ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

22.10.11

ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙΤΑΙ ΤΕΛΙΚΑ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ;



Ετοιμάζεται μια άνευ προηγουμένου παρέμβαση ΕΕ και ΔΝΤ στην Ελλάδα, που ουσιαστικά θα είναι επέμβαση; Η Ελλάδα θα γίνει -τυπικά και ουσιαστικά- αποικία; Η τελευταία πρόταση περί ''ομάδας δράσης'' υπό τον Horst Reichenbach θα θέσει την Ελλάδα υπό σκληρή εποπτεία, με σβήσιμο και των τελευταίων ιχνών εθνικής κυριαρχίας εκ μέρους της; Που οδηγείται τελικά η πατρίδα μας;
Εαν αληθεύει το τελευταίο δημοσίευμα του πρακτορείου ''Reuters'', τότε η χώρα μας περνάει σε ξένα χέρια, 70 χρόνια μετά την γερμανική κατοχή και 190 χρόνια μετά την επανάσταση κατά του τουρκικού ζυγού. Τι αναφέρει το διεθνές και έγκυρο πρακτορείο; ''Η θα αποκτήσουν (οι κηδεμόνες της Ελλάδος) ορισμένες εκτελεστικές αρμοδιότητες, ή οι Έλληνες δεν θα λάβουν άλλα χρήματα'. Και η επίσημη εξουσία δεν θα είναι πλέον στα χέρια τους, όσο για τους Έλληνες θα πρέπει να το δεχθούν αυτό''.

Σύμφωνα πάντα με το ειδησεογραφικό πρακτορείο, το σχέδιο Βερολίνου-Βρυξελλών- ΔΝΤ, είναι να αφαιρεθούν αρμοδιότητες από την ελληνική κυβέρνηση και να δοθούν στην ομάδα δράσης, υπό την ηγεσία του Horst Reichenbach.

Με το εκβιαστικό δίλημμα ''ή θα γίνει αυτό, ή δεν θα λάβουν άλλα χρήματα'', Ευρωπαίος αξιωματούχος εκμυστηρεύεται ανώνυμα στο ''Reuters'' πως μεθοδεύονται εξελίξεις, ώστε να αναλάβει η ομάδα δράσης κρίσιμες λειτουργίες του κράτους, με πρώτη τις αποκρατικοποιήσεις.

Ένδειξη του τι ετοιμάζεται, είναι οι λέξεις που επιλέγει να διαρρεύσει στο ''Reuters'' ευρωπαική πηγή : ''Το μέγεθος της παρέμβασης θα είναι άνευ προηγουμένου. Εάν είχαμε ενδείξεις υπεύθυνης διαχείρισης, όπως συνέβη στην Ιρλανδία, τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά. Αυτό όμως, λείπει στην Ελλάδα. Είναι σαφής η στήριξη για μεγαλύτερη εποπτεία στην Ελλάδα. Θα υπάρξει μεγάλη αντίσταση. Η επίσημη εξουσία δεν θα είναι πλέον στα χέρια τους, όμως οι Έλληνες πρέπει να το δεχθούν αυτό''.
Υπενθυμίζεται πως η πρόταση που έχει ως τώρα προκριθεί, είναι να ενισχυθεί με εκατοντάδες κοινοτικούς τεχνοκράτες η ομάδα δράσης της Κομισιόν που βρίσκεται ήδη στην Ελλάδα. Μεταξύ των σεναρίων είναι και η δημιουργία ενός μόνιμου σώματος που θα εδρεύει στην Αθήνα και θα συνεχίζει τη δουλειά της τρόικας. Αν όμως ευσταθούν τα του ''Reuters'', θα μιλούμε πλέον για ολοσχερή κατάληψη και κατάσχεση του ελληνικού κράτους, μη τηρουμένων πλέον ούτε των προσχημάτων. Με ό,τι αυτό συνεπάγεται....


Δεν υπάρχουν σχόλια: