ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

29.9.11

Video: Από μια πλατεία που δεν μπορεί να γεννήσει τίποτα.

Μια πλατεία “δεμένη με όρκους” από την πρώτη μέρα στο να μην γεννήσει κόμμα. Mια πλατεία αποφασισμένη να παραμείνει αναποφάσιση, άκαμπτη στο να παρασυρθεί από το ρεύμα και την ανάγκη αλλαγής και νέας πρότασης, στέρεα ρευστή, πανίσχυρη στο να παραμένει αδύναμη και ακύρη ως απειλή για το σύστημα. Τόσο άκυρη όσο και η αποχή από τις Εκλογές. Ικανή μόνο για να κάνει Βαβούρα και να χαίρεται με την βαβούρα, τις κατσαρόλες και το μυξοκλάμα. Να μετρά ως παράσημα τα χημικά που έφαγε στο κεφάλι. Να  “ψιλοφτιάχνεται”  και να κορδώνεται ως “σπουδαία”  και “δραστήρια απειλή” όταν σκορπάει γιατί την φλομώνουν στο χημικό και παντελώς ανίκανη να σταματήσει το παραμικρό νέο μέτρο.
Μια πλατεία  που δεν έχει καταλάβει ότι στην Δημοκρατία μόνο η ψήφος μετράει. Ότι η Δημοκρατία που δεν λειτουργεί μας οδήγησε ώς εδώ. Ότι μόνο ένα νεο μαζικό κόμμα  με 100 βουλεύτες είναι η πραγματική απειλή για τους νταβατζήδες που παρασιτούν στο κράτος. Η Δημοκρατία και όχι η Βία τα νέα Δεκεμβριανά ή η εξέγερση είναι το  μέσο εθνικοποίησης των τραπεζών,  των υποδομών, των διοδίων. Η Δημοκρατία είναι το μέσο για την διάλυση των καρτέλ, για την δίκαιη αναδιανομή του πλούτου, για την δωρεάν παιδεία, υγεία ασφάλεια. Η Δημοκρατία  και η συμμετοχή σε αυτή, είναι το μέσο για το ξεσκαρτάρισμα του πολιτικού προσωπικού, για τον έλεγχου των μαύρων κομματικών ταμείων. Το μέσο για απόδοση ευθυνών για τα σκάνδαλα, για την απονομή της δικαιοσύνης. Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ στην Ελλάδα είναι η μόνη απειλή για την Μέρκελ και την δικτατορία της GS. Η Δημοκρατία των 154 Βουλευτών έφερε το μνημόνιο και μόνο η Δημοκρατία αντιστοίχου ή  και μεγαλύτερου αριθμού βουλευτών μπορεί να το στείλει πίσω.
Η Βία τα νέα Δεκεμβριανά ή η εξέγερση δεν είναι Δημοκρατία και  θα νομιμοποιήσουν  άλλου τύπου λύσεις  στις οποίες  έχει αναφερθεί ο Πάγκαλος.
Η  Γενιά της πλατείας -καθώς δεν  αντιλαμβάνεται ότι η γενιά που απέρχεται νίκησε την προηγούμενη της  και έτσι μονάχα “στριμώχτηκε”  στην Ιστορία. Την νίκησε  ιδρύοντας  σειρά από νέα κόμματα και κάνοντας πολιτικές προτάσεις. Η γενιά της πλατείας κινδυνέυει να χαρακτηριστεί Ιστορικά “στείρα γενιά”. Μια γενιά που ονειρεύεται νέα πολυτεχνεία και μιλά για το 73 και όχι για τα δικά της σύμβολα.
Τους τελευταίους 6 μήνες βλέπουμε μια πλατεία  αυτο-ευνουχισμένη και κουραστική στην άρνησή της. Μια πλατεία πολιτικών οσιομαρτύρων οπου γίνεται καθημερινά εθισμός  στην αδικία και άσκηση στο μαρτύριο. Μια πλατεία γεμάτη Κακομοίρογλου που φωνάζουν και χτυπούν κατσαρόλες αντιγράφωντας, πότε την Αργεντινή,πότε την Ισπανία, πότε το Πολυτεχνείο, πότε τα Δεκεμβριάνα. Μια σκόρπια φθίνουσα διαδήλωση ενός πνευματικά γερασμένου κράματος όλων αυτών των εμπειριών. Μια πλατεία που φθίνει και  ξαναζωντανεύει με την επικαιρότητα και το μόνο που κάνει είναι να συζητά ΑΚΟΜΗ για την αδικία που συμβαίνει.
Δηλαδή ΕΛΕΟΣ   γίνεται η ίδια κουβέντα παντού εδώ και 5 χρόνια.
Απόλυτα προβλέψιμη, ανίκανη να προτείνει, ανίκανη να καθοδήγησει την χώρα και απόλυτα άκυρη ως προοπτική.
Το μόνο που θα πετύχει αυτή η πλατεία είναι να φέρει τον Σαμαρά και την ΝΔ που διώξαμε μόλις πριν 2 χρόνια. Μετά θα παλέψει κανά δυο χρόνια με λύσα  για να τον διώξει,  ώστε να ξαναφέρει το ΠΑΣΟΚ γιατί απλώς δεν έχει άλλη πρόταση και έχει ορκιστεί να μην γενήνησει άλλη πρόταση.  Κρίμα…
Μου φαίνεται ότι θα πρέπει να περιμένουμε την Γενιά που μεγαλώνει με το μνημόνιο για να τα αλλάξει όλα.

