ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

10.10.11

Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΜΕ «ΑΛΑΜΠΟΥΡΝΕΖΙΚΗ» ΔΗΛΩΣΗ ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΑΧΡΗΣΤΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΗΛΙΘΙΟΣ! ....benito ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΓΥΡΙΖΑΜΕ ΣΑΝ ΛΑΟΣ ΣΤΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΤΟΥ 2004 .... ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΠΕΣΕΣ ΕΞΩ ΚΑΤΑ ΕΝΑΝ ΑΙΩΝΑ ΓΙΑΤΙ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΕΣ ΣΤΟ 1904

..... ΝΑΙ το λέμε ευθαρσώς και αναλαμβάνουμε  κάθε ευθύνη για την εξύβριση αυτή στον άνθρωπο που τολμά να κάνει δηλώσεις "τρόμου" προτάσσοντας ένα "λυπημένο" "δυστυχώς" για να πείσει έναν λαό ότι τελικά πρέπει να το πάρει απόφαση ότι θα πεινάσει μια και το εισόδημα του λαού θα επιστρέψει στα εισοδηματικά πλαίσια του 2004 . Αυτός ο δήθεν τεχνοκράτης και οι άσχετοι σύμβουλοι του πόσο τυχάρπαστοι μπορεί να είναι όταν  εκσφενδονίζουν  το έτος που η Ελλάδα ήταν σε οικονομικό οργασμό και οι έλληνες είχαν ρευστότητα και συνεπώς ακμάζουσα καταναλωτική δύναμη ?? Αρκεί μόνον μια σύγκριση και δεν θα τολμούσε αυτός ο υπερφίαλος καταστροφέας της χώρας και των ελλήνων , να κάνει μια τόσο νηπιακής σκέψης δήλωση! Το 2004 ο μισθός ενός μέσου δημοσίου υπαλλήλου ήταν 1400 € και η τιμή της βενζίνης 0,73 το λίτρο δηλαδή αγόραζε κάποιος 1917 λίτρα βενζίνης σήμερα με τις περικοπές ο μισθός είναι περίπου στα ίδια επίπεδα και η βενζίνη έχει 1.6 € δηλαδή αγοράζει κανείς 870 λίτρα!! 
ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΙΣ ΡΕ benito!! ΕΧΕΙ ΑΝΑΤΡΕΨΕΙ ΚΑΘΕ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ Ο BENITO.... ΑΛΛΑ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΠΕΡΔΕΨΕΙ ΤΗΝ ΜΠΟΥΓΑΤΣΑ ΜΕ ΤΟ ΤΥΡΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ!!! ΑΧΡΗΣΤΟΣ...ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ 

ΣΣ: Μετά και από αυτή την γκάφα είμαστε κάπως ...σίγουροι ότι ο benito πρέπει να πλήρωσε αδρά για να πάρει το δίπλωμα του!!!!!!!!!!!
 
=========================================================================
παραθέτουμε το ρεπορτάζ ως έχει από το nooz

Ολοκληρώθηκε ο προγραμματισμένος κύκλος των συναντήσεων με την Τρόικα, ανακοίνωσε ο αντιπρόεδρος της κυβερνήσεως και Υπουργός Οικονομικών Ευ. Βενιζέλος την Επιτροπή Οικονομικών της Βουλής, όπου συζητείται ο κρατικός προϋπολογισμός του 2012, τονίζοντας ταυτόχρονα ότι απομένουν κάποιες λεπτομέρειες για να διευθετηθούν μέχρι αύριο κι αν χρειαστεί - όπως είπε - θα τις χειριστεί προσωπικά, ώστε να δοθούν πολιτικές λύσεις, αν και έσπευσε να συμπληρώσει ότι δεν το θεωρεί πιθανόν.

Ο κ. Βενιζέλος έκανε λόγο για εξαιρετικά δυσάρεστο και προβληματικό σκηνικό, μια χώρα να αναγκάζεται να προσφύγει σε διεθνή οργανισμό για να αντιμετωπίσει το πρόβλημα χρέους της, ώστε να αποφύγει τη πτώχευση και να διαφυλάξει το επίπεδο ζωής των πολιτών της.

Επεσήμανε δε ότι μέχρι το τέλος του 2012, η ύφεση θα είναι (αθροιστικά) μείον 15% και (έτσι, όπως είπε) γυρίζουμε στα επίπεδα ζωής του 2004.
"Είμαστε αναγκασμένοι να κάνουμε την αναγκαία διόρθωση για να μπει στη χώρα μια στέρεα βάση. Αν δεν σπάσουμε τώρα τη φούσκα, τη ψευδαίσθηση που δημιουργήθηκε εδώ και πολλά χρόνια, δεν θα μπορέσουμε να προχωρήσουμε στο μέλλον, γιατί η κατάσταση είναι επικίνδυνη και αβέβαιη", σημείωσε.

Αναγνώρισε ότι φέρουμε όλοι ευθύνη, ανάλογα, όπως είπε, με το ρόλο που διαδραματίζει ο καθένας, μέσα στο πολιτικό σύστημα, ενώ επιτέθηκε με δριμύτητα κατά της ΝΔ, στην οποία καταλόγισε τεράστιες ευθύνες για την κατάσταση στην οποία οδηγήθηκε η χώρα, την περίοδο διακυβέρνησης της.

"Είναι ιστορικό, ηθικό και επικοινωνιακό λάθος, να αφήνουμε τη ΝΔ να μιλά για την οικονομία και τα ελλείμματα", πρόσθεσε.

Και διαβεβαίωσε ότι είναι πλήρης και απόλυτη η διασφάλιση των καταθέσεων, τόσο του δημοσίου, όσο και των πολιτών, προσθέτοντας ότι η κυβέρνηση θα προχωρήσει σε όλες τις αναγκαίες ενέργειες προς τη κατεύθυνση αυτή.

nooz

Δεν υπάρχουν σχόλια: