ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

20.10.11

ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΙΣ 20 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΜΕ ''ΚΑΤΑΛΗΨΗ'' ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ!

ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ
20-10-2011 μ.Χ.

ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΔΙΕΞΟΔΟΥ ΠΡΟΣ ΔΟΕ, ΟΛΜΕ
ΚΑΙ ΤΟΝ ΝΟΜΙΚΟ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ
«ΚΑΤΑΛΗΨΗ» ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΑΠΟ ΔΟΕ
ΚΑΙ ΟΛΜΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ
ΣΕ ΕΚΤΑΚΤΑ ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ
ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΙΣ 20 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

ΑΜΕΣΗ ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΣΕ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ, ΤΟΥ ΝΟΜΙΚΟΥ
ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ – ΕΝΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΜΑΘΗΜΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΥ


   Το ηλεκτρονικό Παγκόσμιο Δίκτυο του Ελληνισμού «ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ», με αίσθημα ευθύνης και αφοσίωσης στο Σύνταγμα και τα ιδανικά της Παιδείας, της Δημοκρατίας και του Ελληνικού μας Πολιτισμού, προτείνει προς τη ΔΟΕ, την ΟΛΜΕ, τους Εκπαιδευτικούς της Ελλάδας, καθώς και τον Νομικό και Δημοκρατικό κόσμο της χώρας, τη συντονισμένη δράση για πραγματοποίηση έκτακτων Εθνικών Εκλογών Δημοκρατικής και Κοινωνικο-Οικονομικής Διεξόδου, στις 20 Νοεμβρίου 2011!
   Ειδικότερα:

1.      Καλούμε την ΔΟΕ και ΟΛΜΕ, σε έκτακτες συνεδριάσεις τους, καθώς και όλους τους τοπικούς Συλλόγους Εκπαιδευτικών, να εξετάσουν άμεσα την δημόσια πρόταση του ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ, για «κατάληψη» όλων των Σχολικών Μονάδων της Ελλάδας από τους Εκπαιδευτικούς Λειτουργούς, ορκισμένους στο Σύνταγμα και την προστασία του, ώστε να δημιουργηθούν εκτάκτως Εκλογικά Τμήματα σε ολόκληρη την χώρα, για την πραγματοποίηση πρόωρων Εθνικών Εκλογών διεξόδου την Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2011!
   Σημειώνουμε, πως η διεξαγωγή πρόωρων Εκλογών είναι πάγιο αίτημα της συντριπτικής πλέον πλειοψηφίας του Ελληνικού Λαού, τη στιγμή που η Κυβέρνηση έχει χάσει κάθε λαϊκή υποστήριξη, κάθε κοινωνική ανοχή και κάθε ίχνος εθνικής αξιοπρέπειας και νομιμοποίησης!
   Με τον τρόπο επομένως αυτό, δίνεται η ποθητή διέξοδος στη Δημοκρατία μας να αποφασίσει για το μέλλον της και κυρίως να δώσει ένα παγκόσμιο μάθημα πατριωτισμού, δημοκρατικότητας και νέων μεθόδων αντίστασης και ακύρωσης των εξοντωτικών πολιτικών των ξένων δυνάμεων και των τραπεζιτών-αφεντικών τους.
2.    Καλούμε όλους τους Εκπαιδευτικούς, να συνδράμουν την προσπάθεια, με αφιλοκερδή εργασία και ως μέλη εφορευτικών επιτροπών στα Εκλογικά Τμήματα, αποκαθιστώντας με αυτόν τον επαναστατικό και χωρίς βία τρόπο, το κύρος και την πρωτοπορία τους στην ελληνική κοινωνία!
3.    Καλούμε όλους τους γονείς και μαθητές, να βοηθήσουν και να συμπαρασταθούν στους Νηπιαγωγούς, Δασκάλους και Καθηγητές των παιδιών τους, που έτσι τα παραδίδουν ένα σπάνιο και ζωντανό μάθημα παιδείας, πατριωτισμού, αντίστασης και ιδανικών, που θα αποτελέσει ανεξίτηλο φάρο δράσης, προσανατολισμού και έμπνευσης και για τα ίδια!
4.    Ως πρόσθετο «δείγμα γραφής», προτείνουμε την λειτουργία ως Εκλογικών Τμημάτων και όλων των αυθαιρέτως και αντιπαιδαγωγικώς συγχωνευμένων Σχολείων της Ελλάδας, που έκλεισε με συνοπτικές διαδικασίες η Κυβέρνηση της Τρόικας, με φροντίδα των οικείων Συλλόγων Εκπαιδευτικών και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.
5.    Καλούμε τον Νομικό κόσμο της χώρας, να ανταποκριθεί άμεσα και αφιλοκερδώς, με τη βοήθεια και την εμπειρία του, στη δημιουργία και εποπτεία των Εκλογικών Τμημάτων και το κύρος και την αξιοπιστία της όλης εκλογικής διαδικασίας!
6.    Καλούμε τα ΜΜΕ έντυπα, ηλεκτρονικά και διαδικτυακά, να προβάλουν και να υποστηρίξουν την πρότασή μας, που αποτελεί επαναστατικά ειρηνική, πρωτοποριακά δημοκρατική και τεχνικά ιδανική λύση διεξόδου, καθώς με αυτόν τον τρόπο, ΑΚΥΡΩΝΟΝΤΑΙ στην πράξη όλες οι συμφωνίες, τα Μνημόνια και οι τραγικές δεσμεύσεις της Κυβέρνησης που καθαιρεί και ρίχνει κατ’ ουσίαν έτσι ο ελληνικός λαός, επειδή ακριβώς τον έχει προδώσει, όπως και το Ελληνικό Σύνταγμα!


ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΜΑΣ, ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΟΛΙΟΡΚΟΥΜΕ ΤΗ ΒΟΥΛΗ,
ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΤΗ ΝΕΑ ΒΟΥΛΗ,
ΟΠΩΣ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΘΟΡΙΣΕΙ Η ΦΛΟΓΕΡΗ ΛΑΪΚΗ ΕΤΥΜΗΓΟΡΙΑ
ΤΗΣ 20ης ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2011


Στις 21 Νοεμβρίου,
ανήμερα των Εισοδίων της Θεοτόκου,
με τη βοήθεια της Παναγιάς,
η Ελλάδα πρέπει να είναι και πάλι Ελεύθερη!

Ας την Ελευθερώσουμε!

Γιατί στην Ελληνική Δημοκρατία, δεν υπάρχουν αδιέξοδα!


                                                                                                                         
                                                                                                                                        Με αίσθημα ευθύνης
                                                                                                                                        www.NOIAZOMAI.net
                                                                                                                                      
                                                                                                                                                                                       noiazomai@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: