ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

13.9.11

Αποδοκίμασαν τον ΔΗΜΑΡατο της αριστεράς [Αποδοκιμασίες στο Φώτη Κουβέλη από Αγανακτισμένους(video)]

"...Έξω απ' τη Θεσσαλονίκη, του ΠΑΣΟΚ το δεκανίκι..."
«Δε χαρίζουν κάστανα» οι Αγανακτισμένοι ούτε στους πολιτικούς που ανήκουν στην αριστερά και αυτό το κατάλαβε για τα καλά ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς Φώτης Κουβέλης, κατά τη διάρκεια δείπνου με συνεργάτες του στην πλατεία Ναυαρίνου, μετά την επίσκεψη του στη ΔΕΘ.
"Έξω από τη Θεσσαλονίκη, του ΠΑΣΟΚ το δεκανίκι" φώναζαν οι Αγανακτισμένοι.

Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ μόλις αντιλήφθηκε τους διαδηλωτές που είχαν έρθει μάλιστα και με πανό, αποχώρησε από την ταβέρνα όπου βρισκόταν ενώ οι συνεργάτες του που στην αρχή φαίνεται να χαμογελούν λαμβάνοντας το γεγονός ως ευτράπελο, στη συνέχεια εκνευρίζονται με τα συνθήματα των Αγανακτισμένων, που αποκαλούν τη ΔΗΜΑΡ «δεκανίκι του ΠΑΣΟΚ» 
 

Περιγραφή video: την 12 Σεπ 2011
Το βράδυ της 12ης Σεπτεμβρίου 2011, μετά τη συνέντευξή του στη ΔΕΘ, ο Φώτης Κουβέλης και οι επιτελείς του δειπνούσαν σε ταβέρνα στην πλατεία Ναυαρίνου. Ομάδα των αγανακτισμένων του Λευκού πύργου βρέθηκε εκεί για να αποδοκιμάσει το φερέφωνο αυτό του ΠΑΣΟΚ με το προοδευτικό πρόσωπο.

Ο Κουβέλης την κοπάνησε σε χρόνο ρεκόρ, πριν ακόμα προλάβουμε να ανοίξουμε το πανό. Οι συνεργάτες του αρχικά φάνηκε να διασκεδάζουν με τα συνθήματα, όταν όμως άκουσαν το «έξω απ' τη Θεσσαλονίκη, του ΠΑΣΟΚ το δεκανίκι» πετάχτηκαν όρθιοι, διαρρηγνύοντας θεατρικά τα ιμάτιά τους. Η συνέχεια επί της οθόνης σας...
Για την σύνταξη του άρθρου, "ουκ αν εμός είη"... κύριε ΔΗΜΑΡατε

Νάσος 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: