ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

14.10.11

Η ώρα της αλήθειας για τοκογλύφους και τα όργανά τους έρχεται..

Αμερικανοί και Βρετανοί θα πληρώσουν 25-30 δις δολ.για την κερδοσκοπία που έστησαν.Μεγάλοι υπεύθυνοι και έλληνες -στελέχη τους που ήξεραν και τώρα παριστάνουν τους..αντιστασιακούς
 
Στο παρελθόν η J P Morgan, Goldman Sachs, Citigroup, Morgan Stanley και λιγότερο η Bank of America Merrill Lynch από τις ΗΠΑ και από την Μ Βρετανία η Barclays, η RBS είχαν εκδώσει CDS και διακινήσει με βασικό στόχο να πριμοδοτήσουν τα hedge funds τα οποία ήθελαν να κερδοσκοπήσουν εις βάρος της ελληνικής οικονομίας.

Εν γνώσει-φυσικά των ενεργειών αυτών σε βάρος της οικονομίας της χώρας ήταν και διάφοροι έλληνες υπάλληλοι και στελέχη των παραπάνω τραπεζών, μέσα στα πλαίσια των επαγγελματικών τους καθηκόντων.

Το γεγονός αυτό δεν θα είχε καμμία σημασία,αν ανάμεσα σε αυτούς δεν περιλαμβάνοντο και κάποιοι απο αυτούς που πρόσφατα προβάλουν τα εξωνυμένα συμβατικά ΜΜΕ σαν γνώστες των οικονομικών και των λύσεων που τώρα απαιτούνται και σαν.. αντιστασιακούς!

Οι περιφερόμενοι οικονομολογούντες αυτοί δεν διστάζουν μάλιστα να επιχειρούν και ..λαικές συσπειρώσεις γύρω τους!Οι πολίτες δικαιούνται να γνωρίζουν για αυστηρά πολιτικούς λόγους τα ελληνικής καταγωγής στελέχη των τραπεζών αυτών και γι αυτό θα πρέπει κάτω απο τις δραματικές συνθήκες που αντιμετωπίζει ο τόπος οι παραπάνω τράπεζες να δημοσιοποιήσουν τα αντίστοιχα ονόματα..Οι εποχές των πέτσινων σωτήρων έχουν τελειώσουν ανεπιστρεπτί στην Ελλάδα ..

stopcartel Newsdesk 

Πλησιάζει ο καιρός που οι αμερικανικές και βρετανικές επενδυτικές τράπεζες σε συνεργασία με τα hedge funds θα κληθούν να πληρώσουν την κερδοσκοπία στην Ελλάδα.

Τα spreads από 300 μονάδες έφθασαν τις 2000 μονάδες και τα CDS από 300 μονάδες έφθασαν στις 6300 μονάδες.
Η κερδοσκοπία στην Ελλάδα κατά βάση συντελέστηκε από hedge funds αλλά υποστηρίχθηκε από τις επενδυτικές τράπεζες αμερικανικές βρετανικές και ορισμένες ευρωπαϊκές.
Οι θέσεις στα παράγωγα των ομολόγων  τα CDS τα credit default swaps δηλαδή το ασφάλιστρο έναντι ρίσκου χώρας πληρώνεται ότι η ISDA η διεθνής ένωση swaps και παραγώγων πιστοποιήσει ότι υφίσταται πιστωτικό γεγονός. Η πιστοποίηση προκύπτει μετά από συνεδρίαση της ISDA Ευρώπης.
Με βάση τις θέσεις σε ελληνικά CDS κατ΄ εκτίμηση φθάνουν τα 6 δις δολάρια αν πληρωθούν όλα προκύπτει ένα δυνητικό κέρδος 25 με 30 δις δολαρίων.
Τα CDS τα πληρώνουν οι εκδότες και οι προηγούμενοι κάτοχοι ο προτελευταίος αγοραστής δηλαδή.
Αν υπάρξει πιστωτικό γεγονός στην Ελλάδα και πληρωθούν τα CDS οι αμερικανικές και βρετανικές τράπεζες θα κληθούν να πληρώσουν στους κατόχους CDS 25 με 30 δις δολάρια.
Υπό τις υφιστάμενες συνθήκες η αύξηση του haircut ισοδυναμεί με πιστωτικό γεγονός.
Ωστόσο αν θεωρηθεί μη γενόμενο το 21% haircut που έχει πραγματοποιηθεί μπορεί υπό όρους να αποτραπεί το πιστωτικό γεγονός.
Όμως αυτό που πρέπει να ειπωθεί είναι ότι κακώς η isda δεν έχει πιστοποιήσει πιστωτικό γεγονός.
Η έννοια της εθελοντικής συμμετοχής καταστρατηγήθηκε, ενώ έρχεται και νέο haircut.

Ποια είναι τα μέλη της ISDA Ευρώπης που θα αξιολογήσουν αν υπάρχει πιστωτικό γεγονός στην Ελλάδα

Voting Dealers
Bank of America / Merrill Lynch
Barclays
BNP Paribas
Credit Suisse
Deutsche Bank
Goldman Sachs
JPMorgan Chase Bank,
Morgan Stanley
Societe Generale
UBS
Consultative Dealers
Citibank
The Royal Bank of Scotland
Voting Non-dealers
BlackRock (Third Term Non-dealer)
BlueMountain Capital (Second Term Non-dealer)
Citadel Investment Group, LLC (First Term Non-dealer)
DE Shaw Group (First Term Non-dealer)
Rabobank International (Second Term Non-dealer)
Determinations Committee Decision



πηγη   bankingnews.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια: