ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

1.10.11

Η "ΛΑΪΔΑ Η ΚΟΡΙΝΘΙΑ" ΞΕΦΤΙΛΙΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΔΙΕΤΑΞΕ ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΞΗΛΩΜΑ ΓΑΛΟΝΑΔΩΝ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ

"Τρίζουν καρέκλες για το ντου στο Πεντάγωνο"

Τριγμούς στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας προκαλεί η εισβολή των αγανακτισμένων αποστράτων που από τον υπουργό Άμυνας χαρακτηρίστηκε σαν τραμπουκισμός και αντιδημοκρατική ενέργεια.

Οι συνταξιούχοι διαδηλωτές που διαμαρτύρονταν έξω από την πύλη του Πενταγώνου επί της λεωφόρου Μεσογείων, επιχείρησαν να μπουν μέσα στο στρατόπεδο Παπάγου για να επιδώσουν το ψήφισμα της συγκέντρωσής τους στην πολιτική και στρατιωτική ηγεσία.

Όμως ο υπουργός κ. Πάνος Μπεγλίτης βρισκόταν στη Βουλή και ο υφυπουργός κ. Κώστας Σπηλιόπουλος στη Ρόδο. Έπειτα από συνεννοήσεις, συμφωνήθηκε να περάσουν μέσα στο υπουργείο οι πρόεδροι των σωματείων που διοργάνωσαν τη διαμαρτυρία. Όμως την ώρα που οι συνδικαλιστές απόστρατοι περνούσαν την περιστρεφόμενη πόρτα, πολλοί εξαγριωμένοι διαδηλωτές έσπασαν τις γυάλινες θύρες και μπήκαν στο Πεντάγωνο.

Προκάλεσαν πολλές φθορές στην είσοδο του υπουργείου και κατευθύνθηκαν στο προαύλιο του Πενταγώνου και φώναζαν συνθήματα κάτω από το γραφείο του υπουργού, χωρίς να γνωρίζουν ότι ο κ. Μπεγλίτης βρισκόταν στη Βουλή. Κατά πληροφορίες, έπειτα από παρέμβαση του αρχηγού ΓΕΕΘΑ πτεράρχου Γιάννη Γιάγκου συμφωνήθηκε να περάσει στον πέμπτο όροφο του υπουργείου μια αντιπροσωπεία αποστράτων.

Η προϋπόθεση που ετέθη ήταν να αποχωρήσουν άμεσα οι εξαγριωμένοι απόστρατοι και να επιστρέψουν στο πεζοδρόμιο της Μεσογείων. Την ώρα εκείνη, ο αρχηγός ΓΕΣ αντιστράτηγος Φραγκούλης Φράγκος εμφανίστηκε στο χώρο που βρίσκονταν οι συγκεντρωμένοι. Οι απόστρατοι υποδέχθηκαν τον αρχηγό ΓΕΣ με αποδοκιμασίες, τον καλούσαν να παραιτηθεί και τελικώς έπιασαν συζήτηση μαζί του. Παραλλήλως, ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ συναντούσε τα μέλη της οργανωτικής επιτροπής χωρίς όμως να έχει εκπληρωθεί η συμφωνία περί αποχώρησης των αγανακτισμένων συνταξιούχων στρατιωτικών.

Οι διαδηλωτές, που υπολογίζονται σε λιγότερους από 100, βγήκαν τελικώς από το Πεντάγωνο έπειτα από δύο ώρες.

Το ερώτημα ποιοι αξιωματικοί έχουν ευθύνες για την εισβολή των απόστρατων στο υπουργείο Άμυνας θα διακριβωθεί μόλις ο εισαγγελέας του Στρατοδικείου ολοκληρώσει την ένορκη διοικητική εξέταση που ζήτησε ο κ. Μπεγλίτης.

Παραλλήλως, η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, κυρία Ελένη Ράικου, αναμένεται να διερευνήσει την τέλεση τυχόν αυτεπαγγέλτως διωκόμενων αδικημάτων.

Υπό το πρίσμα των εξελίξεων της Παρασκευής, οι θέσεις κάποιων αξιωματικών -όσο ψηλά κι αν βρίσκονται στην ιεραρχία των ενόπλων δυνάμεων- μοιάζει επισφαλής, τουλάχιστον μέχρι να ολοκληρωθεί η έρευνα και εντοπιστούν οι υπεύθυνοι για τα πρωτοφανή επεισόδια... 

Πρωτο ΘΕμα

ΣΧΕΤΙΚΟ: ΕΝ ΠΑΝΙΚΟ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΓΑΠ ! Η ΛΑΪΣ Η ΚΟΡΙΝΘΙΑ ΚΛΗΘΗΚΕ ΝΑ "ΚΑΤΑΣΤΕΙΛΕΙ" ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΕΞΕΓΕΡΣΗΣ.. .....(3 ΝΕΑ VIDEO)

Δεν υπάρχουν σχόλια: