ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

13.10.11

ΔΕΛΤΙΟΝ ΓΙΟΥΧΑΙΣΜΑΤΟΣ ( 3 VIDEO): ΔΙΑΛΟΣΤΕΙΛΑΝ ΤΟΝ ΥΦ.ΕΘ.ΑΜΥΝΑΣ ΣΠΗΛΙΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ!! ΜΕ ΣΥΝΟΔΕΙΑ ΜΑΤ ΕΦΥΓΑΝ ΠΡΙΝ ΠΡΟΛΑΒΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΙΝΤΣΑΡΕΙ

Έπεσαν και μερικές "ψιλές" κατά την έξοδο του προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου Αιγιαλείας κ. Ευαγγελίου

Κανονικά διεξήχθη ο τελικός αγώνας βόλλεϋ των Ενόπλων Δυνάμεων μεταξύ Στρατού Ξηράς και Πυροσβεστικής στο Κλειστό Γυμναστήριο Αιγίου, το βράδυ της Τετάρτης. Ο χώρος φυλασσόταν από νωρίς από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις της τοπικής Αστυνομίας και της ΟΠΚΕ, καθώς οι εργαζόμενοι στην ΕΒΟ και στο Δήμο Αιγιαλείας, όπως και ιδιοκτήτες ταξί, είχαν προαναγγείλει την παρουσία τους στο χώρο.
Ο αιγιώτης υφυπουργός Εθνικής Άμυνας έφτασε στην ώρα του στο Γυμναστήριο αλλά μπήκε από την εφεδρική είσοδο του Γυμναστηρίου συνοδεία αστυνομίας για να αποφευχθούν επεισόδια.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ του filodimos.gr, όταν οι διαδηλωτές αντιλήφθηκαν την είσοδο του υφυπουργού στο χώρο, άρχισαν να εξαπολύουν υβριστικά συνθήματα, που διατηρήθηκαν καθ'όλη τη διάρκεια του αγώνα και ακούγονταν μέχρι το κέντρο του Αιγίου. Κάποιοι επεχείρησαν να μπουν και στο χώρο αλλά τους απώθησαν οι ισχυρές δυνάμεις της ΟΠΚΕ. "Θύμα" της έντασης ήταν μια πόρτα του αθλητικού χώρου, που καταστράφηκε.
Ο αγώνας έληξε στην ώρα του και ο Κώστας Σπηλιόπουλος έφυγε τελικά με την επέμβαση των ΜΑΤ που δημιούργησαν ανθρώπινη αλυσίδα για να τον φυγαδεύσουν. Από τις επιθέσεις πάντως δεν γλύτωσαν αιρετοί της δημοτικής αρχής, καθώς τόσο ο δήμαρχος κ. Θεοδωρακόπουλος, όσο και ο αντιδήμαρχος κ. Φιλιππόπουλος και ο δημοτικός σύμβουλος Δημήτρης Καμπέρης, μεταξύ άλλων, δέχτηκαν φραστικές επιθέσεις από τους διαδηλωτές, λόγω της συνεργασίας του Κώστα Σπηλιόπουλου με την παράταξη Θεοδωρακόπουλου στις δημοτικές εκλογές. Τέλος, έπεσαν μερικές "ψιλές" κατά την έξοδο του προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου Αιγιαλείας κ. Ευαγγελίου, πολιτικού φίλου του Κώστα Σπηλιόπουλου, τον οποίον αποκάλεσαν "απατεώνα και πουλημένο".




1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

http://www.livestream.com/stopcarteltvgr?utm_source=lsplayer&utm_medium=ui-play&utm_campaign=click-bait&utm_content=stopcarteltvgr
ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ Η ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΟΥ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΣΤΗΝ ΔΕΗ