ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

21.10.11

Αποκάλυψη – βόμβα από τα Επίκαιρα: Παράνομο το ΔΝΤ στην Ελλάδα, παράνομη η δανειακή σύμβαση! ΠΗΓΗ: Αποκάλυψη – βόμβα από τα Επίκαιρα: Παράνομο το ΔΝΤ στην Ελλάδα, παράνομη η δανειακή σύμβαση!


Μία αποκάλυψη – φωτιά έχουν αύριο τα Επίκαιρα. Η ύπαρξη του ΔΝΤ στην Ελλάδα είναι παράνομη όπως και η δανειακή συμβαση που υπεγράφει καθώς αντίκειται στο κοινοτικό κεκτημένο και στη νομοθεσία της ΕΕ. Η κυβέρνηση Παπανδρέου δεν είχε δικαίωμα να υπογράψει σύμβαση με το ΔΝΤ, δεν ειχε δικαίωμα να βάλει το ΔΝΤ στην ΕΕ. Στην ουσία τα Επίκαιρα επιβεβαιώνουν αυτά που γράφαμε από τον Μάιο του 2010 όπου βάσει του άρθρου 122 της συνθήκης της Λισσαβώνας, η λύση θα βρισκόταν εντός ΕΕ. Η αθλιότητα του Παπανδρέου έγινε με την ανοχή της Γερμανίας που ήθελε να ξεφορτωθεί τα Ελληνικά ομόλογα που κατείχε παίρνοντας το καταχρηστικό δάνειο του “μηχανισμού στήριξης”, ενώ εδώ μας παραμυθιαζαν για “γεμάτα πιστόλια”.

Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψουμε το ολέθριο σχέδιο που εκτέλεσε ο Παπανδρέου και ο Παπακωνσταντίνου με την συνενοχή των επίορκων του μνημονίου. Πρέπει να φύγουν ΤΩΡΑ.


πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια: