ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

13.10.11

Οι Μεσσαλίνες της Παιδείας έβγαλαν και το μυστρί της λάσπης…

Όταν η νεολαία εξεγείρεται όλοι οι μηχανισμοί της εξουσίας και τα ιδεολογικά τους φερέφωνα, σαν άγρια μαντρόσκυλα, ρίχνονται εναντίον της…
Η παραπληροφόρηση κατά των μαθητών πάντα παίρνει αποκρουστικές διαστάσεις.
Οι «εκσυγχρονιστές» του ΠΑΣΟΚ χρησιμοποίησαν τις πιο δόλιες και γλοιώδεις μορφές συκοφάντησης και δίωξης της εξεγερμένης νεολαίας από την εποχή ακόμα των «Μεταρρυθμίσεων Αρσένη»…


Σήμερα οι Μεσσαλίνες της Παιδείας (Διαμαντοπούλου και Χριστοφιλοπούλου), με την κομπάζουσα ημιμάθεια που τις διακρίνει και την αβυσσαλέα θρασύτητα των ανδρεικέλων της Νέας Τάξης, ξεπερνούν σε μοχθηρία κατά της νεολαίας κάθε ιστορικό προηγούμενο.

Το ίδιο, όπως όλοι της δοσίλογης κυβέρνησης: Ψυχροί εκτελεστές του ελληνικού λαού, της εθνικής και κοινωνικής μας υπόστασης.

Οι Μεσσαλίνες της Ελλάδας φαίνεται να ξεπερνούν σε εγκληματική μανία και την ιστορική Μεσσαλίνα και να ηδονίζονται ιδιαίτερα με την κατασπάραξη της Ελληνικής Παιδείας και των εξεγερμένων μαθητών.

Αδίσταχτες και μοχθηρές βγάλανε το μυστρί της λάσπης κατά των μαθητών συκοφαντώντας τους με το άκρως νεοταξικό «εκπαιδευτικό» λεξιλόγιο: «Αλήτες μαθητές» που «κάνουν καταλήψεις, καταστρέφουν…» και λοιπά…

Και όπως κάθε επαγγελματίας ψεύτης και συκοφάντης, έτσι και οι κυρίες του υπουργείου, ταχυδακτυλουργικά ταυτίζουν τις 600 περίπου καταλήψεις σχολείων με επεισοδιακά κρούσματα (συχνά προβοκατόρων κατευθυνόμενων) σε ένα ή δύο σχολεία…

Τέτοια δολιότητα!!!

Διαβάστε σχετικά στο άρθρο:

«Αγαπητές υπουργίνες αν αντέχατε την αλήθεια...-Η συκοφαντία κύριο επάγγελμα».
Το βρήκαμε εδώ
http://klassikoperiptosi.blogspot.com/2011/10/blog-post_7511.html#!/2011/10/blog-post_7511.html

Τα ανδρείκελα του υπουργείου «αμάθειας» επιχειρούν να εισάγουν στην παιδική ψυχή, με τον πλέον βάναυσο τρόπο, το δαίμονα της τυποποιημένης, αυτοματοποιημένης, παγερής και αφυδατωμένης γνώσης και ζητούν από τους μαθητές να μην επαναστατήσουν για το δικαίωμα στη ζωή, να μην αγωνιστούν εναντίον αυτής της ζωώδους και αχαλίνωτης «κομπιουτεροποίησης» της γνωστικής διαδικασίας.



Τα ανδρείκελα του υπουργείου «αμάθειας» κατασκευάζουν μια Εκπαίδευση υποταγμένη ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ στις μαφίες του χρήματος, κατασκευάζουν μια ΜΗΤΡΑ του πνεύματος εκείνου από το οποίο αναδύθηκαν οι μηχανισμοί του θανάτου και όλων των ειδών τα δηλητήρια και απαιτούν από τους μαθητές να κλειδωθούν στα καλούπια της δικής τους κακής και μοχθηρής νεοταξικής διάνοιας…

ΘΕΛΟΥΝ μια νεολαία της Νέας Εποχής: Με εσωτερική ξηρασία, με ένα τερατώδες μίγμα οξύνοιας στα μεμονωμένα ζητήματα και αδιαφορίας για το σύνολο. Μια νεολαία πνιγμένη μέσα σε μια θάλασσα λεπτομερειών, ανασφαλή, μοχθηρή, ψυχρή, ανταγωνιστική, βίαιη, να λατρεύει το χρήμα και να δολοφονεί την καρδιά...

Οργίζονται τα ανδρείκελα όλων των ειδών και αποχρώσεων με τις εξεγέρσεις των νέων, με τη ζωή…

Η ΝΕΟΛΑΙΑ, όταν εξεγείρεται, χαλάει την ισοπεδωτική ομοιομορφία της παγκοσμιοποιημένης καπιταλιστικής βαρβαρότητας. Έχει ψυχή και δεν έχει μάθει να εμπορεύεται την ψυχή της, ούτε να την πουλάει στο διάβολο. Αυτά δεν ενοχλούν απλώς τη βαρβαρότητα της καπιταλιστικής γεροντικής κατάπτωσης. Αλλά και την απειλούν!

Γι αυτό θέλουν μια νεολαία χωρίς νεανικότητα, χωρίς ψυχή, χωρίς ένστικτο ζωής, χωρίς οργή μυαλού. Θέλουν μια νεολαία κατ’ εικόνα και ομοίωση των διεστραμμένων «γερόντων» της εξουσίας.

ΜΑΤΑΙΟΠΟΝΕΙΤΕ, όμως, κύριοι!

Ματαιοπονούν και οι Μεσσαλίνες.

Θα αποτύχουν! Η νεολαία είναι το ένστικτο της ζωής και ΔΕΝ θα αποδεχτεί ΠΟΤΕ το θάνατο που θέλουν να της επιβάλλουν.

Το θάνατο των ανδρεικέλων και του μαφιόζικου συστήματος που υπηρετούν…

Δεν υπάρχουν σχόλια: