ.(2) ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΛΙΑ : ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΕΞΑΙΡΕΘΕΙ ΤΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΓΚΑΙΤΕ, ΩΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΔΙΑ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΙΣΤΟΜΟΥ , ΗΤΑΝ Ο ΜΑΝΩΛΗΣ ΓΛΕΖΟΣ , ΚΑΙ ΕΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΕΡΩΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΔΙΟ.

Απάντηση στο άρθρο
Η ΧΩΡΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΥΠΟ ΚΑΤΟΧΗ. ΘΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ
HEIL GAP (or mind the GAP)

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΥΡΙΟΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ .
HEIL GAP ( or mind the GAP )
ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΑ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΜΟΥ ΣΕΒΗ !

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΜΙΑ ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΣΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΕΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ( ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ).
", δια της ΜΗ εγκαίρου αντιδράσεως τους ΣΤΗΝ ΝΕΟΤΑΞΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ που μας κυβερνά ."

................................

ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΛΗΜΕΡΙ , ΠΑΙΔΙΑ ΝΕΥΡΙΑΣΑ ΠΟΛΥ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΟΗΣΙΕΣ ΤΟΥ ΣΤΑΘΗ , ΠΟΥ ΑΠΑΞΙΩΝΑΝ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΥΣΙΑ ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΜΟΥ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ , ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΠΕΘΑΝΑΝ ΜΑΧΟΜΕΝΟΙ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΡΗΜΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ .
HEIL GAP ( or mind the GAP )