Γιάννης Παπαϊωάννου

3 σχόλια:

ΓΧ είπε...

Τέτοια άρθρα έχω διαβάσει άπειρα και καθόλου τυχαίο δέν είναι το οτι γραφτήκαν τα περισσότερα αφού κόπασε το κίνημα των πλατειών (κατ'όπιν εορτής).
Τα περισσότερα φυσικά απο αυτά αντί να προσπαθούν να ωθήσουν τον κόσμο να κατέβει πάλι στις πλατείες ωστε να βγεί κάτι, προσπαθούν να λοιδορήσουν όλο το κίνημα.
Είναι συνήθως αυτοί που ποτέ δέν έχουν κατέβει στο δρόμο, ψηφίζαν ΠΑΣΟΚ ή ΝΔ και τώρα περίμεναν οτι σε ένα μήνα θα βγεί κάποιος ηγέτης τους.
Το παραπάνω κείμενο θεωρεί οτι οι μαζικές κινητοποιήσεις και οι αντιδράσεις του κόσμου δέν έχουν κανένα νόημα. Κανένα νόημα (κατα το κείμενο) επίσης δέν έχουν και οι μαζικές απεργίες.
Μάθε λοιπόν οτι ο αγώνας για δικαιώματα και ο αγώνας για αλλαγή είναι συνεχής και όχι ενός μήνα δουλειά. Οπότε ας φροντήσουμε να κατεβάσουμε πάλι τον κόσμο στο δρόμο να μήν είναι στον "καναπέ". Επίσης μάθε οτι οι πλατείες έχουν ήδη αφήσει μεγάλη παρακαταθήκη στις συνειδήσεις του κόσμου αλλα και στο πολιτικό σύστημα. Άνθρωποι που δέν είχαν αντιδράσει ποτέ στη ζωή τους βγήκαν στος δρόμους και συμμετείχαν ενεργά και μίλησαν με άλλους ανθρώπους και ναι έμαθαν πως είναι να σε καταστέλουν άδικα.
Και στην τελική, ήταν επιτυχία του Συντάγματος οτι όλα αυτά τα μέτρα τα πέρασαν με τη βία.

Ανώνυμος είπε...

1)
ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ “EURECA” , Ο ΤΕΤΡΑΠΑΧΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ .

