ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

27.10.11

ΘΑ ΠΑΝΕ ΜΕ 151 ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ – ΣΑΜΑΡΑ !!

 Του Αργύρη Σιδέρη

Φίλοι συνέλληνες, ο κόμπος έφτασε πια στο χτένι. Το φράγμα ΠΑΣΗΣ αμφιβολίας έσπασε. Και ο πιο απονήρευτος, καλοπροαίρετος ή πορωμένος κομματικά πολίτης ΤΩΡΑ πια ΒΛΕΠΕΙ ξεκάθαρα ΠΟΥ το πάνε οι δυό θεσμικοί ηγέτες της Ελλάδας.
Ο ένας απο τον θεσμό της Κυβέρνησης και ο άλλος απο το θεσμό της αξιωματικής αντοπολίτευσης.
ΚΑΙ οι ΔΥΟ προδίδουν τις ελπίδες μας, τα ιδανικά μας την ΙΔΙΑ την Πατρίδα.
Η οικογένεια Παπανδρέου ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΞΕΠΟΥΛΑΕΙ τον εθνικό πλούτο και σπρώχνει στην απογοήτευση και στην μιζέρια τον περήφανο λαό μας.
Ο έτερος .. “Θεσμικός” Σαμαράς, μονίμως  βγάζει άναρθρες κραυγούλες άνευ αξίας και σημασίας αφήνοντας ανοιχτό το πεδίο λεηλασίας απο την οικογένεια των Εθνικών ληστών…

Απο τα πλέον ΕΠΙΣΗΜΑ χείλη , αυτά του πολυτάλαντου συνταγματολόγου Βενιζέλου ακούσαμε πως ότι γίνει στην σύνοδο των Βρυξελλών, ΠΡΕΠΕΙ να περάσει απο την Βουλή με “ΑΥΞΗΜΕΝΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ” δλδ με 180 Βουλευτές κι αυτό νομίζω είναι το σωστότερο λόγω των κρισίμων στιγμών που ζει το Έθνος μας.
Σήμερα “σκορπάνε” παντού ότι η απόφαση της Κυβέρνησης είναι , όλα να γίνουν με την “άρρωστη” πλειοψηφία των 151 κοτόπουλων που διαθέτει αυτήν την στιγμή η κατοχική κυβέρνηση που οσονούπω πάει στα κομμάτια, αλλά ακόμα και τώρα στην ΥΣΤΑΤΗ στιγμή το αρρωστημένο βλέμμα της ρέπει πρός στην καταστροφή!
Ο έτερος εν δυνάμει Πρωθυπουργός Σαμαράς, “ταϊζει” τα αρρωστημένα κυβερνητικά κοτόπουλα με την απόλυτη αδράνεια  και την απόλυτη σύμπραξη με τις αποφάσεις Παπανδρέου.
ΤΙ δίλημμα αντιμετωπίζει τώρα ο Σαμαράς;
ΑΝ δεχτεί το 180 πάει η επαφή του με τους Ευρωπαίους κατά διαβόλου. Θα του κλείσουν πόρτες και παράθυρα ΟΛΟΙ οι ευρωπαίοι του Λαϊκού Κόμματος που σήμερα ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ την Ευρώπη.
Γι αυτό, έκανε διήμερο ταξίδι στο Βέλγιο και αντί να ΠΑΛΕΨΕΙ για τις Ελληνικές θέσεις στο συνέδριο του ΕΛΚ, έμεινε ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΛΑΛΟΣ ! κι ενω ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ ! στην αίθουσα ΜΕΣΑ, δεν πήρε ΚΑΝ τον λόγο, αλλά προτίμησε να πάρει την παρέα του (ΦΩΤΟ) και να πάνε για αστακομακαρονάδες στα γνωστά στέκια.
ΤΩΡΑ ΤΙ να λέμε συνέλληνες;
Περιμένει κανένας ότι μπορούμε να περιμένουμε κάτι απο αυτά τα δυο ξεπουλημένα πλάσματα;
ΑΣΦΑΛΩΣ ΟΧΙ.
Πιάστον ενα και βάρα τον άλλον.
Τα ΙΔΙΑ ΣΚΑΤΑ ! Και … τώρα;;
Η άποψή μου εστιάζετε στην ΑΜΕΣΗ προκήρυξη εκλογών και στη συνέχεια, δημιουργία κυβέρνησης ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ, χωρίς το άγχος του πολιτικού κόστους, με μοναδικό μέλημα την ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ.
Αυτοί οι ΔΥΟ (ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ – ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ) είναι ΜΟΝΟ για πολιτικά παιχνιδάκια που περιέχουν  ΜΑΣΑ και μόνο ΜΑΣΑ και ας γίνουν τα πάντα στάχτη και μπούλμπερη.
Απο ΣΗΜΕΡΑ, ΨΗΛΑ το κεφάλι, ΨΗΛΑ τις σημαίες, ΨΗΛΑ το ηθικό μας. Περάσαμε χούντες, βάσανα και ταλαιπωρίες, δεν μας φάνε “λάχανο” δυο κωλοπαίδια, ακούραστα, απαίδευτα και καλοταϊσμένα!!
Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ, αρχίζει Τ-Ω-Ρ-Α !

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: