ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

17.9.11

ΕΝΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ! ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΓΙΝΕΙ ΜΑΘΗΜΑ..(ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO) ΚΑΙ ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΟ ΣΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΣΑΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΠΡΙΝ ΠΑΤΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΣΤΙΣ ΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ!!


Αυτο το video ειναι καλυτερο απ' όλα τα ανέκδοτα του Τσακ Νορις μαζι.... Ζουρνάδες, ταμπούρλα, γύφτοι και ατάκες μαζί!!!  "Έφυγε η δεξιά" "Σεισμός σεισμός Σοσιαλισμός"... και άλλα που σε κάνουν να κλαις με δάκρυα 2 χρόνια μετά ... Ελπίζω οι άνθρωποι που τότε μίλησαν να είναι καλά και στο μέλλον να μιλούν λίγο πιο μυαλωμένα και σοβαρά στις κάμερες, γιατί αυτά μένουν και γυρνάνε boomerang. Το βίντεο είναι απλά απίστευτο. 
 

blogingr

1 σχόλιο:

ΑΔΗΣ είπε...

Ε ρε γλέντια απο τα λημάρια που
μείνανε με την κατσαρόλα άδεια!
Πάντως με την ψυχή τους χαιρότανε
και ξέρανε τι κάνανε και τώρα αλλα
και το 1981.