Φωτογραφία στο διαδίκτυο :
http://www.etftrends.com/wp-content/uploads/2009/04/palm-beach-real-estate-sold.png

From HEIL GAP (or mind the GAP)
Το σχέδιο "Eureca" των "Roland Berger Consultants: "Eureca Project" έχει κάνει τον γύρο της αγοράς , τις δύο τελευταίες ημέρες.
Η προϋπόθεση του σχεδίου είναι ότι οι κερδοσκόποι , οι οποίοι ευθύνονται για την κρίση , θα πρέπει να πάρουν πίσω τα λεφτά τους , ( εννοείται με κέρδος , εξάλλου για αυτό το λόγο , εκλέχτηκε ο ΓΑΠας ) και επίσης ότι η Ελλάδα θα πρέπει να πουλήσει όλα τα περιουσιακά στοιχεία του κράτους », όπως λιμάνια, αεροδρόμια, αυτοκινητόδρομους, και τα ακίνητα ( και εδώ εννοείται : ότι μαζί με αυτά και τα κατασχεμένα ακίνητα των ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ,
" άλλωστε για τους Αλβανούς λαθρο-εισβολείς , έχουν « παίξει » κάτι επιδοτούμενα δάνεια , μπουκιά και συχώριο )".

Οι πωλήσεις των περιουσιακών μας στοιχείων θα αποφέρουν 125 διςεκ/μύρια .
Ο τετράπαχος υπουργός , φυσικά συμφωνεί στο ότι η Ελλάδα, ΠΡΕΠΕΙ να τα ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΟΛΑ στους Ευρωπαίους . ( βλέπε μεσοπρόθεσμο )
Τα έσοδα αυτά θα μπουν σε ένα ταμείο με έδρα το Λουξεμβούργο , και , θα χρησιμοποιηθούν για να ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ την Ελλάδα, ώστε αυτή ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΒΕΙ σε οιαδήποτε προεπιλογή .

Τι , δεν το κατάλαβα ;
Θα ξαναμιλήσουμε λοιπόν για προεπιλογές στην Ελλάδα ;
Αρνείται μήπως , η χώρα να καταβάλει τους τόκους στα υπάρχοντα ομόλογα ;

Ε, εδώ είμαστε : ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ EURECA , “ κάνει τα CDS «κατάλευκα»”
«Εξαφανίζει » ένα μέρος του χρέους , και , στη συνέχεια ;
Πωλεί τα ίδια περιουσιακά στοιχεία , που αγόρασε για 125 δις , στην Κίνα έναντι 200 δισ. Ευρώ;
Όχι καλέ, κάντο 900 δις. Ευρώ .
Εντάξει είμαστε για 650 δις ; Ο.Κ. , IT’S A DEAL !

Κατόπιν με τα λεφτά του ξεπουλήματος της Ελλάδας , η Ευρωπαϊκή κεντρική τράπεζα , θα μπορούσε να αγοράσει ένα μέρος του σπανιόλικου , ίσως του πορτογαλέζικου μπορεί και του ιταλιάνικου χρέους . π.χ. ύψους 5 με 15 % .

Αλήθεια , δεν θα ήταν μεγάλη τιμή για το τέταρτο ευρωπαϊκό ράιχ της Γερμανίας και της Γαλλίας , να μπορέσουν ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ να διασώσουν και την Ιταλία , ώστε να την βάλουν και αυτή στο ΧΕΡΙ ;
Διότι το σύστημα PONZI οφείλει να «κάνει» ένα τεράστιο κέρδος και μια περαιτέρω αύξηση των αποθεματικών του ! ( PONZI : βλέπε )
http://www.eglimatikotita.gr/2011/05/ponzi.html

Ανώνυμος είπε...

2)
Στη συνέχεια , για άλλη μια φορά , θα γίνεται λόγος από τον πράσινο καλικάντζαρο, για το πώς αυτός κατάφερε , να θέσει τέλος στους κερδοσκόπους και να τους συντρίψει .
Υπάρχει ξέρετε πάντα ο κίνδυνος , ότι η Ελλάδα, με μια οποιαδήποτε άλλη κυβέρνηση , (πλην του κατοχικού καθεστώτος ΘΑΣΟΚ) , θα μπορούσε να κάνει μια προσπάθεια , ώστε να πάρει το μέλλον του χρέους της χώρας στα χέρια της και να διαπραγματευτεί μια αξιοπρεπή αναδιάρθρωση του με τους υφιστάμενους κατόχους των ομολόγων της .

Όποτε τα τσιράκια - φιλαράκια του « ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΤΩΝ ΝΑΖΙ George Soros » , θα πρέπει να προλάβουν . Η οποιαδήποτε αναδιάρθρωση ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ που μας έχουν κυβερνήσει τελευταία , πάνω από 37 % , σημαίνει τα CDS θα έχαναν χρήματα σε περίπτωση αδυναμίας πληρωμής .
Φωτογραφία στο διαδίκτυο :
http://club.ino.com/trading/wp-content/uploads/2008/10/georgesoros.jpg

Οι άνθρωποι που είχαν τόσο νοσηρό ενδιαφέρον , σχετικά με την αγορά των Ελληνικών CDS και των επιπτώσεών των , ξεφεύγουν συχνά από ΚΑΘΕ έλεγχο ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ, και ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΟ EURECA βρισκόμαστε ξανά ενώπιον μιας τέτοιας καταστάσεως .

Η αγορά φαίνεται να έχει πιάσει ΠΑΤΟ .
Οπότε αρχίζει το ένα «Σχέδιο» μετά το άλλο , αλλά πρωτίστως , ως αποδεικνύεται , η αγορά καταρρέει κάτω από την αδυναμία έλεγχου της νομιμότητας .
Γιατί άραγε να αγνοηθούν εντελώς , τα οποιαδήποτε σχέδια σχετικά με το πώς να διαχειριστεί κάποιος μια ελληνική αναδιάρθρωση του χρέους ;
Παραμένω πεπεισμένος ότι μια ελληνική αναδιάρθρωση (κούρεμα του χρέους ) θα μπορούσε να αντιμετωπιστεί το Ελληνικό πρόβλημα .

Ακριβώς για να είμαι σαφής , διότι πλέον γνωρίζουμε ότι αυτή που προσπαθούν να σώσουν είναι η αγορά και όχι η Ελλάδα , όπως πιστεύουν μερικοί.

HEIL GAP (or mind the GAP)
Υ.Γ. 1.
Ο τετράπαχος υπουργός οικονομικών της κατοχικής κυβέρνησης , εξέδωσε από την «Κομαντατούρα » και άλλα νέα μέτρα « πλήρους πολιτικής ανοησίας » , ελπίζει δε ότι «αποφασίζοντας και διατάσσοντας» τον ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ την επιβολή της επεκτάσεως του συνολικού ποσού των αποδείξεων στο 50% του εισοδήματος του , θα συμβάλει στην τεχνητή αύξηση της ζήτησης , αλλά καθώς τυγχάνει να είναι υπερφίαλος και άσχετος με την πολιτική οικονομία , αγνοεί ότι η υπόθεση του αυτή είναι εντελώς λαθεμένη , διότι με αυτό το σύστημα του αυτό, θα τονωθεί η εγχώρια ζήτηση των «εισαγόμενων» και μόνο, καθότι ο κακόμοιρος αγνοεί ότι “ η χώρα εισαγάγει ακόμη και τις πατάτες ” .
Φαίνεται ότι κάποιος θα του σφύριξε ότι : «Η προκύπτουσα δημοσιονομική ανισορροπία είναι μια ψεύτικη ψευδαίσθηση του πλούτου, η οποία προκαλείται αλλά και συγχρόνως καταλύεται από την αυξανόμενη –μειούμενη ζήτηση για καταναλωτική πίστ稻, και ο δυστυχής νόμισε ότι έπιασε λαγό.
Φωτογραφία στο διαδίκτυο :
http://1.bp.blogspot.com/_0WiMG-hnb8o/S5WIj1nuEzI/AAAAAAAAABw/T88CHqhO6Y0/S1600-R/VelocityOfMoney-300.jpg


Δ Ι Α Δ Ω Σ Τ Ε Τ Ο