ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

9.9.11

Bloomberg: “Η κυβέρνηση Μέρκελ ετοιμάζει σχέδιο στήριξης γερμανικών τραπεζών από την ελληνική χρεοκοπία”

Η κυβέρνηση της Άγκελας Μέρκελ ετοιμάζει σχέδιο στήριξης των τραπεζών σε περίπτωση ελληνικής χρεοκοπίας, σύμφωνα με δημοσίευμα του Bloomberg, το οποίο αποδίδει τις πληροφορίες σε τρεις κυβερνητικές πηγές.

Όπως αναφέρει το οικονομικό πρακτορείο, πληροφορίες θέλουν τη Γερμανία να εξετάζει σχέδιο για την προστασία των τραπεζών της, στην περίπτωση ελληνικής χρεοκοπίας. Κατά το σχέδιο αυτό, η Γερμανία προσανατολίζεται στην ενεργοποίηση του ταμείου διάσωσης των τραπεζών της.
Το σχέδιο της γερμανικής κυβέρνησης περιλαμβάνει μέτρα ενίσχυσης των τραπεζών και ασφαλιστικών εταιρειών της χώρας που βρίσκονται αντιμέτωπες με πιθανές ζημιές έως και 50% στα ελληνικά ομόλογα που διαθέτουν στα χαρτοφυλάκιά τους, εάν η επόμενη δόση του δανείου της Ελλάδας δεν εκταμιευθεί.
«Η ύπαρξη ενός Plan Β φέρνει στην επιφάνεια τις ανησυχίες των Γερμανών για το ενδεχόμενο αποτυχίας της ελληνικής κυβέρνησης να τηρήσει τις δεσμεύσεις τις και να πετύχει τους δημοσιονομικούς της στόχους», αναφέρει σε δημοσίευμά του το Bloomberg.
Σε νέα παρέμβασή της η Γερμανίδα Καγκελάριος αναφέρει ότι οι αλλαγές στη Συνθήκη της ΕΕ κρίνονται αναπόφευκτες, στο όνομα της διατήρησης της σταθερότητας του ευρώ. Το ευρώ μπορεί να επιβιώσει μόνο με βαθύτερη ευρωπαϊκή σύγκλιση, προσθέτει η Καγκελάριος.
Πηγή: newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: